هم خرس بود و هم شری جونندیده بودیم با یه خرس پز بدن
کل مازندران تو فیلمه طفلی ها هیچی نمیگن حالا یه خرس بوده دیگه
به اینکه آخه عواملی که بهت اعتماد به نفس میده هم مثل خودت غیرعادی هستندهم خرس بود و هم شری جون
همین دوتا بود که فیلم جذاب شده بود وگرنه چیزی نداشت![]()
به اینکه من کجام غیرعادیه؟؟؟؟؟به اینکه آخه عواملی که بهت اعتماد به نفس میده هم مثل خودت غیرعادی هستند![]()
دیگه همش که نمیشه بیای باشگاه؟به اینکه علیرضا توی خونه اینترنت نداره که فقط وقتی میره سر کار میاد باشگاه؟
یا اینکه مسئله چیز دیگه ایه؟![]()
اوه، چه پسر با برنامه ریزی ایدیگه همش که نمیشه بیای باشگاه؟
توی خونه برای اینستا و تلگرام و بیرون رفتن و کافی شاپ و غیره برنامه ریزی شده
بعدشم یه چندباری با گوشی امدم دیدم خیلی سخته تو تاپیکها گشتن و نوشتن ، بخاطر همین بی خیال شدم
به اینکه:به اینکه من کجام غیرعادیه؟؟؟؟؟
یه پسر مظلوم و ساده و بی ریا
یادت نیست گفتم من خیلی خیلی مرتب و منظمماوه، چه پسر با برنامه ریزی ای![]()
به اینکه باور کن ، از من مظلومتر و ساده تر در ایران یا حتی جهان نیستبه اینکه:
حتما همینطوره، موفق باشی پسر مظلوم و ساده و بی ریا![]()
یادت نیست گفتم من خیلی خیلی مرتب و منظمم
یاد بگیر از من
به اینکه پس علیرضا حیف شده، باید یه خانومی گیرش بیاد که قدرش رو بدونهبه اینکه باور کن ، از من مظلومتر و ساده تر در ایران یا حتی جهان نیست
شاید باور نکنی اما عین حقیقته
البته دختر خانم منظورتونه ، درسته؟به اینکه پس علیرضا حیف شده، باید یه خانومی گیرش بیاد که قدرش رو بدونه![]()
به اینکه دلیلش همون بند دومیه که من توی اون کامنت گفتم، دلیلش چیز دیگه ایهبه اینکه ما با گوشی باشگاه میایم و هیچ مشکلی نداریم
و اینکه اینستا و تلگرام و. ....چه چیز مهمیه که برنامه ریزی بخواد؟![]()
به اینکه چیو من پیچونم تا الان؟به اینکه یکی مثل علیرضا که هیچ کامنتی و بی جواب نمیزاره با زیرکی خاصی بعضی ها رو میپیچونه حتما از سادگیشه![]()
جایزتو بزار جیبت لازمت میشهبه اینکه چیو من پیچونم تا الان؟
شما یکیشو بگو من 200 میلیون جایزه بهت میدم
والله همینو بگو، فعلا که ما ساده ایم که ایشون رو ساده فرض کردیمجایزتو بزار جیبت لازمت میشه
شما خداروشکر احتیاج به اینکه ما براتون دخترخانوم زیبا پیدا کنیم، نداریبه اینکه اگه این دوتا خانم محترم بجای گشتن دنبال دلیل نیومدن من تو باشگاه در منزل ، دنبال یه دخترخانم زیبا و جذاب و پولدار برای من بودن خیلی بهتر بود
به اینکه چرا؟؟؟؟شما خداروشکر احتیاج به اینکه ما براتون دخترخانوم زیبا پیدا کنیم، نداری![]()
باشهبه اینکه وقتی میگم من مظلوم و ساده ام کسی باور نمیکه
ببین دوتا خانم اومدن اینجا دارن منو اذیت میکنن و من هیچی نمیگم ، خوب این خودش نشونه مظلومیته
به اینکه وقتی 3 تا خواهرهات و 2تا زنداداش هات نتونستن برات کاری پیش ببرند، حتما مسئله چیز دیگه ایهبه اینکه چرا؟؟؟؟
من چون ساده ام نمیتونم با کسی حرف بزنم و نگاه تو چشم کسی بکنم ، شما باید کمکم کنید
به اینکه اونا تلاش کردند اما نشده چون وارد نیستنبه اینکه وقتی 3 تا خواهرهات و 2تا زنداداش هات نتونستن برات کاری پیش ببرند، حتما مسئله چیز دیگه ایه![]()
پس قراره طرف رو خام کنم؟به اینکه اونا تلاش کردند اما نشده چون وارد نیستن
شما خانم مهندسی ، دارای تحصیلات بالا ، با توجه به تحصیلاتت و سروزبونی که داری میتونی خوب طرف را خام کنی و بله را بگیری
خدا رو شکر زنده بودم و معنی ساده رو فهمیدمبه اینکه چرا؟؟؟؟
من چون ساده ام نمیتونم با کسی حرف بزنم و نگاه تو چشم کسی بکنم ، شما باید کمکم کنید
به اینکه اینا اصطلاحهپس قراره طرف رو خام کنم؟
مگه مجبورم که دِینِ یکی دیگه رو گردن بگیرم؟
توی اون یکی تاپیک گفتم که من هیچ وقت نمیتونم بدِ کسی رو بخوام حتی اگه به ضرر خودم باشه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1337 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2074 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |