همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه چه خوب که اینقدر هنرمندین،من خیاطی خیلی دوست دارم کلاس هم فکر کنم چند سال پیش رفتم ولی استعداد ندارم فقط مانتو ساده می تونم بدوزم،چه خوبه یک خانم این هنرها رو داشته باشه🌹
به اینکه قربونه شما❤️
من عاشق خیاطی هستم و واقعا هم حرفتون درسته، خیاطی استعداد و قوه تخیل بالا میخواد.
منم سال 96 به اصرار زیاد همکارم، چهار ماه کلاس رفتم و بعدش بخاطر بارداریم و ویار خیلی بدی که نسبت به پارچه پیدا کرده بودم ادامه ندادم، همکارم هم بخاطر من ادامه نداد، من با آموزش همون چهار ماه الان همه چی میدوزم ولی همکارم هیچی نمیدوزه و کلا یادش رفته، خودش هم میگه که استعداد نداشته.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه مطمن شدم روحم تو خواب میره کارگری .این حجم از خستگی بعد از خواب عجیبه🤔
احتمالا مزدشو کم میدن که خسته هستش
اگه پول خوب بهش میدادن شاد و شنگول بود

به اینکه سرکارخانم ایدا کی گلاب کاشون را بدستم میرسونه

*M.A*

کاربر بیش فعال
به بی خوابی های مکرر این شبها و چشم درد شدید افتاده به جونم

به وقتایی که خودشو گوله می‌کنه و از ته دل گریه.. که منو زمین نگذار و بذار تو بغلت بخوابم

به اینکه آرامش و معصومیت صورتش موقعی که تو بغلم خوابیده، به تمام چشم دردا و نخوابیدنای جهان می ارزه♥️

eterno

کاربر ممتاز
به بی خوابی های مکرر این شبها و چشم درد شدید افتاده به جونم

به وقتایی که خودشو گوله می‌کنه و از ته دل گریه.. که منو زمین نگذار و بذار تو بغلت بخوابم

به اینکه آرامش و معصومیت صورتش موقعی که تو بغلم خوابیده، به تمام چشم دردا و نخوابیدنای جهان می ارزه♥️
عزیزم😍
کولیک داره؟
.
به روزهای اول به دنیا اومدن پسرم😍😍😍
با وجود خستگی و سختی خیلی زیاد، چقدر روزهای قشنگی بود😍😍😍
پسرم زردی فیزیولوژیک گرفته بود و 13 روز اول بیمارستان بستری بود تا زردیش پایین بیاد، تازه بعدش هم تا بیست روزگیش هر روز باید برای چک شدن میبردیمش، از همون اول هم برخلاف همه ی بچه ها که با میو میو گریه میکردن، اون نعره میزد🤣🤣🤣
الان که فکر میکنم از اول قشنگ معلوم بود که قراره بچه ی زیادی اکتیوی بشه🤦‍♀️🤣🤣🤣

yas87

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نمیدونم طرف گاوه یا من زبون نفهم ، چیزی رو ک باید بخودم بگه رو میرن به دیگران میگن احمقیت تا چ حد آخه ؟؟
من روی شماره هام احساس مشکوکی دارم . حس میکنم دیگری جواب میده :|

*M.A*

کاربر بیش فعال
عزیزم😍
کولیک داره؟
.
به روزهای اول به دنیا اومدن پسرم😍😍😍
با وجود خستگی و سختی خیلی زیاد، چقدر روزهای قشنگی بود😍😍😍
پسرم زردی فیزیولوژیک گرفته بود و 13 روز اول بیمارستان بستری بود تا زردیش پایین بیاد، تازه بعدش هم تا بیست روزگیش هر روز باید برای چک شدن میبردیمش، از همون اول هم برخلاف همه ی بچه ها که با میو میو گریه میکردن، اون نعره میزد🤣🤣🤣
الان که فکر میکنم از اول قشنگ معلوم بود که قراره بچه ی زیادی اکتیوی بشه🤦‍♀️🤣🤣🤣
نه شکر خدا
ولی شب بیداره، تا موقعی که بخوابه بیدار می مونم
عزیزم خدا واست حفظش کنه، انشاالله صد ساله بشه زیر سایه پدر مادر 🥰❤️

eterno

کاربر ممتاز
نه شکر خدا
ولی شب بیداره، تا موقعی که بخوابه بیدار می مونم
عزیزم خدا واست حفظش کنه، انشاالله صد ساله بشه زیر سایه پدر مادر 🥰❤️
به اینکه:
قربونت😍