احتمالا مزدشو کم میدن که خسته هستشبه اینکه مطمن شدم روحم تو خواب میره کارگری .این حجم از خستگی بعد از خواب عجیبه![]()
عزیزمبه بی خوابی های مکرر این شبها و چشم درد شدید افتاده به جونم
به وقتایی که خودشو گوله میکنه و از ته دل گریه.. که منو زمین نگذار و بذار تو بغلت بخوابم
به اینکه آرامش و معصومیت صورتش موقعی که تو بغلم خوابیده، به تمام چشم دردا و نخوابیدنای جهان می ارزه![]()
این ویدیو چند مدل لباس نشون میدهبه اینکه چه لباسی مناسب خواهر داماد میتونه باشه![]()
به اینکه اینجا هوا خنک و ابریه و یه بارون ریزی هم اومده.به اینکه این حجم از گرما مناسب شتر نه ما![]()
به اینکه:این ویدیو چند مدل لباس نشون میده
به هیچی
به اینکه اینجا هوا خنک و ابریه و یه بارون ریزی هم اومده.
نه شکر خداعزیزم
کولیک داره؟
.
به روزهای اول به دنیا اومدن پسرم
با وجود خستگی و سختی خیلی زیاد، چقدر روزهای قشنگی بود
پسرم زردی فیزیولوژیک گرفته بود و 13 روز اول بیمارستان بستری بود تا زردیش پایین بیاد، تازه بعدش هم تا بیست روزگیش هر روز باید برای چک شدن میبردیمش، از همون اول هم برخلاف همه ی بچه ها که با میو میو گریه میکردن، اون نعره میزد
الان که فکر میکنم از اول قشنگ معلوم بود که قراره بچه ی زیادی اکتیوی بشه![]()
به اینکه:نه شکر خدا
ولی شب بیداره، تا موقعی که بخوابه بیدار می مونم
عزیزم خدا واست حفظش کنه، انشاالله صد ساله بشه زیر سایه پدر مادر![]()
مبارکش باشهامروز برای پسرم تخت و تشک جدید خریدیم. قراره فردا بیارن خونه و تحویلش بدن، دارم به روتختی و پرده ی جدید برای اتاقش فکر میکنم![]()
به اینکه یادش بخیر، قدیم ها وقتی اینجا میخواستیم شیرینی بدیم، عکس کیک و شیرینی میزاشتیم و میگفتیم بفرمایین اینم شیرینیمبارکش باشه
شیرینیشش یادتون نره
الان زمونه عوض شده اگه شیرینی ندی تخت خودبخود میشکنهبه اینکه یادش بخیر، قدیم ها وقتی اینجا میخواستیم شیرینی بدیم، عکس کیک و شیرینی میزاشتیم و میگفتیم بفرمایین اینم شیرینی![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3769 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |