خداروشکر، پس شما هم قدرشون رو بدون که واقعا این روزها آدم خوب کمیاب شدهخوشبختانه من این مشکل و ندارم واقعا مهربونی در حقم تمام کردن

خداروشکر، پس شما هم قدرشون رو بدون که واقعا این روزها آدم خوب کمیاب شدهخوشبختانه من این مشکل و ندارم واقعا مهربونی در حقم تمام کردن
عزیزم چرا خوشحالی تو وابسته به بودن کسی میکنی .از یه طرف دیگه به قضیه نگاه کن شما یه خانم مستقل و موفقی.مسولیت کسی هم نداری پس آزادانه میتونی سفر بری خوش بگذرونی.مگه هر کدوم از ما چند سال عمر مفید داریم که به خودمون سختی بدیم .با تورهای مسافرتی سفر برو اگه میتونی با ماشین خودت برو روستاهای جذاب خونه های بومگردی خیلی خوش میگذرهنمیدونم شاید بی ادبی باشه !
ولی چطوری خیلیا دوام میارن از تنهایی ؟؟ تنها بودن آدمو میکشه ، خدایا منو و کسانی ک مثل من هستن رو کمک کن .
آدمی تنها به دنیا میاد و تنها زندگی میکنه و تنها میمیرهنمیدونم شاید بی ادبی باشه !
ولی چطوری خیلیا دوام میارن از تنهایی ؟؟ تنها بودن آدمو میکشه ، خدایا منو و کسانی ک مثل من هستن رو کمک کن .
کاملا درست میگی عزیزمتا تجربه آدم نکنه درک نمیکنه ...
به دوستمون که حالش چطوره؟ غربالگری اول رو رفت یا هنوز زمانش نشده؟ دکتر جنسیت رو تشخیص داد؟به اینکه نصف شبی شدیداً دلم یه لواشک ترش میخواد![]()
حالا که اینقدر ارزون شده یکی هم واسه ما بخرید :یبه اینکه امروز بعد از کلی گشتن بلاخره کیف رو برای شوهرم سفارش دادم، توی این دو روز دویست تومن ارزونترم شد، حالا میگم الان خریدم، میبینم باز آف میزنن و کمترم میشه، اگه بیاد زیر شش تومن من اصلا مرجوع میکنم![]()
تموم شدحالا که اینقدر ارزون شده یکی هم واسه ما بخرید :ی
منم خیلی غذای بیرونی دوست دارمبه شام بیرون رفتنمون، همسرم تا یه ربع دیگه میرسه
به دو هفته آینده که قراره همه ی کارایی که eterno جان پرسیدن رو انجام بدم، شکر خدا خوبم عزیزمبه دوستمون که حالش چطوره؟ غربالگری اول رو رفت یا هنوز زمانش نشده؟ دکتر جنسیت رو تشخیص داد؟
ایشالا همه چی عالی پیش میرهبه دو هفته آینده که قراره همه ی کارایی که eterno جان پرسیدن رو انجام بدم، شکر خدا خوبم عزیزم![]()
امیدوارم که همه چی خوب پیش برهبه دو هفته آینده که قراره همه ی کارایی که eterno جان پرسیدن رو انجام بدم، شکر خدا خوبم عزیزم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1266 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2017 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |