موافقم مهمون بازی ،کسل کننده ستصبح تا عصر یک گروه مهمون عصر تا الان گروه دوم .لباسامو عوض کردم برم استراحت کنم یه گروه دیگه داره میاد
دارم تموم میشم آخه چرا
به اینکه گذاشتم تو بخری، خخخخخخبه اینکه چرا نغمه کیک تولد نگرفت![]()
بالاخره تموم شدموافقم مهمون بازی ،کسل کننده ست![]()
بلد نیستن برقصن رو خوب گفتی، مخصوصا دامادها که انگار عصا قورت دادنعروسی های الان بیشتر شبیه سیرکه تا عروسی
مخصوصا اون رقص هایی که از قبل تمرین کردن ولی بلد نیستن برقصن![]()
مگه چه خبره؟ عید غدیر هم نیست که بگم سیدی برات مهمون میادصبح تا عصر یک گروه مهمون عصر تا الان گروه دوم .لباسامو عوض کردم برم استراحت کنم یه گروه دیگه داره میاد
دارم تموم میشم آخه چرا
نگم برات یهو همه امروز دلشون تنگ شدهمگه چه خبره؟ عید غدیر هم نیست که بگم سیدی برات مهمون میاد![]()
بلد نیستن برقصن رو خوب گفتی، مخصوصا دامادها که انگار عصا قورت دادن
یاد یکی از دوستهامون افتادم
داماد بنده خدا رو با یه گن خیلی تنگ به زور شکمش رو کوچیک کرده بودن تا توی فیلم خوب بیفته، اصلا هم نمیتونست برقصه![]()
وااااا، چه عجیب، شاید امروز یه چیزی بوده خودت خبر ندارینگم برات یهو همه امروز دلشون تنگ شده
نه لطف دارنوااااا، چه عجیب، شاید امروز یه چیزی بوده خودت خبر نداری![]()
پس دستشون درد نکنهنه لطف دارن![]()
به اینکه کی پول میزنه به کارتم تا کیکشو بخرمبه اینکه گذاشتم تو بخری، خخخخخخ
به اینکه مبارکه عزیزمبه اینکه امروز بعد از کلی گشتن بلاخره کیف رو برای شوهرم سفارش دادم، توی این دو روز دویست تومن ارزونترم شد، حالا میگم الان خریدم، میبینم باز آف میزنن و کمترم میشه، اگه بیاد زیر شش تومن من اصلا مرجوع میکنم![]()
من همیشه نظرم اینه وقتی از کسی دلگیر میشید بهش بگید شاید ندونه باعث ناراحتی شما شده .سوءتفاهم برداشته میشهبه حرف دوستم، به اینکه کمی دلگیرم ازش
خودش متوجه شد و بعد بهم پیام داد و عذرخواهی کرد، گفت من قصدم تعریف از تو بود که بد بیان شد.من همیشه نظرم اینه وقتی از کسی دلگیر میشید بهش بگید شاید ندونه باعث ناراحتی شما شده .سوءتفاهم برداشته میشه
خداروشکر حل شدخودش متوجه شد و بعد بهم پیام داد و عذرخواهی کرد، گفت من قصدم تعریف از تو بود که بد بیان شد.
ولی به هرحال فکرم ناخودآگاه به سمتش کشیده میشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1420 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2346 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |