به اینکه جدیدا هوای شهر ما هم آلوده میشه، همین دو روز پیش هوا خیلی آلوده بودبه آلودگی هوای تهران

به اینکه جدیدا هوای شهر ما هم آلوده میشه، همین دو روز پیش هوا خیلی آلوده بودبه آلودگی هوای تهران
الان دیگه همه کبد هاشون گرید داره، مراعات و مداوا بکن ولی خودت رو نگران و اذیت نکن.کبدم گرید دارشدهحس میکنم میخوام بمیرم
عه جدی ؟!! کلی برا خودم ناراحت شدم و کمی هم گریه کردم ! ..الان دیگه همه کبد هاشون گرید داره، مراعات و مداوا بکن ولی خودت رو نگران و اذیت نکن.
دور از جونت منم داشتم هر روز صبح ناشتا آب ولرم و چند قطره آب لیمو خوردم خوب شدمکبدم گرید دارشدهحس میکنم میخوام بمیرم
آره این خیلی موثره، خوردن کیوی با پوست هم خیلی خوبه.دور از جونت منم داشتم هر روز صبح ناشتا آب ولرم و چند قطره آب لیمو خوردم خوب شدم
من اصلا کیوی دوست ندارم .با پوستش که مجازاته دیگهآره این خیلی موثره، خوردن کیوی با پوست هم خیلی خوبه.
اگه کیوی های باغ ما رو بخوری نظرت برمیگرده، من تا حالا کیوی به خوشمزگی کیوی های خودمون نخوردم.من اصلا کیوی دوست ندارم .با پوستش که مجازاته دیگه![]()
اگه کیوی های باغ ما رو بخوری نظرت برمیگرده، من تا حالا کیوی به خوشمزگی کیوی های خودمون نخوردم.
چند بار خوندم ولی هیچی تو حافظه ام نمونده :|به اینکه انصراف بدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1420 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2380 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |