همین الان داری به چی فکر میکنی؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا یه آقاپسر توی سن 37،38 سالگی باید هنوز مجرد باشه؟ 🤔
احتمال اینکه ازدواج کرده باشه و جدا شده باشه،خیلی بیشتره تا اینکه کلا مجرد بوده باشه تا حالا.
چون وضعیت مملکت رو هواست یا شایدم دلایل دیگه
یادش بخیر قبلا محممد آقا میومد اینجا ۴ تا دروغ میگفت باور کنیم وضعیت خوبی داریم الان بیاد ۴۰ تا دروغ بگه هم واقعیت رو نمیشه مخفی کرد
.
خدا بیامرز الان داره از بهشت نگاه مون میکنه :d

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه دیشب توی پایتخت ، دختر اصفهانیه عروس خانواده چقدر قشنگ نقی را شتست و انداخت روی بند
اون لحظه یاد خانم مهندس افتادم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه دیشب توی پایتخت ، دختر اصفهانیه عروس خانواده چقدر قشنگ نقی را شتست و انداخت روی بند
اون لحظه یاد خانم مهندس افتادم
من خیلی خوشم اومد ،بالاخره یکی پیدا شد حالشو جا بیاره

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
من خیلی خوشم اومد ،بالاخره یکی پیدا شد حالشو جا بیاره
به اینکه:
منم از این بازیگره خوشم اومد، با اینکه نمیشناختمش ولی خیلی قشنگ بازی میکنه، از هما و فهیمه هم داره بهتر بازی میکنه.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
منم از این بازیگره خوشم اومد، با اینکه نمیشناختمش ولی خیلی قشنگ بازی میکنه، از هما و فهیمه هم داره بهتر بازی میکنه.
اره ارسطو همیشه تو این خانواده مظلوم بوده.اقلا یکی باشه حقشو بگیره
البته فکر میکنم اینم آخرش ارسطو رو دور میزنه

eterno

کاربر ممتاز
اره ارسطو همیشه تو این خانواده مظلوم بوده.اقلا یکی باشه حقشو بگیره
البته فکر میکنم اینم آخرش ارسطو رو دور میزنه
به اینکه:
آره بابا، ارسطوی مظلوم همیشه زندگیش متلاطمه، یه زندگی آروم تا حالا تجربه نکرده😕

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم کیف کردم و فکر کنم همه مردم خوششون اومده باشه چون نقی زیادی حرف
سلام،من برعکس اصلا از طرز صحبت و رفتار خانم ارسطو خوشم نیومد،ادب و احترام به بزرگتر و مهمون رو نه در رفتارش دیدم نه در کلامش.وقتی داشت پاسخ میداد اینقدر از طرز رفتارش ناراحت بودم که اگه مادرم نمی دید کانال رو تغییر میدادم !

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام،من برعکس اصلا از طرز صحبت و رفتار خانم ارسطو خوشم نیومد،ادب و احترام به بزرگتر و مهمون رو نه در رفتارش دیدم نه در کلامش.وقتی داشت پاسخ میداد اینقدر از طرز رفتارش ناراحت بودم که اگه مادرم نمی دید کانال رو تغییر میدادم !
حرفتون کاملا صحیح هستش اما اگه در مقابل این افراد (مثل نقی) که بسیار مغرورن و همش حرف خودشونو میزنن و باعث بر هم خوردن زندگی دیگران میشن، باید یکی حرف بزنه و بهشون بفهمونه که زیاده روی نکنن و سرشون تو کار خودشون باشه و مزاحمت برای دیگران درست نکنن
اگه هیچکس حرفی نزنه اون شخص بدتر و بدتر میشه
اگه دقت کرده باشین خود هما خانم همسر نقی هم بعضی مواقع از دستش کلافه میشه و محکم بهش میگه بسه دیگه حرف نزن

به اینکه آخرش نقی میفهمه اینا سنگ را برداشتن و کاسه کوزشونو میشکنه

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه احتمالا پسر خانم مهندس از مامانش پرسیده کی عمو علیرضا را دعوت میکنی و خانم مهندس متوجه نشده عمو علیرضا کیه؟
خوب منو گفته

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
آخه اینجا به زور وایساده تا من عکس رو بگیرم و فوری در بره. یه عکس درست و حسابی نداره، توی همه ی عکس ها کج و کوله ست😂
شیطنت برای یک لحظه شه، همین الان داره از کول باباش بالا میره و هرچی باباش میگه دیگه کافیه، ولش نمیکنه😂
یکی از اقوام نزدیک یه بچه پسر داشت از از دیوار راست بالا میرفت اینقدر این بچه شیطون بود که من وقتی توی مهمونی بودم که این بچه هم بود حسابی کلافه میشدم و هر لحظه ممکن بود برم و بزنمش ، چون بیش از حد شیطون بود و شیطنتهاش هم خیلی بد بود
الان اون بچه بزرگتر شده و فکر کنم بالای 10 سالشه ، امسال که یکی دوبار در مهونیهایی که رفتیم اون بچه هم بود دیدمیار آروم و خوب بود

میخاستم بگم شیطنت در بچه ها تا حدود 10 سالگی زیاده ، بعد کم کم آروم میشن

eterno

کاربر ممتاز
یکی از اقوام نزدیک یه بچه پسر داشت از از دیوار راست بالا میرفت اینقدر این بچه شیطون بود که من وقتی توی مهمونی بودم که این بچه هم بود حسابی کلافه میشدم و هر لحظه ممکن بود برم و بزنمش ، چون بیش از حد شیطون بود و شیطنتهاش هم خیلی بد بود
الان اون بچه بزرگتر شده و فکر کنم بالای 10 سالشه ، امسال که یکی دوبار در مهونیهایی که رفتیم اون بچه هم بود دیدمیار آروم و خوب بود

میخاستم بگم شیطنت در بچه ها تا حدود 10 سالگی زیاده ، بعد کم کم آروم میشن
بچه ی من توی مهمونی ها آرومه، شیطنتش فقط برای توی خونه و پیش خودمونه.
ولی در کل بله درست میگین، اتفاقا بچه هایی که شیطون هستن، بزرگتر که میشن آرومتر از بقیه میشن.

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه خانم مهندس عکس پروفایلشو عوض کرد ، فکر کنم چهره کارتنی خودش و پسرشه
به اینکه:
بله درسته👍
نصف عکس هامون رو کارتونی کردم، فکر کنم هوش مصنوعی از دست من سرش رو میکوبه به دیوار😂😂😂