همین الان داری به چی فکر میکنی؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اطرافیان من هیچ کس زمینِ برنج نداره، همه باغِ میوه دارن.
اتفاقا چند وقت پیش داشتم فکر میکردم با این قیمت بالای برنج، چرا ما زمین برنج نداشته باشیم؟ یه زمین بخریم و اجاره بدیم تا برامون برنج کِشت کنند،محصولش هم بین ما و کسی که اجاره میکنه تقسیم میشه، به نظرم فکر بدی نیست🤔
من حاضرم
یه زمین کوچولو حدود 22 هزار متری بخرید و بدین به من تا براتون برنج گاشت کنم ، آخر سر هم نصف نصف (10درصد شما 90 در صد من)

به کاشت برنج

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
من حاضرم
یه زمین کوچولو حدود 22 هزار متری بخرید و بدین به من تا براتون برنج گاشت کنم ، آخر سر هم نصف نصف (10درصد شما 90 در صد من)

به کاشت برنج
به اینکه:
اینجا جا داره یه دونه از "خا" های معروف شمالی رو بهت بگم😂😂😂😂

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
اینجا جا داره یه دونه از "خا" های معروف شمالی رو بهت بگم😂😂😂😂
اگه پشتش کتک نداره اشکالی نداره هر چی میخای بگو
فقط کی زمینو میخری ، از کی شروع کنیم؟

به برنجهای برج 7 که برداشت میکنیم

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه من امروز چقدر گناه دارم🤕

آخه مریضی چه وقته تا حالا تو عید سرماخوردگی نداشتم
به اینکه:
خودت رو بزار جای من، ببین من دیگه چقدر گناه دارم، غصه ی خودت رو یادت میره🙄

eterno

کاربر ممتاز
اگه پشتش کتک نداره اشکالی نداره هر چی میخای بگو
فقط کی زمینو میخری ، از کی شروع کنیم؟

به برنجهای برج 7 که برداشت میکنیم
به اینکه:
پشت اون خا، یه چشم غره ی اساسیه😏
فعلا پول ندارم زمین بخرم😁

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چقدر حال و هوای خیابونهای اطراف این خونه ی تهرانِ مادرشوهرم اینا خوبه، دلم خواست کلا میومدیم تهران و توی این منطقه زندگی میکردیم😍

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه:
مشهد خود شهرش خوبه ولی اطرافش نه، دلم میگیره ولی تهران یه حال و هوای دیگه ایه.
مثلا الان داشتیم از کنار کاخ نیاوران رد میشدیم تا برسیم به خونه(خونه مادرشوهرم اینا پشت کاخ نیاورانه) حس و حال خیابونش خیلی خوب بود، نمیدونم همیشه اینجا همینقدر انرژیش مثبته یا امروز من این حس رو داشتم.

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه
سازمان جهانی غذا: سوپ غذا نیست

اخرش سازمان جهانی غذا به داد اعضای خانواده رسید🤣
به اینکه:
جدی میگی؟ 🤔
ولی خداییش سوپ جو یه غذا حساب میشه، مخصوصا وقتی پر ملات باشه و حسابی جاافتاده باشه

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
جدی میگی؟ 🤔
ولی خداییش سوپ جو یه غذا حساب میشه، مخصوصا وقتی پر ملات باشه و حسابی جاافتاده باشه
من خودم سوپ دوست دارم ولی هیچ وقت به عنوان غذا حساب نکردم همیشه کنار یه. غذای اصلی یوده

شاعر سایت

کاربر بیش فعال
به اینکه:
مشهد خود شهرش خوبه ولی اطرافش نه، دلم میگیره ولی تهران یه حال و هوای دیگه ایه.
مثلا الان داشتیم از کنار کاخ نیاوران رد میشدیم تا برسیم به خونه(خونه مادرشوهرم اینا پشت کاخ نیاورانه) حس و حال خیابونش خیلی خوب بود، نمیدونم همیشه اینجا همینقدر انرژیش مثبته یا امروز من این حس رو داشتم1000024889.jpg1000024888.jpg.
نیا مشهد😑

eterno

کاربر ممتاز
من خودم سوپ دوست دارم ولی هیچ وقت به عنوان غذا حساب نکردم همیشه کنار یه. غذای اصلی یوده
به اینکه:
منم همینطور ولی وقتی مریض میشیم، یه مدل سوپ درست میکنم،شوهرم بهش میگه سوخت موشک😂
اونو خیلی دوست داریم، چون واقعا بهمون انرژی میده.
برنج نیم دانه، جوپرک،مرغ، سیب زمینی و هویج و پیاز نگینی خوردشده، عدس، کره، جعفری خشک رو با نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و آبلیمو، همه رو میریزم توی قابلمه تا با هم بپزن، انقدر که قشنگ جا بیفته و آبکی نباشه👍

eterno

کاربر ممتاز
چرا؟ 😂
من مشهد رو هم دوست دارم، چند ماه قبل که اومده بودیم، خیلی خوشم اومد، چند سال بود که نیومده بودیم.
اتفاقا آستنیت هم مشهدیه، بهش گفته بودم که مشهد انقدر امکانات رفاهی داره که مشهدی ها حوصله شون سر نمیره توی شهر، هر آخر هفته میتونن یه جایی برنامه بریزن و برن.
حالا ما شمالی ها، جز جنگل و دریا چی داریم؟ دیگه چقدر هی آخر هفته بریم دریا، یا بریم جنگل؟ 😒
اصلا یادم نمیاد که تابستون پارسال ما دریا رفته باشیم🤦‍♀️

شاعر سایت

کاربر بیش فعال
چرا؟ 😂
من مشهد رو هم دوست دارم، چند ماه قبل که اومده بودیم، خیلی خوشم اومد، چند سال بود که نیومده بودیم.
اتفاقا آستنیت هم مشهدیه، بهش گفته بودم که مشهد انقدر امکانات رفاهی داره که مشهدی ها حوصله شون سر نمیره توی شهر، هر آخر هفته میتونن یه جایی برنامه بریزن و برن.
حالا ما شمالی ها، جز جنگل و دریا چی داریم؟ دیگه چقدر هی آخر هفته بریم دریا، یا بریم جنگل؟ 😒
اصلا یادم نمیاد که تابستون پارسال ما دریا رفته باشیم🤦‍♀️
وااای شمالی هستید
چقدر زیبا لهجه شمالی هارو دوست دارم
مخصوصاً وقتی اسمتو باجان صدا نمیکنن🥺
حالا ای مشهدی های بفنا رفته ی لجه غلیظی دارن ☹️
ی رفیق دارم شمالی هست ننه ‌خوش سر زبونه
همنجوری خوردنی صحبت می‌کنی ؟😐🤤
شمال بمون مشهد بدرد زندگی نمیخوره منم میام 😐
اصلا مشهد دوست ندارم دود سروصدا شلوغی🥴😮💨
ماهم امام رضا داریم 🥺
ولی سالی ی بار هم نمیریم:cry:

eterno

کاربر ممتاز
وااای شمالی هستید
چقدر زیبا لهجه شمالی هارو دوست دارم
مخصوصاً وقتی اسمتو باجان صدا نمیکنن🥺
حالا ای مشهدی های بفنا رفته ی لجه غلیظی دارن ☹️
ی رفیق دارم شمالی هست ننه ‌خوش سر زبونه
همنجوری خوردنی صحبت می‌کنی ؟😐🤤
شمال بمون مشهد بدرد زندگی نمیخوره منم میام 😐
اصلا مشهد دوست ندارم دود سروصدا شلوغی🥴😮💨
ماهم امام رضا داریم 🥺
ولی سالی ی بار هم نمیریم:cry:
به اینکه کلا مشهدی ها، شمال رو دوست دارن، تا یه تعطیلات میشه، فکر کنم کل مشهد میاد بابلسر😂
راستش میدونم خیلی بده ولی من محلی حرف نمیزنم و اگه یه وقتی به شوخی هم بخوام محلی حرف بزنم، مثل این خارجی هایی میشم که دارن فارسی حرف میزنن😂😂
یه لهجه ی عجیب و غریبی میگیرم که خودم خنده م میگیره😂😂
برای همین خیلی از اصطلاحات رو نمیدونم، مثلا الان نفهمیدم که چرا باید بهت باجان بگن؟ 🤔
کلا اطراف ما اگه محلی هم حرف بزنن هم محلی غلیظ نیست، اصطلاحات قدیمی استفاده نمیشه، همه ی کلمات و اصطلاحات فارسیه، فقط تهش فعل هاش به محلی گفته میشه.
که البته به نظر من این بده، چون عملا کم کم زبان مازندرانی داره از بین میره، انقدری که سایر اقوام برای حفظ زبان و فرهنگ هاشون تلاش کردن و حفظش کردن، شمالی ها اصلا این تلاش رو نداشتن.
بچه های هم سن و سال من یعنی متولدین دهه 60 به بعد عملا محلی حرف نمیزنیم. حالا ماها باز ممکنه پدر و مادرهامون محلی حرف بزنن و یه چیزهایی شنیده باشیم و حداقلش اینه که محلی رو درک میکنیم، ولی بچه های ما که دیگه اصلا هیچی، اینا اصلا محلی نمیشنون که بخوان یاد بگیرن، پسر من اصلا زبان محلی مازندرانی رو متوجه نمیشه🤦‍♀️
ولی خیلی جالبه که میبینم علاقه داره، چندتا اصطلاح رو یاد گرفته و یه وقتهایی که میخواد شیرینی زبونی کنه، اون اصطلاحات رو میگه😂

شاعر سایت

کاربر بیش فعال
به اینکه کلا مشهدی ها، شمال رو دوست دارن، تا یه تعطیلات میشه، فکر کنم کل مشهد میاد بابلسر😂
راستش میدونم خیلی بده ولی من محلی حرف نمیزنم و اگه یه وقتی به شوخی هم بخوام محلی حرف بزنم، مثل این خارجی هایی میشم که دارن فارسی حرف میزنن😂😂
یه لهجه ی عجیب و غریبی میگیرم که خودم خنده م میگیره😂😂
برای همین خیلی از اصطلاحات رو نمیدونم، مثلا الان نفهمیدم که چرا باید بهت باجان بگن؟ 🤔
کلا اطراف ما اگه محلی هم حرف بزنن هم محلی غلیظ نیست، اصطلاحات قدیمی استفاده نمیشه، همه ی کلمات و اصطلاحات فارسیه، فقط تهش فعل هاش به محلی گفته میشه.
که البته به نظر من این بده، چون عملا کم کم زبان مازندرانی داره از بین میره، انقدری که سایر اقوام برای حفظ زبان و فرهنگ هاشون تلاش کردن و حفظش کردن، شمالی ها اصلا این تلاش رو نداشتن.
بچه های هم سن و سال من یعنی متولدین دهه 60 به بعد عملا محلی حرف نمیزنیم. حالا ماها باز ممکنه پدر و مادرهامون محلی حرف بزنن و یه چیزهایی شنیده باشیم و حداقلش اینه که محلی رو درک میکنیم، ولی بچه های ما که دیگه اصلا هیچی، اینا اصلا محلی نمیشنون که بخوان یاد بگیرن، پسر من اصلا زبان محلی مازندرانی رو متوجه نمیشه🤦‍♀️
ولی خیلی جالبه که میبینم علاقه داره، چندتا اصطلاح رو یاد گرفته و یه وقتهایی که میخواد شیرینی زبونی کنه، اون اصطلاحات رو میگه😂
من همیشه فرق داشتم😓😓😓
من هشت ساله شمال نیامدم
۲۶سال از خدا سن گرفتم ی بار آمدم
خیلی شیرینه این لهجه رو دوست دارم

eterno

کاربر ممتاز
من همیشه فرق داشتم😓😓😓
من هشت ساله شمال نیامدم
۲۶سال از خدا سن گرفتم ی بار آمدم
خیلی شیرینه این لهجه رو دوست دارم
به اینکه تو دیگه زیادی کم اومدی شمال، یکم بیشتر بیا😉

eterno

کاربر ممتاز
به بهار جون و همسر خدابیامرزش😔
میدونم این روزها، روزهاییه که بیشتر از هر زمانی در طول سال، بهار جون به همسرش فکر میکنه.
بهار جون میخوام بدونی که من این چند روز هواسم بهت بود و بهت فکر میکردم و از ته قلبم تمام انرژی مثبتم رو برات میفرستم❤️💋

شاعر سایت

کاربر بیش فعال
فرهنگ ...
دوست دارم ب جای اینک ب فرزندم حروف الفبا رو یاد بدم فرهنگ زندگی در جامعه رو یاد بدم. نشون بدم یک زندگی چقدر زیبا هست سیر پر بودن یاد بدم ن اینک دربرخورد اول حس کنم طرف گدا هست ن ک حس کنم طرف فقر فرهنگ رو داره...
امروز غذا درست کردم بردم سرکار همسرم
بچه هام اونجا بودند دیدم ی پسر بچه داره چایی هارو دست مالی می‌کنه ...
گفتم دست نزن دستات کثیف هست پسر گلم بقیه این چایی دم میکنن میخورن مریض میشن
مادرش غبغب بالا انداخت ونیش خند شو دیدم... سطح شعور ۰ یا خودش رو با جنس های توی مغازه سیر می‌کرد ...
همسرش لیوان پلاستیکی شو بجای اینک بذاره توی سطل زباله گذاشت کنار بقیه لیوان کاغذی ها گفتم اینو ممکنه یکی دیگه استفاده کنه.. دهنی هست.
برای تست گذاشته بودیم همینطور می‌ریختند و می‌خورند ...
تربیت کودک سیر پر بودن یک خانواده از نوع رفتار شون مشخص هست
بااینک یک کودک داره مغازه رو راه می‌بره میچرخونه میگردونه بعضی از افراد حس می کنن اون آدم نفهمه! درسته خوردی تا این حد...
اما من ب فرزندم یاد دادم وقتی یک بار ب شما تست داده میشه مشت مشت کردن شما رو روی خرید جنس بکشه چندین بار تذکر دادن... با دید یک حالو ب بچه ها نگاه نکنید بعضی از مادر ها شیر بودن وگرگ بودن،زنده موندن توی جامعه رو ب فرزندشون یاد دادن...
درست زندگی کردن بافرهنگ بودن ب نوع پوشش نیست ب نوع رفتاره .

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرهنگ ...
دوست دارم ب جای اینک ب فرزندم حروف الفبا رو یاد بدم فرهنگ زندگی در جامعه رو یاد بدم. نشون بدم یک زندگی چقدر زیبا هست سیر پر بودن یاد بدم ن اینک دربرخورد اول حس کنم طرف گدا هست ن ک حس کنم طرف فقر فرهنگ رو داره...
امروز غذا درست کردم بردم سرکار همسرم
بچه هام اونجا بودند دیدم ی پسر بچه داره چایی هارو دست مالی می‌کنه ...
گفتم دست نزن دستات کثیف هست پسر گلم بقیه این چایی دم میکنن میخورن مریض میشن
مادرش غبغب بالا انداخت ونیش خند شو دیدم... سطح شعور ۰ یا خودش رو با جنس های توی مغازه سیر می‌کرد ...
همسرش لیوان پلاستیکی شو بجای اینک بذاره توی سطل زباله گذاشت کنار بقیه لیوان کاغذی ها گفتم اینو ممکنه یکی دیگه استفاده کنه.. دهنی هست.
برای تست گذاشته بودیم همینطور می‌ریختند و می‌خورند ...
تربیت کودک سیر پر بودن یک خانواده از نوع رفتار شون مشخص هست
بااینک یک کودک داره مغازه رو راه می‌بره میچرخونه میگردونه بعضی از افراد حس می کنن اون آدم نفهمه! درسته خوردی تا این حد...
اما من ب فرزندم یاد دادم وقتی یک بار ب شما تست داده میشه مشت مشت کردن شما رو روی خرید جنس بکشه چندین بار تذکر دادن... با دید یک حالو ب بچه ها نگاه نکنید بعضی از مادر ها شیر بودن وگرگ بودن،زنده موندن توی جامعه رو ب فرزندشون یاد دادن...
درست زندگی کردن بافرهنگ بودن ب نوع پوشش نیست ب نوع رفتاره .
نیاز به یاد دادن نیست کودکان رفتار والدین و ببیند خودشون یاد میگیرند.درست رفتار کنیم و عمل کنیم حتما بچه های درستی تحویل جامعه میدیم وگرنه جامعه درست تربیتشون می‌کنه البته بدون ترحم و مهربانی با زبان زور

شاعر سایت

کاربر بیش فعال
نیاز به یاد دادن نیست کودکان رفتار والدین و ببیند خودشون یاد میگیرند.درست رفتار کنیم و عمل کنیم حتما بچه های درستی تحویل جامعه میدیم وگرنه جامعه درست تربیتشون می‌کنه البته بدون ترحم و مهربانی با زبان زور

درست میگید همینطوره الگوی بچه ها فقط پدر و مادر هست .. مادر لباس جمع می کنه اما باید جمع کردن لباس ب فرزندش هم آموزش بده
من داشتم فکر می کردم باید آموزش داد باید یاد داد ی دوره مادرم غذا درست می کرد مثل کوکو سبزی ولی چون آموزشی ندیده بودم من خونه خودم یاد گرفتم 😅

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درست میگید همینطوره الگوی بچه ها فقط پدر و مادر هست .. مادر لباس جمع می کنه اما باید جمع کردن لباس ب فرزندش هم آموزش بده
من داشتم فکر می کردم باید آموزش داد باید یاد داد ی دوره مادرم غذا درست می کرد مثل کوکو سبزی ولی چون آموزشی ندیده بودم من خونه خودم یاد گرفتم 😅
اکثر ما تروماهای دوران کودکی و تجربه کردیم
من خودم هیچ وقت با مادرم صمیمی و راحت نبودم
وقتی خودم بچه دار شدم سعی کردم چیزهایی که اذیتم میکرد در مورد بچه هام تکرار نکنم .یه جورایی رو خودم کار کردم و واقعا نتیجشو دیدم
یک چیزهایی اکتساببه و یه کارهایی اموزشی