الان شما دقیقا انتظار داید چی بگیم؟؟؟من هفته دیگه 120 صفحه لاتین امتحان دارم هرچی هم میخونم انگار نه انگار هیچی نمیفهمم چیکار کنم؟
خدا قسمت کنه همچین همدردایی رو،تقلب!!!!!!!من پيشنهاد ميكنم راه تقلب در پيش بگيري
حتما جواب ميده
خدا قسمت کنه همچین همدردایی رو،تقلب!!!!!!!![]()
من هفته دیگه 120 صفحه لاتین امتحان دارم هرچی هم میخونم انگار نه انگار هیچی نمیفهمم چیکار کنم؟
من یه دوست داشتم میگفت زبان تخصصی هیچی نخونده بود اصلنم سر کلاس نمیرفت.من هفته دیگه 120 صفحه لاتین امتحان دارم هرچی هم میخونم انگار نه انگار هیچی نمیفهمم چیکار کنم؟
حالا دیگه شما تو ذوق بچه نزن خو واسه اینم فعلا این مهمترین دردشه...ای بابا خودمون اینقد درد داریم که اینا پیشش هیچی نیست کاشکی منم درام این بود
می گه: کاش به زمانی برگردم که تنها غمم شکستن نوک مدادم بود
چاله چوله جلوی پای ملت میذاری یا راه حل ؟من پيشنهاد ميكنم راه تقلب در پيش بگيري
حتما جواب ميده
بابا دمت گرم...... دخترا تو تقلب پسرا رو تو جیبشون گذاشتنتقلب بهترین راه حله
البته بگم من سر این تقلب یه ترم معدل داشت 25 صدم رد میشد
یه ترم فقط التماس کردم ولی تو نگران نباش تورو نمیگیرن
ایرادی نداره... من بارها چنین تجربه ای داشتم...من هفته دیگه 120 صفحه لاتین امتحان دارم هرچی هم میخونم انگار نه انگار هیچی نمیفهمم چیکار کنم؟
راست میگن تقلب هم راه بدی نیست.
من پيشنهاد ميكنم راه تقلب در پيش بگيري
حتما جواب ميده
تقلب بهترین راه حله
البته بگم من سر این تقلب یه ترم معدل داشت 25 صدم رد میشد
یه ترم فقط التماس کردم ولی تو نگران نباش تورو نمیگیرن
افرین نایس الیس. هیچ راهی بهتر از راه راست نیست. من به شدت تقلب کردن رو محکوم میکنم. حاضرم بیوفتم (3بار تو لیسانی افتادم) اما ننگ تقلب رو قبول نکنم.ای بابــــــــا! دخملا آبروی مارو بردین کههی میگین تقلب تقلب!!!
نه واقعا پسر خوفی هستی.افرین نایس الیس. هیچ راهی بهتر از راه راست نیست. من به شدت تقلب کردن رو محکوم میکنم. حاضرم بیوفتم (3بار تو لیسانی افتادم) اما ننگ تقلب رو قبول نکنم.
افرین نایس الیس. هیچ راهی بهتر از راه راست نیست. من به شدت تقلب کردن رو محکوم میکنم. حاضرم بیوفتم (3بار تو لیسانی افتادم) اما ننگ تقلب رو قبول نکنم.