سلام
امکانش هست ک من تو قسمت رشته، معماری داخلی رو داشته باشم؟!
دومین ورکشاپ تخصصی طراحی داخلی ساختمانهای مسکونی با عنوان ” فضاهای لاکچری “
برگزار کننده: فصلنامه طراحمدرس: پرویز پرگاریهدف از ورکشاپ:
لاکچری واژه ای ناشناخته اما پر رونق در فرهنگ ما…
فرهنگی آمیخته با سنت و مدرنیته که در این میان این واژه جایی نامناسب را برای خود یافته است… ما آن را در این سالها فقط با اتومبیل های گران قیمت و گاه برندهای نه چندان سطح بالا در خارج از کشور اما مهم و پرطرفدار در ایران مشاهده کرده ایم. ما لاکچری را با ساختمان هایی بلند با نماهای نئوکلاسیک و پر از خطا در اصول این سبک و البته با قیمت هایی نجومی که فقط نام لاکچری را به دنبال خود یدک می کشند شناخته ایم، در حالی که لاکچری معنایی فراتر از این تعاریف عام دارد…
لاکچری در معماری چه تعریفی دارد؟ این اولین پرسش و زیرساخت ذهنی است برای هر دیزاینری که می خواهد با بیزینس لاکچری ارتباط برقرار کند!
سایت مرتبط: www.designer-magazine.com
منبع خبر: www.MemarNews.com
واقعاا975تومن!!!بقالیه مگه اینا فکر کردن کین!!!زاحا حدیدش انقدر نمیگیره تقصیر کسایی هستش که شرکت میکنن تو این سخنرانی هایی که هدف فقط تبلیغههزینه ثبت نام 975هزار تومن
چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟![]()
واقعاا975تومن!!!بقالیه مگه اینا فکر کردن کین!!!زاحا حدیدش انقدر نمیگیره تقصیر کسایی هستش که شرکت میکنن تو این سخنرانی هایی که هدف فقط تبلیغه
هزینه ثبت نام 975هزار تومن
چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟![]()
واقعاا975تومن!!!بقالیه مگه اینا فکر کردن کین!!!زاحا حدیدش انقدر نمیگیره تقصیر کسایی هستش که شرکت میکنن تو این سخنرانی هایی که هدف فقط تبلیغه
سلام بچه هاهزینه ثبت نام 975هزار تومن
چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟![]()
یه کیک و ساندیس که دیگه این حرفارو نداره که یک تومن هزینه شه که فلان شخص که به هر دلیل معقول یا نامعقولی معروف شده واسه یک روز حرف زدن اونم در وصف موضوعی که انچنان هم اهمیتی نداره بخواد از مردم بگیره متاسفانه این ورکشاپ ها خوب دکونی شدن، با این هزینه های عجیب غریبی که میگیرن برا زدن 4کلام حرفی که معلومم نیست حسابیه یا ناحسابی بعید میدونم دغدغه این اساتید محترم اموزش چیزی به کسی باشه!!سلام بچه ها
وقتی برگزار کننده ی ورکشاپ مسئولیت پذیرای از هنر جوها رو در زمان برگزاری ورکشاپ بر عهده می گیره ، اگر یه حساب سرانگشتی هم کنید همین هزینه می شه .
معمولا هم ممکنه معلوماتی که با حضور در یک ورکشاپ حاصل می شه اون چیزی نباشه که مورد نظر شما بوده ، اما همین حضور و آشنای و تعامل با افراد مختلفی که دغدغه های مشابه شما رو در زمینه های شرکت کرده در ورکشاپ دارند و اغلب هم شاغل هستند در این زمینه خیلی خوب هست .
اگرچه شما ورکشاپ های بی محتوا زیاد هستیه کیک و ساندیس که دیگه این حرفارو نداره که یک تومن هزینه شه که فلان شخص که به هر دلیل معقول یا نامعقولی معروف شده واسه یک روز حرف زدن اونم در وصف موضوعی که انچنان هم اهمیتی نداره بخواد از مردم بگیره متاسفانه این ورکشاپ ها خوب دکونی شدن، با این هزینه های عجیب غریبی که میگیرن برا زدن 4کلام حرفی که معلومم نیست حسابیه یا ناحسابی بعید میدونم دغدغه این اساتید محترم اموزش چیزی به کسی باشه!!
هر چه قدر هم پر محتوا باشه (که دیگه خودمون بهتر میدونیم حداقل تو ایران اوضاع ورکشاپها در بهترین حالت چیه)برای یکی دو روز 1ملیون تومن گرفتن مشخصا با هدف و دغدغه اموزشی و اگاهی دادن نیست چون با یک تومن میشه دوره های خیلی عالی و پیشرفته ای رو تو کلاسهای اموزشی و جاهای معتبر اونم تو15تا20جلسه گذرونداگرچه شما ورکشاپ های بی محتوا زیاد هست
اما
بهترِ اعتبار ورکشاپها رو بسنجیم ،
محتوای فراخوانها رو بخونیم ،
بعد راجع بهش قضاوت کنیم .
هر چه قدر هم پر محتوا باشه (که دیگه خودمون بهتر میدونیم حداقل تو ایران اوضاع ورکشاپها در بهترین حالت چیه)برای یکی دو روز 1ملیون تومن گرفتن مشخصا با هدف و دغدغه اموزشی و اگاهی دادن نیست چون با یک تومن میشه دوره های خیلی عالی و پیشرفته ای رو تو کلاسهای اموزشی و جاهای معتبر اونم تو15تا20جلسه گذروند
سلام بچه ها
وقتی برگزار کننده ی ورکشاپ مسئولیت پذیرای از هنر جوها رو در زمان برگزاری ورکشاپ بر عهده می گیره ، اگر یه حساب سرانگشتی هم کنید همین هزینه می شه .
معمولا هم ممکنه معلوماتی که با حضور در یک ورکشاپ حاصل می شه اون چیزی نباشه که مورد نظر شما بوده ، اما همین حضور و آشنای و تعامل با افراد مختلفی که دغدغه های مشابه شما رو در زمینه های شرکت کرده در ورکشاپ دارند و اغلب هم شاغل هستند در این زمینه خیلی خوب هست .
یه کیک و ساندیس که دیگه این حرفارو نداره که یک تومن هزینه شه که فلان شخص که به هر دلیل معقول یا نامعقولی معروف شده واسه یک روز حرف زدن اونم در وصف موضوعی که انچنان هم اهمیتی نداره بخواد از مردم بگیره متاسفانه این ورکشاپ ها خوب دکونی شدن، با این هزینه های عجیب غریبی که میگیرن برا زدن 4کلام حرفی که معلومم نیست حسابیه یا ناحسابی بعید میدونم دغدغه این اساتید محترم اموزش چیزی به کسی باشه!!
فک کنم بخاطر حضور پرویز پرگاری فک کردن باید خیلی های کلاس باشه همه چیز و نتیجش میشه اینو این هزینه زیاد واسه امثال من :|به شدت موافقمممم....
اگر هرچی ام باشه انقدر نمی ارزه، اگه اونا هدفشون علم آموزی بود خیلی پایین تر از این هزینه می گرفتن..
اینم بهش توجه کنید که این قضیه هتل رزرو کردن دقیقا مثل جریان تورهای مسافرتیه که چون چارتره و کلی ادمو میبرن کلییی برا خودشون تخفیف میگیرن اما به قیمت اصل ماجرا میندازن به مردم,هر جور حساب کنین هدفا از این ورکشاپها مشخصه،نمیدونم چی شده چند ساله بدجوری معمارای اسم در کرده خصوصا اون ور ابی دلشون به اب و تاب افتاده تا اطلاعاتشونو هر جور شده به مردم وطنشون انتقال بدن!!!!!حق با سمانه جونه
اقامت در هتل بمدت 2شب اگه اشتباه نکنم و خیلی چیزای دیگه
اما من بشخصه ترجیح میدم این هزینه هارو نکنن واسم اما بتونم با ی هزینه معقول برم از حضور پرویز پرگاری استفاده کنم.
باید شرایط مختلفو واسه همه بذارن...
مکان و زمان: تهران. هتل پارسیان اوین
25 و 26 و 27 فروردین ساعت 9 تا 18 و 28 فروردین ساعت 14 تا 19 .
پذیرایی از هنرجویان در سه روز اول کارگاه در رستوران هتل و به عهده برگزار کننده خواهد بود
من پذیراییشونو نمیخوام کیو باید ببینم:|
اینم بهش توجه کنید که این قضیه هتل رزرو کردن دقیقا مثل جریان تورهای مسافرتیه که چون چارتره و کلی ادمو میبرن کلییی برا خودشون تخفیف میگیرن اما به قیمت اصل ماجرا میندازن به مردم,هر جور حساب کنین هدفا از این ورکشاپها مشخصه،نمیدونم چی شده چند ساله بدجوری معمارای اسم در کرده خصوصا اون ور ابی دلشون به اب و تاب افتاده تا اطلاعاتشونو هر جور شده به مردم وطنشون انتقال بدن!!!!!
چی بگم ایشالله که اینجور باشهدر رابطه با حضور بزرگان معماری من جنبه مثبتشو میبینم
امثال آقای پرگاری اونقد درآمد دارن ک نیازی بحضور تو این ورکشاپها فقط ب صرف درآمد ندارن
من بیشتر دغدغه هاشونو میبینم...
اما اینکه برگزار کننده ها چقد این دغدغه رو دارن،نمیتونم قضاوتی داشته باشم...