همایش ها و کنفرانس های معماری

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام طراح ستون های سبک کورنتی چه بود؟

شیوه کورنتی تا سده ی پنجم پیش از میلاد به وجود نیامده بود و در در اواخر سده پنجم ق_م به عنوان شکلی طبیعی که در تاریکی درون معبد رشد یافته باشد توسط معماری بنام "کالیماخوس" ابداع و به کار گرفته شد. و به ناحیه ی کورنیت واقع در جنوب شرقی بخش مرکزی یونان منسوب است. برای نخستین بار از ستون کورنتی در داخل معابد استفاده گردید، ولی اوج گسترش این شیوه در معماری از حدود سال 300 ق.م به بعد است که در ستون های بیرونی ساختمان ها مورد استفاده قرار گرفته است، لیکن شیوه ی کورنتی تا روزگار اقتدار رومیان، رواج نیافته بود.
حاشیه ی حمال در این شیوه نیز غالباً به سه ردیف قالبسنگ روی هم نهاده تقسیم می شود.

ویژگی آن سر ستونی به شکل کاسه ی زنگ رو به بالا، با آرایش برگ کنگری به گرد آن است. بدنه ی ستون کورنتی هم از بدنه ی ستون دوریک باریک تر و بلندتر است. ولی قطر آن، مانند بدنه ی ستون ایونیک، از روی پایه ی ستونی به یک میزان بالا می رود. بهترین نمونه ی معبدی که به این شیوه ساخته شده، معبد زئوس (سده ی دوم ق_م) در شهر آتن است. سر ستون کورنتی با ظرافت بسیار تزئینی اش بیشتر به عنوان یک المان تزئینی مورد توجه بوده و دقت بسیار زیادی که در حجاری های پیکره ها به کار رفته، در سر ستونهای این شیوه نیز دیده می شوند.
سر ستون کورنتی در حقیقت کمال مطلوب یونانیان بود، چون در مورد ستون ایونیک مسئله ی دید در گوشه ها برای معماران معابد مساله بود و با به کار گیری سر ستون ایونیک در زوایا با دید دوجانبه ی آن، مشکل دید کنج ها لاینحل مانده بود. ابداع شیوه ی کورنتی که سر ستون تزئینی آن از تمام جوانب دید یکسان داشت موجب گردید تا یونانیان در رسیدن به کمال مطلوب مورد نظرشان توفیق حاصل کنند.

rozan

عضو جدید
شیوه کورنتی تا سده ی پنجم پیش از میلاد به وجود نیامده بود و در در اواخر سده پنجم ق_م به عنوان شکلی طبیعی که در تاریکی درون معبد رشد یافته باشد توسط معماری بنام "کالیماخوس" ابداع و به کار گرفته شد. و به ناحیه ی کورنیت واقع در جنوب شرقی بخش مرکزی یونان منسوب است. برای نخستین بار از ستون کورنتی در داخل معابد استفاده گردید، ولی اوج گسترش این شیوه در معماری از حدود سال 300 ق.م به بعد است که در ستون های بیرونی ساختمان ها مورد استفاده قرار گرفته است، لیکن شیوه ی کورنتی تا روزگار اقتدار رومیان، رواج نیافته بود.
حاشیه ی حمال در این شیوه نیز غالباً به سه ردیف قالبسنگ روی هم نهاده تقسیم می شود.

ویژگی آن سر ستونی به شکل کاسه ی زنگ رو به بالا، با آرایش برگ کنگری به گرد آن است. بدنه ی ستون کورنتی هم از بدنه ی ستون دوریک باریک تر و بلندتر است. ولی قطر آن، مانند بدنه ی ستون ایونیک، از روی پایه ی ستونی به یک میزان بالا می رود. بهترین نمونه ی معبدی که به این شیوه ساخته شده، معبد زئوس (سده ی دوم ق_م) در شهر آتن است. سر ستون کورنتی با ظرافت بسیار تزئینی اش بیشتر به عنوان یک المان تزئینی مورد توجه بوده و دقت بسیار زیادی که در حجاری های پیکره ها به کار رفته، در سر ستونهای این شیوه نیز دیده می شوند.

سر ستون کورنتی در حقیقت کمال مطلوب یونانیان بود، چون در مورد ستون ایونیک مسئله ی دید در گوشه ها برای معماران معابد مساله بود و با به کار گیری سر ستون ایونیک در زوایا با دید دوجانبه ی آن، مشکل دید کنج ها لاینحل مانده بود. ابداع شیوه ی کورنتی که سر ستون تزئینی آن از تمام جوانب دید یکسان داشت موجب گردید تا یونانیان در رسیدن به کمال مطلوب مورد نظرشان توفیق حاصل کنند.

مرسی درست بود

rozan

عضو جدید
سوال131

یکی دیگه هم بپرسم؟
اخه من عاشق معماری جهانم
علت کانسپت مقبره ساز مصری ها چی بود؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش ها: raha

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی دیگه هم بپرسم؟
اخه من عاشق معماری جهانم
هر چن تا دوس داری بپرس:D

خب دلیلای زیادی داره ولی من برای اینکه راهو واسه مشتاقان علم باز کنم پس میزارم اونا جواب بدن.........سووووووت + :دی

• Like

designshine

عضو جدید
یکی دیگه هم بپرسم؟
اخه من عاشق معماری جهانم

کانسپت مقبره ساز!
زیر دیپلم صحبت کن عزیز :)
اگه منظورتون اهرام هستش که علتش اصلیش کسب زندگی جاودان برای فراعنه و فناناپذیری اونها بودش
واسه ی همین یجوری اون اهرام رو ساختند که سالهای سال باقی بمونه

• Like

rozan

عضو جدید
کانسپت مقبره ساز!
زیر دیپلم صحبت کن عزیز :)
اگه منظورتون اهرام هستش که علتش اصلیش کسب زندگی جاودان برای فراعنه و فناناپذیری اونها بودش
واسه ی همین یجوری اون اهرام رو ساختند که سالهای سال باقی بمونه
نه یه کوچولو نزدیک شدی
یه کوچولو

(اسکارلت)

عضو جدید
سلام من تازگی ها با این سایت آشنا شدم پیشنهادی داشتم:به نظر شما بهتر نیست واسه هرکدوم از درس های معماری یه تایپک بسازید که از این طریق بشه چیزهای جدیدی که سر کلاس یاد می گیریم رو اینجا مطرح کنیم اینجور می تونیم مطلع بشیم دانشجویان هر دانشگاهی در چه سطحی آموزش داده می شوند

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من تازگی ها با این سایت آشنا شدم پیشنهادی داشتم:به نظر شما بهتر نیست واسه هرکدوم از درس های معماری یه تایپک بسازید که از این طریق بشه چیزهای جدیدی که سر کلاس یاد می گیریم رو اینجا مطرح کنیم اینجور می تونیم مطلع بشیم دانشجویان هر دانشگاهی در چه سطحی آموزش داده می شوند
سلام خیلی خوش اومدین ...توی قسمت دانشکده مجازی اکثر درس ها تاپیک های جدا برای خودشون دارن اگه شما هم مطلبی دارین یا میبینین بعضی درسا نیستن میتونین خودتون اقدام کنید ...:gol:

kiana -m

عضو جدید

به نظر من نبود امکانات کافی در دانشگاها و نداشتن دانش کافی اساتید و تنبلی دانشجویان مهمترین آسیب های رشته معماری هستند.;)

rozan

عضو جدید
خودم میگم:
همانطور که میدانیم نوع اقلیم و جغرافیای یک منطقه تاثیر گذارترین عامل در معماری ان منطقه ست.
از انجا که مصر کشوری مبحوس شده به وسیله دریاها و صحراهاست پس لشکر کشی ها به این کشور بسیار کم بوده و همین امر موجب ثبات در حکومت ,مذهب حتی دیدگاه مردم است.
رود نیل نیز خود با 2بار طغیان در سال به زندگی مردم نظم میبخشیده است.مردم مصر به این دلایل تضادهای طبیعی را به خوبی درک میکردند .تضاد شب و روز اسمان و زمین ,طلوع و غروب و ...
بدین ترتیب جهت مخالفی را در برابر زندگی کنونی خود در نظر داشتند.یعنی اعتقاد داشتند که در برابر مرگ یک زندگانی ست پس انها به مقبره سازی روی اوردند.تا برای زندگی پس از مرگ خود نیز مکانی برای "کا"که به نوعی همزاد خود میدانستند فراهم کنند.
ساخت مقبره < اعتقاد به زندگی پس از مرگ < دیدن تضاد در طبیعت < ثبات در زندگی

kiana -m

عضو جدید
:)
می خوام که بچه های فارغ التحصیل معماری اینجا جمع شیم تا از اطلاعات هم استفاده کنیم.;)
راجع به کار _ ادامه تحصیل _ کتاب ها _ مجلات و ...
سلام من فارغ التحصیل شدم ولی هنوز شروع به خوندن نکردم.چون رفرنس خوب پیدا نکردم.:)

saraentezari

عضو جدید
به نظر من بهتره به کارایی که می تونیم تو این چند سال تا عضو شدن تو نظام حرف بزنیم
تو شهرستان بچه های معماری خیلی بیکاری میکشن تو این مدت

گلفام

عضو جدید
من حدودا 10 ماهه که فارغ التحصیل شدم
مهر ترم دوم دوره ی ارشدمه،رشتمم معماری-معماریه
درضمن این اولین پست من تو باشگاست

اميني.وكيلي

عضو جدید
نفس

نفس

سلام من دانشجوي ترم آخر كارشناسيم يه سوال داشتم. مبخواستم شرايط تاسيس دفتر مهندسي و بدونم ميتوني كمكم كني .;)

گلفام

عضو جدید
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii

سلام،اگه اجازه بدین سریع می رم سر اصل مطلب:
1-مشخص کردن افرادی که می خوان روی هر قسمت مشخص شده کار کنن،بچه ها بیان خودشون و معرفی کنن و متعهد بشن که واقعا می خوان کار کنن و روی چه قسمتی.
2-تعیین مدت زمان مشخص و دادن تاریخ دقیق از طرف کسی که تاپیک مال اونه،یعنیyekbinamعزیز،به هر کسی که قبول زحمت واسه انجام کارا رو بعهده گرفته،اگه این کار ازطریق ایمیل انجام بشه خیلی بهتره تاکلی از حجم تاپیک واسه چونه زدن سر تعیین و قت و اینجور مسائل اشغال نشه.
3-با توجه به اینکه خیلیا ممکنه کارو وسطا رها کنن و برن ترجیحا اگه هر قسمت به 2یا3نفر داده بشه خیلی بهتره.
4-چک کردن مداوم کارا توسط خود بچه ها،که کارا به قولی هردمبیل و باری به هر جهت نباشه.اگه کسی اومده یه کاری و قبول کرده و گفته من هستم،فقط هدفش تحویل نباشه،وقتی تحویل میده یه چیز درست حسابی بده.
5-مدیریت و نظارت دقیق،حداقل 2-3نفر مسئول برای نظارت رو کار بچه ها حتما حتما باید انتخاب بشه،در غیر اینصورت کار نشدنیه،یعنی به نظر من که تا برنامه ریزی و نظارت نباشه،اصلا کار پیش نمی ره و اگرم بره 100% وسطاش می خوابه.
بچه ها شروع کنین و ازاینکه هنوز نیومده پریدم وسط معرکه خیلی خیلی خیلی منو ببخشید.ایشالله که موفق می شین.:w36:

milad.ebadi

عضو جدید
دوره آموزشي مهندسي زلزله براي معماران و شهرسازان

انجمن مهندسی زلزله ایران در آبانماه سال جاری برگزار می‌نماید :

استاد: دكتر ساسان عشقي، عضو هيات علمي پژوهشگاه بين المللي زلزله شناسي و مهندسي زلزله
موارد پيش بيني شده براي كارگاه آموزشي:
1- زلزله ها، تعاريف و آثار اوليه و ثانويه آنها
2- اصول طراحي مقاوم در برابر زلزله و مقايسه آنها با اصول طراحي معماري و شهرسازي
3- عملكرد سازه ها و شريانهاي حياتي ( برق، آب، مخابرات، راه و ...) در زلزله هاي گذشته ايران و جهان( زلزله ونجوان چين، بومرداس الجزاير، كشمير پاكستان، بم ايران و ...)
4- رفتار مناسب لرزه اي انواع سازه ها و غير سازه ها
5- اثر زلزله بر شهر ها و بافتهاي فرسوده آن
6- بهسازي لرزه اي سازه ها و استفاده از تكنولوژي هاي مدرن
7- اثر زلزله ها بر ساختمان هاي ميراث فرهنگي
8- جزئيات اجرايي مقاوم در بربر زلزله
9- نقش معماران و شهرسازان در كاهش ريسك
روش ارائه دوره: سمينار، نمايش اسلايد و فيلم آموزشي، بحث گروهي و پروژه گروهي
به شركت كنندگان محترمي كه به بطور فعال در دوره آموزشي شركت نمايند از طرف انجمن گواهينامه اعطا خواهد شد.
علاقه مندان براي پيش ثبت‌نام رزومه خود را آدرس ieea@iiees.ac.ir ارسال نمايند.