نام طراح ستون های سبک کورنتی چه بود؟
مرسی درست بودشیوه کورنتی تا سده ی پنجم پیش از میلاد به وجود نیامده بود و در در اواخر سده پنجم ق_م به عنوان شکلی طبیعی که در تاریکی درون معبد رشد یافته باشد توسط معماری بنام "کالیماخوس" ابداع و به کار گرفته شد. و به ناحیه ی کورنیت واقع در جنوب شرقی بخش مرکزی یونان منسوب است. برای نخستین بار از ستون کورنتی در داخل معابد استفاده گردید، ولی اوج گسترش این شیوه در معماری از حدود سال 300 ق.م به بعد است که در ستون های بیرونی ساختمان ها مورد استفاده قرار گرفته است، لیکن شیوه ی کورنتی تا روزگار اقتدار رومیان، رواج نیافته بود.
حاشیه ی حمال در این شیوه نیز غالباً به سه ردیف قالبسنگ روی هم نهاده تقسیم می شود.
ویژگی آن سر ستونی به شکل کاسه ی زنگ رو به بالا، با آرایش برگ کنگری به گرد آن است. بدنه ی ستون کورنتی هم از بدنه ی ستون دوریک باریک تر و بلندتر است. ولی قطر آن، مانند بدنه ی ستون ایونیک، از روی پایه ی ستونی به یک میزان بالا می رود. بهترین نمونه ی معبدی که به این شیوه ساخته شده، معبد زئوس (سده ی دوم ق_م) در شهر آتن است. سر ستون کورنتی با ظرافت بسیار تزئینی اش بیشتر به عنوان یک المان تزئینی مورد توجه بوده و دقت بسیار زیادی که در حجاری های پیکره ها به کار رفته، در سر ستونهای این شیوه نیز دیده می شوند.
سر ستون کورنتی در حقیقت کمال مطلوب یونانیان بود، چون در مورد ستون ایونیک مسئله ی دید در گوشه ها برای معماران معابد مساله بود و با به کار گیری سر ستون ایونیک در زوایا با دید دوجانبه ی آن، مشکل دید کنج ها لاینحل مانده بود. ابداع شیوه ی کورنتی که سر ستون تزئینی آن از تمام جوانب دید یکسان داشت موجب گردید تا یونانیان در رسیدن به کمال مطلوب مورد نظرشان توفیق حاصل کنند.
نام سه مسجدی که در ساخت ان از مسجد ایا صوفیه تقلید شده چیست؟
yesهمینه
هر چن تا دوس داری بپرسیکی دیگه هم بپرسم؟
اخه من عاشق معماری جهانم
علت کانسپت مقبره ساز مصری ها چی بود؟
یکی دیگه هم بپرسم؟
اخه من عاشق معماری جهانم
علت کانسپت مقبره ساز مصری ها چی بود؟
نه یه کوچولو نزدیک شدیکانسپت مقبره ساز!
زیر دیپلم صحبت کن عزیز
اگه منظورتون اهرام هستش که علتش اصلیش کسب زندگی جاودان برای فراعنه و فناناپذیری اونها بودش
واسه ی همین یجوری اون اهرام رو ساختند که سالهای سال باقی بمونه
سلام خیلی خوش اومدین ...توی قسمت دانشکده مجازی اکثر درس ها تاپیک های جدا برای خودشون دارن اگه شما هم مطلبی دارین یا میبینین بعضی درسا نیستن میتونین خودتون اقدام کنید ...سلام من تازگی ها با این سایت آشنا شدم پیشنهادی داشتم:به نظر شما بهتر نیست واسه هرکدوم از درس های معماری یه تایپک بسازید که از این طریق بشه چیزهای جدیدی که سر کلاس یاد می گیریم رو اینجا مطرح کنیم اینجور می تونیم مطلع بشیم دانشجویان هر دانشگاهی در چه سطحی آموزش داده می شوند
هیچی باید یکی بیاد کامل جواب بدهچی شد؟
سلام من فارغ التحصیل شدم ولی هنوز شروع به خوندن نکردم.چون رفرنس خوب پیدا نکردم.
می خوام که بچه های فارغ التحصیل معماری اینجا جمع شیم تا از اطلاعات هم استفاده کنیم.
راجع به کار _ ادامه تحصیل _ کتاب ها _ مجلات و ...