منم تلقه بازییییییییی نکلدم ...

اشتباه کردیمنم تلقه بازییییییییی نکلدم ...![]()
همشو بیراه گفتم واسه اغفال دیگران!!!!اینجا رو کم بیراه نگفتیا
اونی که اونجا گفتم یه ظنز گزنده بود. من اهل این بیشعوری ها نیستم که پولمو بدم ترقه بخرم.
تو از رشته ات فناوری همینا رو فهمیدی؟ پول ترقه ها چند میلیارد تومنه. حیف که موقع جواب دادن یکم فکر نمیکنی و الکی یه چیزایی مینویسی.درسته که این جشن خیلی درست برگزار نمیشه اما یه جشن باستانی و کار بیشعوری اینه که به علایق و اعتفادات دیگران احترام نذاری و توهین کنی
پول ترقه های این روز اونقدر زیاد نیست که واسه بیچاره ها دردی رو دوا کنه,بهتر نگران پولایی باشی که الکی توی زندگی خیلیا صرف کلاس گذاشتن میشه و نیاز تلقی میشه
![]()
درود بر شمافقر ما پول و گرسنگي نيست / ما گرسنگي كشيدن رو بلديم
فقر ما تفكره / كه همين الان توي همين تاپيك ميتوني فقر رو ببيني كه دوستان چه بر خوردي با اين موضوع داشتند
موضوعی که من مطرح کردم چی بود , جواب که تو دادی چی؟ بعدشم برای خودت رشته تحصیلی زدی : مهندسی معماریفکر خوبیه..میگم بیایم مسلمونی رو کامل کنیم برای چی باید بریم مدرسه و دانشگاه وقتی هنوز روی زمین انسان فقیرهست مگه ما مسلمون نیستیم؟ خو پول این کارها رو به اونا بدیم دگه!
یه چیزای دگه هم هست م3 یک دست لباس بس نیست یا چشن ازدواج چرا؟ حتی حلقه ازدواج روو هم میشه پلاستیکی گرفت اصل مگه نیت نیست؟ آیا کافر نیست کسی که توی این وضعیت فقرا داره یارانه میگیره؟
هزینه ترقه بازی رو به فقرا میبخشیدیم چی میشد؟
میلیارد ها تومان خرج ترقه بازی شد. اگه این پولا رو به فقرا و بیماران نیازمند میبخشیدیم عیدشون چی میشد؟
من خودم چند ساله كه شب چهارشنبه سوري بيرون نميرم و مخالفم با برگزاري اينطوري جشن و به نظر من بايد يك مكانهايي خاصي تو هر محله باشه براي اينكار( تو هر محل زمين هاي خالي پيدا ميشه) ملت خانوادگي برن و شادي كنن....اما اينكه مردم پولشو ميدادن به فقرا كاملا مخالفم حتي بيشتر از برگزاري اينطوري چهارشنبه سوري...ديگه اينهمه كمك مادي غرور يك عده اي رو از بين برده و واي بروزي كه شخصيت انساني يك نفر از بين بره...مطمئنا مشكلات بسيار بزرگتري پيش مياد...دولت بايد با فقر مبارزه كنه و صنعت و كشاورزي رو توسعه بده...اين وظيفه دولته ...همونطور كه از ديد اونا وظيفه ما شركت در انتخاباته و ما ميريم راي ميديم اونا هم بايد به وظيفشون عمل كنن...اگه قرار باشه همه مشكلات جامعه رو خودمون حل كنيم دولت ميخوايم چيكار؟؟؟
موضوع بحث یه اراده فردی بوده و به دولت مربوط نمیشد. در ضمن من تو فلسفه راجع به این نوع منطق چیزی نخوندم و نشنیدم. ممکنه بفرمائید این همان منطق ارسطوئی هست یا یکی از شاخه های اون؟ اسم دیگری هم داشت ممنون میشم که بدونم و یاد بگیرم.
اگه منظورت عزاداریهای مذهبیه باید بگم اگه هزاران سال دیگه هم خرج اینگونه مراسم برای زنده نگه داشتن اسلام و شور حسینی صرف بشه بازهم کمه......ترقه بازیو با اینگونه مجالس قاطی نکنید لطفا!!!باز چیزهای بی ربط رو به هم ربط دادید، شادی و جشن و تخلیه هیجان البته در حد ترقه های بی خطر جای خودش رو داره کمک به نیازمندان هم جای خودش رو داره، این چه حرفیه که شادی نکنید به نیازمندان کمک کنید، باز اگه میگفت جای هزینه هایی که برای عزاداری ها و ناراحت کردن مردم میشه این کار رو بکنند منطقی تر بود، تو کل سال مگه ما چقدر عید داریم که اونم تعطیلش کنیم؟ افسرده ترین ملت دنیاییم ما...
اگه منظورت عزاداریهای مذهبیه باید بگم اگه هزاران سال دیگه هم خرج اینگونه مراسم برای زنده نگه داشتن اسلام و شور حسینی صرف بشه بازهم کمه......ترقه بازیو با اینگونه مجالس قاطی نکنید لطفا!!!
هزینه ترقه بازی رو به فقرا میبخشیدیم چی میشد؟
میلیارد ها تومان خرج ترقه بازی شد. اگه این پولا رو به فقرا و بیماران نیازمند میبخشیدیم عیدشون چی میشد؟
اگه منظورت عزاداریهای مذهبیه باید بگم اگه هزاران سال دیگه هم خرج اینگونه مراسم برای زنده نگه داشتن اسلام و شور حسینی صرف بشه بازهم کمه......ترقه بازیو با اینگونه مجالس قاطی نکنید لطفا!!!
گرین هد جان با نظرت موافقم فقط در مورد قسمت آخر پستت این رو بگم که همون جوون ها تو مراسم های عزاداری با بلند کردن بیش از اندازه صدای مداحی بلندگو ها و نصفه شب تبل زدن ها و خیلی کارهای اشتباه دیگه توی همون روزهای محرم موجب مردم آزاری مشن و لعنت و نفرین مردم رو برای خودشون میخرن، ریشه همه این مردم آزاری ها چه توی چهارشنبه سوری چه توی محرم بی فرهنگیه.متاسفانه اکثر همون جوان هایی که تو این مراسم های مذهبی شرکت می کنند روز چهارشنبه سوری هم میان تو خیابون و بمب می اندازند و لعنت و نفرین مردم رو برای خود می خرند...!!!
اینا که گفتی بر اساس کدام علم هست؟1-يك سخن: من صحبتم كاملا عملي بود و هست و فقط بر پايه استدلالات ذهني خالص و غير قابل انجام نيست...
باز چیزهای بی ربط رو به هم ربط دادید، شادی و جشن و تخلیه هیجان البته در حد ترقه های بی خطر جای خودش رو داره کمک به نیازمندان هم جای خودش رو داره، این چه حرفیه که شادی نکنید به نیازمندان کمک کنید، باز اگه میگفت جای هزینه هایی که برای عزاداری ها و ناراحت کردن مردم میشه این کار رو بکنند منطقی تر بود، تو کل سال مگه ما چقدر عید داریم که اونم تعطیلش کنیم؟ افسرده ترین ملت دنیاییم ما...
به سهراب میگم به یقین تبدیلش کنه که شما خوشحال بشید.خیلی ببخشید اما فکر میکنم تاپیکتون شعاری بود....![]()
وقتی قراره با یه اعتراض کم بیاری بهتره همون اول تو دادن نظراتت دقت کنی و آسمون و ریسمون رو به هم نبافی. تشکر از خودم.گرین هد جان با نظرت موافقم فقط در مورد قسمت آخر پستت این رو بگم که همون جوون ها تو مراسم های عزاداری با بلند کردن بیش از اندازه صدای مداحی بلندگو ها و نصفه شب تبل زدن ها و خیلی کارهای اشتباه دیگه توی همون روزهای محرم موجب مردم آزاری مشن و لعنت و نفرین مردم رو برای خودشون میخرن، ریشه همه این مردم آزاری ها چه توی چهارشنبه سوری چه توی محرم بی فرهنگیه.
اینا که گفتی بر اساس کدام علم هست؟
....اگه همین یه خورده شور(سالی ی بار)هم از بین بره...کم کم شعورش هم نابود میشه و از یاد میره!!...همیشه گفتن:شور و شعور!هر دو لازمه و مکمل....حفظ همین شور هم هنره...شعور پیشکش....!!!!(البته بگذریم چون جای این بحث تالار اسلام و قرآنه نه اینجا)خب این نظر شماست نظر شما هم محترمه، منم نظرم همون بود که گفتم این عزاداری ها و به قول شما شور و هیجان های تعصبی برای ما هیچ چیزی بغیر از سو استفاده سیاسیون از اعتقادات مردم و ناراحت کردن و بی روحیه کردن مردم نداره، همه دنبال اینن که مردم کشورشون رو شاد کنن اینجا برعکسه. اشک دراوردن و ناراحت کردن هنر نیست.