اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 110تا:gol: یا اباصالح المهدی ادرکنا...
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Jan 6, 2010 #1,621 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 110تا یا اباصالح المهدی ادرکنا...
*** s.mahdi *** مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jan 7, 2010 #1,623 بسم الله الرحمن الرحیم به نیت 14 معصوم 14 تا اللهم عجل لولیک الفرج
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Jan 8, 2010 #1,628 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 110تا یا اباصالح المهدی ادرکنا...
lighthearted عضو جدید کاربر ممتاز Jan 9, 2010 #1,633 برای آمدنت انتظار کافی نیست دعا و اشک و دل بی قرار ، کافی نیست خودت دعا بکن ای نازنین که برگردی دعای این همه شب زنده دار ، کافی نیست اللهم عجل لولیک الفرج
برای آمدنت انتظار کافی نیست دعا و اشک و دل بی قرار ، کافی نیست خودت دعا بکن ای نازنین که برگردی دعای این همه شب زنده دار ، کافی نیست اللهم عجل لولیک الفرج
*** s.mahdi *** مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jan 9, 2010 #1,635 آرزو دارم بيايي ،مژده سبز بهارم اي تمام باور من ، اي همه دارو ندارم آرزو دارم بتابي در دل تاريک غم ها اي جمالت روشناي خلوت شب هاي تارم بي تو اي آرام جانم ، پرپر دست خزانم بي تو کو درمان دردم؟ بي تو کو صبر و قرارم؟ محرمي کو تا بداند ، درد بي پايان مارا؟ همدمي کو تا شود هنگامه غم ،غمگسارم؟ در دل توفان غم ها ، اين منم غمگين و تنها بي تو يعني،چاره اي بر درد تنهايي ندارم عاشقم، حصرت نصيبم،بي قرارم،بي شکيبم مرهمي اي کاش! بگذاري به درد بيشمارم 14 صلوات برای سلامتی آقا
آرزو دارم بيايي ،مژده سبز بهارم اي تمام باور من ، اي همه دارو ندارم آرزو دارم بتابي در دل تاريک غم ها اي جمالت روشناي خلوت شب هاي تارم بي تو اي آرام جانم ، پرپر دست خزانم بي تو کو درمان دردم؟ بي تو کو صبر و قرارم؟ محرمي کو تا بداند ، درد بي پايان مارا؟ همدمي کو تا شود هنگامه غم ،غمگسارم؟ در دل توفان غم ها ، اين منم غمگين و تنها بي تو يعني،چاره اي بر درد تنهايي ندارم عاشقم، حصرت نصيبم،بي قرارم،بي شکيبم مرهمي اي کاش! بگذاري به درد بيشمارم 14 صلوات برای سلامتی آقا
hilari کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 9, 2010 #1,636 24 اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم العجل لولیک الفرج آخرین ویرایش: Jan 9, 2010
*Afash* عضو جدید کاربر ممتاز Jan 9, 2010 #1,639 20 تا به نیت 14 معصوم + 5 تن + یکی دیگه هم فقط مخصوص خود خود آقا! اللهم عجل لولیک الفرج .
hilari کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 9, 2010 #1,640 24 اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم عجل لولیک الفرج
arman_m45 عضو جدید Jan 9, 2010 #1,641 14 تا واسه ظهور يوسف فاطمه 114 تا هم واسه اينكه ما لايق ظهورش بشيم و منتظر واقعي ظهورش باشيم اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم العجل لولیک الفرج
14 تا واسه ظهور يوسف فاطمه 114 تا هم واسه اينكه ما لايق ظهورش بشيم و منتظر واقعي ظهورش باشيم اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم العجل لولیک الفرج
lighthearted عضو جدید کاربر ممتاز Jan 11, 2010 #1,643 یا صاحب روزی هزار بار دلت را شکسته ام بی خود به انتظار وصالت نشسته ام هر بار تویی که رسیدی و در زدی هر بار این منم که در خانه بسته ام هر جمعه قول میدهم آدم شوم ولی هم عهد خویش ، هم دلتان را شکسته ام اللهم عجل لولیک الفرج
یا صاحب روزی هزار بار دلت را شکسته ام بی خود به انتظار وصالت نشسته ام هر بار تویی که رسیدی و در زدی هر بار این منم که در خانه بسته ام هر جمعه قول میدهم آدم شوم ولی هم عهد خویش ، هم دلتان را شکسته ام اللهم عجل لولیک الفرج
hilari کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 12, 2010 #1,644 24 اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم العجل لولیک الفرج
اقیانوس عضو جدید کاربر ممتاز Jan 12, 2010 #1,647 14 تا شاخه گل صلوات به امامی که واسه ی عصر خود خود خودمه
hilari کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 12, 2010 #1,648 24 اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم العجل الولیک الفرج
shahryar14 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 12, 2010 #1,649 14 تا اَللّهُمَّ إِنْ حالَ بَيْنى وَ بَيْنَهُ الْمَوْتُ الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِيّاً، فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى مُؤْتَزِراً کَفَنى، شاهِراً سَيْفى، مُجَرِّداً قَناتى، مُلَبِّياً دَعْوَةَ الدّاعى فِىالْحاضِرِ وَالْبادى.
14 تا اَللّهُمَّ إِنْ حالَ بَيْنى وَ بَيْنَهُ الْمَوْتُ الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِيّاً، فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى مُؤْتَزِراً کَفَنى، شاهِراً سَيْفى، مُجَرِّداً قَناتى، مُلَبِّياً دَعْوَةَ الدّاعى فِىالْحاضِرِ وَالْبادى.
hilari کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 13, 2010 #1,650 24 اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم العجل الولیک الفرج