100 التماس دعا
Sogol1681 مدیر تالار روانشناسی مدیر تالار کاربر ممتاز Aug 3, 2009 #546 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 200 صلوات...... التماس دعا
م *ملینا* عضو جدید کاربر ممتاز Aug 4, 2009 #547 110*5 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا
kaghaz rangi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 4, 2009 #549 200 اللهم عجل لولیک الفرج ختم دور دوم قران با نیت سلامتی و تعجیل در فرج مهدی فاطمه (عج) شروع شد به دوستاتون که دوست دارن شرکت کنن هم خبر بدید ممنون یا علی
200 اللهم عجل لولیک الفرج ختم دور دوم قران با نیت سلامتی و تعجیل در فرج مهدی فاطمه (عج) شروع شد به دوستاتون که دوست دارن شرکت کنن هم خبر بدید ممنون یا علی
M M F S عضو جدید Aug 4, 2009 #551 اللهم عجل لولیک الفرج شاید این جمعه بیاید شاید..... 1000 تا.....به امید فرج.....
mona.p عضو جدید کاربر ممتاز Aug 4, 2009 #552 ای آنکه در نگاهت حجمی زنور داری کی از مسیر کوچه قصد عبور داری؟ چشم انتظار ماندم، تا بر شبم بتابی ای آنکه در حجابت دریای نور داری من غرق در گناهم، کی می کنی نگاهم؟ برعکس چشمهایم چشمی صبور داری از پرده ها برون شد، سوز نهانی ما کوک است ساز دلها، کی میل شور داری؟ در خواب دیده بودم، یک شب فروغ رویت کی در سرای چشمم، قصد ظهور داری؟ 110 تا..
ای آنکه در نگاهت حجمی زنور داری کی از مسیر کوچه قصد عبور داری؟ چشم انتظار ماندم، تا بر شبم بتابی ای آنکه در حجابت دریای نور داری من غرق در گناهم، کی می کنی نگاهم؟ برعکس چشمهایم چشمی صبور داری از پرده ها برون شد، سوز نهانی ما کوک است ساز دلها، کی میل شور داری؟ در خواب دیده بودم، یک شب فروغ رویت کی در سرای چشمم، قصد ظهور داری؟ 110 تا..
M Mahdi JooN عضو جدید Aug 4, 2009 #556 100 ...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif اللهم عجل لولیک الفرج.... چه روزها که یک به یک غروب شد نیامدی چه بغض ها که در گلو رسوب شد نیامدی خلیل آتشین سخن، تبر به دوش بت شکن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی
100 ...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif اللهم عجل لولیک الفرج.... چه روزها که یک به یک غروب شد نیامدی چه بغض ها که در گلو رسوب شد نیامدی خلیل آتشین سخن، تبر به دوش بت شکن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی
rabin_huood عضو جدید کاربر ممتاز Aug 4, 2009 #561 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 110 اللهم عجل لولیک الفرج
م *ملینا* عضو جدید کاربر ممتاز Aug 4, 2009 #567 100 دعای فرج به امید ظهور ناجی مهدی موعود (عج) اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
kaghaz rangi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 4, 2009 #568 100 اللهم عجل لولیک الفرج ختم قران ویژه نیمه شعبان با نیت شادی و سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام
100 اللهم عجل لولیک الفرج ختم قران ویژه نیمه شعبان با نیت شادی و سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام