هر کی سوتی داده تعریف کنه!

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا که شما میگی سوتی نیس البته ها.....

سوتی خودمو میگم صرفا جهت تلطیف روح تاپیک :دی

ما رفته بودیم خیر سرمون میون یه عده ای دکتر مهندس ، حالا چی ! کلی هم قمپوز درکرده بودیم و ... هی میگفتن به به مهندس %^%ٌ^%^ صفا اوردین قدم رو چشمامون گذاشتین و انشالا از وجودتون بهره ببریم و..........:D

خلاصه نوبت به کار رسید مام خعلی شیک و به فرمی با کلاس با جذبه و غرور فراوان لب تاپ رو از تو کیف در اوردیمو روشن کردیمو همه مهندسین هم پشت ما جم شدن ببینن من میخام چه بهشون نشون بدم :دی خلاصه ما رو این تاچ هی دستمونو بردیم از این ور به اونور و بلعکس ولی دریغ از ذره ای حرکت !! برگشتم گفتم تاچش سوخته متاسفانه یکی موس بیاره من با اون راحت ترم :دی
یه بچه دماغو از اون پشت اومد کلید تابع رو زد دیدم عه!! وصل شد !!:surprised:
یکی دیگه گفت بلد نیستی ؟:D
مارو میگی::redface::cry:

خلاصه آبرومون رفت:biggrin:

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا که شما میگی سوتی نیس البته ها.....

سوتی خودمو میگم صرفا جهت تلطیف روح تاپیک :دی

ما رفته بودیم خیر سرمون میون یه عده ای دکتر مهندس ، حالا چی ! کلی هم قمپوز درکرده بودیم و ... هی میگفتن به به مهندس %^%ٌ^%^ صفا اوردین قدم رو چشمامون گذاشتین و انشالا از وجودتون بهره ببریم و..........:D

خلاصه نوبت به کار رسید مام خعلی شیک و به فرمی با کلاس با جذبه و غرور فراوان لب تاپ رو از تو کیف در اوردیمو روشن کردیمو همه مهندسین هم پشت ما جم شدن ببینن من میخام چه بهشون نشون بدم :دی خلاصه ما رو این تاچ هی دستمونو بردیم از این ور به اونور و بلعکس ولی دریغ از ذره ای حرکت !! برگشتم گفتم تاچش سوخته متاسفانه یکی موس بیاره من با اون راحت ترم :دی
یه بچه دماغو از اون پشت اومد کلید تابع رو زد دیدم عه!! وصل شد !!:surprised:
یکی دیگه گفت بلد نیستی ؟:D
مارو میگی::redface::cry:

خلاصه آبرومون رفت:biggrin:

هاهاها...خیلی بده هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...

منم ی سوتی خفن دارم ک نمیگم جو باشگاه پاسخگو نیس

sarang

عضو جدید
این سوتی مربوط میشه به چند روز بیش.صبح هفت و نیم کلاس داشتم.یه ربع زودتر رسیدم.خیلی شیک رفتم نشستم سر کلاس و جزوه و کتاب و آماده نوشتن ردیف اول!دیدم بچه ها دونه دونه میان سر کلاس قیافه هیچ کدوم آشنا نبود.دیدم استاد اومد سر کلاس و من بعد 3 جلسه هنوز کلاس اشتباهی رفتم!یواش خودکارامو جمع کردم اومدم بیرون!

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوتی مربوط میشه به چند روز بیش.صبح هفت و نیم کلاس داشتم.یه ربع زودتر رسیدم.خیلی شیک رفتم نشستم سر کلاس و جزوه و کتاب و آماده نوشتن ردیف اول!دیدم بچه ها دونه دونه میان سر کلاس قیافه هیچ کدوم آشنا نبود.دیدم استاد اومد سر کلاس و من بعد 3 جلسه هنوز کلاس اشتباهی رفتم!یواش خودکارامو جمع کردم اومدم بیرون!

عینن رفیق من :

یه روز بهم اسرار کرد بیا با من بریم سرکلاس پیشم بشین و........ هیچی ما یکم دیر رفتیم گوله نشستم پیشش استاده هم نگو از اون %$% بود :خخخخ هیچی دیگه اصن باسنم به صندلی نرسیده بود سوال جواب شروع شد که این کیته اون کیته و.... بلخره پیچوندیمش :خخخخخ
یه زره درس داد دیدم خدایا این درس چه ربطی به برنامه نویسی داره این داره میگه هارد و.... این دوست منم مث بط زول زده به تخته و گور گور مینویسه :خخخخ

عاغو یهو استاده که کلا کلید شده بود به ما به دوستم گفت هارد حافظه چیه؟ رفیقم گفت حافظه داخلی بعد به من نگاه کرد گفت دوستش این درس میگه ؟ منم گفتم بله ، اونم با تردید پرسید بله؟ منم گفتم پس نه؟
خلاصه یه 5 مینی بحث کردیم و آخرش من کفری گفتم باوو چه ربطی به C++ داره اینا ............... یهو کل حضار شدن :surprised:

هیچی دیگه این رفیق خنگ ما 5 جلسه بود کللا داشت اشتباه میرفت سر کلاس چون کد بعدی سی پلاس بود ایننم نمیرسید بیاد فکر میکرد کد قبلی داره و........... بدبختی این بود رفته بود جزوشم خریده بود درس مربوط به حافظه و اینا بود این گاگول شک نکرده بود :خخخخخخخخخ
کل کلاس بهمون خندیدن :biggrin:

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوتی که چه عرض کنم:
دو شب پیش دوستم با دوستش :D قرار داشت گفتم بیا با ماشین من برو گفته نه گفتم برو دیگه حرف نزن

جاتون خالی مارو گذاشت تو راهنمایی و رفت دنبال دوستش

بعد نیم ساعت داییم زنگ زد

گفت: به به مبارک کی شیرینی بخوریم :D

من : :surprised: چی می گی دایی خوبی؟

داییم: این خانمه رو می گم تو ماشین دوتایی هم اومدید طرقبه خوش بگذره

من: :D دایی جات تیرت به سنگ خورد اون دوستمه با دوستش منم تو راهنمایی دارم قدم می زنم

داییم : گفتم از این عزضه ها نداری

آش نخورده و دهن سوخته

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سوتی که چه عرض کنم:
دو شب پیش دوستم با دوستش :D قرار داشت گفتم بیا با ماشین من برو گفته نه گفتم برو دیگه حرف نزن

جاتون خالی مارو گذاشت تو راهنمایی و رفت دنبال دوستش

بعد نیم ساعت داییم زنگ زد

گفت: به به مبارک کی شیرینی بخوریم :D

من : :surprised: چی می گی دایی خوبی؟

داییم: این خانمه رو می گم تو ماشین دوتایی هم اومدید طرقبه خوش بگذره

من: :D دایی جات تیرت به سنگ خورد اون دوستمه با دوستش منم تو راهنمایی دارم قدم می زنم

داییم : گفتم از این عزضه ها نداری

آش نخورده و دهن سوخته

همشهری;)
سلام منو ب کوچه های راهنمایی برسون...:w05:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوتی باقلوارو واستون تریف نکردم.....:ی
پارسال بعد از فارغ التحصیلیم رفتم یه جا واسه مصاحبه و خلاصه......

4 تا آقای با شخصیت نشسته بودنو کلی سوال پرسیدنو خلاصه منم همه رو یه جور ریزی ماسمالی میکردم دیگه چرت و پرت جواب میدادم.:D
تا اینکه یکیشون با نیشخند گف خانم .... شما یه سوال جواب بده و برو دیگه...منم یه نفس راحت کشیدمو گفتم هایالله دیگه بیخیال شدن...گف اگه ظرف جیوه بریزه رو زمین باید چیکار کنیم؟
من::surprised::question:
هرچی دنبال یک پاسخ علمی گشتم دیدم نخیر اصلا پاسخ نمیده...
یک کم من من...بعد خیلی شیک گفتم با دسمال پاک میکنیم...:huh:

هیچی دیگه خودتون پاسخ مصاحبه رو حدس بزنید
تا برنامه بعد خدانگهدار....

فنا2011

اخراجی موقت
این سوتی باقلوارو واستون تریف نکردم.....:ی
پارسال بعد از فارغ التحصیلیم رفتم یه جا واسه مصاحبه و خلاصه......

4 تا آقای با شخصیت نشسته بودنو کلی سوال پرسیدنو خلاصه منم همه رو یه جور ریزی ماسمالی میکردم دیگه چرت و پرت جواب میدادم.:D
تا اینکه یکیشون با نیشخند گف خانم .... شما یه سوال جواب بده و برو دیگه...منم یه نفس راحت کشیدمو گفتم هایالله دیگه بیخیال شدن...گف اگه ظرف جیوه بریزه رو زمین باید چیکار کنیم؟
من::surprised::question:
هرچی دنبال یک پاسخ علمی گشتم دیدم نخیر اصلا پاسخ نمیده...
یک کم من من...بعد خیلی شیک گفتم با دسمال پاک میکنیم...:huh:

هیچی دیگه خودتون پاسخ مصاحبه رو حدس بزنید
تا برنامه بعد خدانگهدار....

فکر کنم باید میگفتی گوگرد :) ما وقتی دماسنج جیوه میشکست و امثال این که با جیوه سر و کار داشتیم گوگرد روش میریختیم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
باید چیکار کنیم؟؟بگو شاید لازممون شه!! ب درد تو مبتلا نشیم خخخخخخخخخخ

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر کنم باید میگفتی گوگرد :) ما وقتی دماسنج جیوه میشکست و امثال این که با جیوه سر و کار داشتیم گوگرد روش میریختیم

چه جالب نمیدونستم

خوب حالا فک کن تو خونه لامپ میشکنه جیوش پخش میشه 1 گوگرد از کجا بیاریم؟ چیکار کنیم

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه راه داره ....ولی تو حوصله جمع نیس:ی:surprised::D

خوب ببین الان من زیاد شنیدم از خطر لامپ های سی اف ال و جیوه توشون و.... ولی متاسفانه تو خونه ما زیاد میشکنه ولی کسی اهمیت نمیده حتی با دست جم میشه :|
از اون بدتر اینه که مثلا من خوم علاقه شدید به جم کردن شیشه لامپای گازی و بخار چیوه و... دارم

حالا وضعیت وخیمه ! و اضطراری لذا توضیح بفرمایید چه کنم که کلا هم اون جیوه اثرش خنثی بشه هم چجوری خود شیشه لامپ رو تمیز کنم ؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب ببین الان من زیاد شنیدم از خطر لامپ های سی اف ال و جیوه توشون و.... ولی متاسفانه تو خونه ما زیاد میشکنه ولی کسی اهمیت نمیده حتی با دست جم میشه :|
از اون بدتر اینه که مثلا من خوم علاقه شدید به جم کردن شیشه لامپای گازی و بخار چیوه و... دارم

حالا وضعیت وخیمه ! و اضطراری لذا توضیح بفرمایید چه کنم که کلا هم اون جیوه اثرش خنثی بشه هم چجوری خود شیشه لامپ رو تمیز کنم ؟

خیلی از اوقات می‌توان بسیاری از مشكلات را با تهویه سریع هوای داخل اتاق حل كرد. كافی است تمام افراد خانه و حتی حیوانات خانگی را به مدت 15 دقیقه از محیط آلوده دور كنید و اجازه دهید هوا داخل خانه جریان یابد. اگر در خانه سیستم تهویه مطبوع مركزی دارید، نگذارید كه بخار و ذرات جیوه به درون آن راه یابد و فورا خاموشش كنید.» در واقع نكته اساسی این است كه این فلز سنگین را لمس نكنید. پس از آنكه هوا به درون اتاق جریان یافت و هوای تازه وارد شد، باید قطعات بزرگ‌تر به جا مانده از لامپ روی سطوح سخت اثاث خانه مثل میز و صندلی‌ها را با تكه كاغذ ضخیم یا مقوایی بردارید و هنگام جمع كردن آنها از روی فرش یا موكت نیز حتما دستكش به دست كنید تا از تماس مستقیم با جیوه جلوگیری شود. برای جمع كردن قطعات كوچك‌تر نیز می‌توانید از نوار چسب استفاده كنید، سپس با دستمال یا حوله مرطوبی روی سطوح سخت دستمال بكشید. پس از آنكه تمام قطعات و مواد داخل لامپ شكسته، جمع شدند باید در كیسه پلاستیكی قرار گیرند و سر كیسه به دقت بسته شود. البته بهتر است كه آنها را در ظرفی شیشه‌ای قرار دهید كه درپوش فلزی و بدون درز داشته باشد. به گفته برلو «قرار دادن قطعات لامپ در ظرف شیشه‌ای بهترین شیوه حبس كردن جیوه است. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد كه كیسه‌های پلاستیكی نمی‌توانند بخار جیوه را به طور مطلق در خود حبس كنند، بنابراین اگر قرار است از این كیسه‌ها استفاده كنید، آن را خارج از اتاق و در فضای باز بگذارید.» برای جمع كردن ذرات كوچك‌تر به جا مانده از لامپ، به هیچ وجه از جارو برقی و به ویژه جارو‌های مركزی استفاده نكنید. در واقع با این كار بخار جیوه را به دیگر اتاق‌ها و نقاط ساختمان نیز منتشر خواهید كرد.

براتون سرچ کردم...که چیزی از قلم نیفته
اینم بگم که واسه بچه ها و مغزشون خطر بیشتری داره

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی از اوقات می‌توان بسیاری از مشكلات را با تهویه سریع هوای داخل اتاق حل كرد. كافی است تمام افراد خانه و حتی حیوانات خانگی را به مدت 15 دقیقه از محیط آلوده دور كنید و اجازه دهید هوا داخل خانه جریان یابد. اگر در خانه سیستم تهویه مطبوع مركزی دارید، نگذارید كه بخار و ذرات جیوه به درون آن راه یابد و فورا خاموشش كنید.» در واقع نكته اساسی این است كه این فلز سنگین را لمس نكنید. پس از آنكه هوا به درون اتاق جریان یافت و هوای تازه وارد شد، باید قطعات بزرگ‌تر به جا مانده از لامپ روی سطوح سخت اثاث خانه مثل میز و صندلی‌ها را با تكه كاغذ ضخیم یا مقوایی بردارید و هنگام جمع كردن آنها از روی فرش یا موكت نیز حتما دستكش به دست كنید تا از تماس مستقیم با جیوه جلوگیری شود. برای جمع كردن قطعات كوچك‌تر نیز می‌توانید از نوار چسب استفاده كنید، سپس با دستمال یا حوله مرطوبی روی سطوح سخت دستمال بكشید. پس از آنكه تمام قطعات و مواد داخل لامپ شكسته، جمع شدند باید در كیسه پلاستیكی قرار گیرند و سر كیسه به دقت بسته شود. البته بهتر است كه آنها را در ظرفی شیشه‌ای قرار دهید كه درپوش فلزی و بدون درز داشته باشد. به گفته برلو «قرار دادن قطعات لامپ در ظرف شیشه‌ای بهترین شیوه حبس كردن جیوه است. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد كه كیسه‌های پلاستیكی نمی‌توانند بخار جیوه را به طور مطلق در خود حبس كنند، بنابراین اگر قرار است از این كیسه‌ها استفاده كنید، آن را خارج از اتاق و در فضای باز بگذارید.» برای جمع كردن ذرات كوچك‌تر به جا مانده از لامپ، به هیچ وجه از جارو برقی و به ویژه جارو‌های مركزی استفاده نكنید. در واقع با این كار بخار جیوه را به دیگر اتاق‌ها و نقاط ساختمان نیز منتشر خواهید كرد.

براتون سرچ کردم...که چیزی از قلم نیفته
اینم بگم که واسه بچه ها و مغزشون خطر بیشتری داره

ممنون

وای من چقدر بیخیال بودم :دی هنوزم یه عالم شیشه هایی که برداشون سوخته بود رو نگه داشتم که لایه فسفرش روشونه البته اکثرشون مال چن سال پیشن چون میخاستم باهاشون یه آکواریوم فانتزی درس کنم که وخ نشد !!! فکر کنم ماهی رو مینداختم توشون درجا میمردن!!

به هر حال بازم ممنون لطف کردی

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون

وای من چقدر بیخیال بودم :دی هنوزم یه عالم شیشه هایی که برداشون سوخته بود رو نگه داشتم که لایه فسفرش روشونه البته اکثرشون مال چن سال پیشن چون میخاستم باهاشون یه آکواریوم فانتزی درس کنم که وخ نشد !!! فکر کنم ماهی رو مینداختم توشون درجا میمردن!!

به هر حال بازم ممنون لطف کردی

خواهش میشه;)

ماهیارو مینداختی اون تو

حیوونیا:D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
جیوه ریخته تو تالار همه در رفتن ...............:biggrin:

پست نده یه نگا به امتیازو پستات بکن:

رشتهمهندسی برقتاريخ عضويت2010/8محل سكونتф لای جرز دیفالت фامتیاز1079پست ها1,709
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/im_icq.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/im_aim.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/im_msn.gif

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پست نده یه نگا به امتیازو پستات بکن:

رشتهمهندسی برقتاريخ عضويت2010/8محل سكونتф لای جرز دیفالت фامتیاز1079پست ها1,709
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/im_icq.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/im_aim.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/im_msn.gif

چبه مگه ؟... من از اولشم دنبال پست و مقام نبودم:D

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همشهری;)
سلام منو ب کوچه های راهنمایی برسون...:w05:

چشم حتما

آقا ما دیشب با یکی از دوستان رفتیم کافی شاپ

درگیر صحبت موتور بودیم که میز بغلی که دو تا خانم بودن یکیشون گفت:

چقدر بدم میاد از این موتوریا همش تو خیابون ویراژ می دن و مردم آزاری :razz:

کافی شاپیه که ما رو می شناخت بهش گفت:

خانم اینا ورزشکارن موتور مسابقه ای دارن و جمعه ها میرن پیست:D

دخترا :surprised:

نبودید جاتون خالی کلی معذرت خواهی ببخشید شرمنده متوجه نشدیم نشناختیم و................

دیدنی بود آخرشم یکیشون برداشت گفت: میشه ما رو هم سوار کنید

دوستم: نه عزیزم شرمنده ما دختر سوار موتورمون نمی کنیم :D

کافی شاپ ترکید از خنده :w15:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبح به مامانم میگم مامان کف پات یه چیزی چسبیده.... پاشو آورده بالا نگا کرده میگه :اههههه قیره.....
بعدم پاشد رفت....خیلی طبیعی....قیر....تو خونه....روفرش...کف پا.....من نمیدونم واقعا:surprised:

بعد تازه دودقه پیشم خبر دار شده از قضیه پیشنهاد احمدی نژاد واسه مناظره و.....با یه متانتی میگه.: دلم میخاد همین احمدی نژادو بیارن باهاش مناظره کنن فقط بزننش...
نسل قدیمن دیگه ....خشونت بیداد میکنه:surprised::D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندتا سوتی داغم از سلما جون:
اونروز از مدرسه اومده به مامانش میگه: مامان این نازی امروز اومده به من میگه نمیدونم کی بهش گفته که نمیدونم...چی و چی و چی!:surprised:

یبارم به من گف خاله پری نگا کن نگا کن این کفشا شبیه کفشای توئه فقط رنگشو مدلش فرق میکنه...:surprised::D

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد از چنتا پست ابکی و........ یه داستان برتون بگم حال کنید

دوران جونی بود و.. که ما به همراه بروبچ تصمیم گرفتیم از مرسه جیم شیم ! خلاصه رفتیم پشت دیفالت هنرستان و یکی پس از دیگری قلاب میگرفتم اونم یه پاشون رو میزاشتن رو قلابم و با غرور و.. میپریدن اونور تا اینکه نوبت من شد که آخرین نفر بودم :دی

هیجکی نبود برام قلاب بگیره منم با بدبختی پا میزاشتم " لای جرز دیفالت "و میرفتم بالا و ار اونجا که کف حیاط هنرستان از کف خیابون خعلی بالا تر بود همیشه باید اول آویزون میشدیم و بعد میپریدیم :خخخخ
منم سریع از ترس ناظم عوضی حول حولی همین روند رو طی کردمو آخر دستمو از بالا ول کردم و پریدم پایین :دی
ولی افتادم تو سر یکی که صدای زارتش رفت رو هوا از بس بلند داد زد من گفتم حتما گرندش خورد شد
به خودم اومدم دیم ای داد ناظممونه ................................

هیچی دیگه نگو عوضی بهش راپورت داده بودن ما از اون قسمت در میریم اونم اونجا کشیک وایساده بود و وختی بچه ها خفت کرده بوده میخاسته اسمشون رو بنویسه من پریدم تو سرش

بازم هیچی دیگه اولیا رو خاستن و کلی تعهد و...... اصن داستانی شد:D