برای قبولی در رشته مهندسی پزشکی (کارشناسی) چه رتبه ای باید در کنکور آورد؟
برای قبولی (ارشد) چه طور؟
هر چی بالاتر بهتر
بستگی داره بخوای کجا قبول شی
برای قبولی در رشته مهندسی پزشکی (کارشناسی) چه رتبه ای باید در کنکور آورد؟
برای قبولی (ارشد) چه طور؟
هر چی بالاتر بهتر
بستگی داره بخوای کجا قبول شی
تا جایی که من اطلاع دارم 5 دانشگاه بیشتر نیست.حداقلش را بگویید ممنون می شوم.در ضمن نگفتید بازار کار و درآمد داروسازی بهتر است یا مهندسی پزشکی؟چون گیر کردم برم ریاضی یا تجربی؟باتشکر
سلام خدمت دوستان
من امسال با رتبه 1300 منطقه 3 رشته مدیریت امور بانکی دانشکده علوم اقتصادی قبول شدم.البته سهمیه مناطق محروم.
دو تا سوال.این رشته چطوره؟
بعدم سهمیه مناطق روزانه هست یا شبانه؟
یک سوال دارم که در سایت جایی نیست عنوان کنم بجز این تاپیک مفیدی که گره گشا هست.
آن این است که من پرس و جو کردم دیدم که داروسازی بازار کار فوق العاده بالاتری نسبت به مهندسی پزشکی دارد.حال من می خواهم بدانم که برای قبولی در کنکور در رشته داروسازی حداقل چه رتبه ای باید کسب کرد؟(برایم شهر و ... مهم نیست)فقط قصدم قبولی در این رشته است.باتشکر![]()
من تو انتخاب گرایش شک دارم بین کنترل و الکترونیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشه فقط ترم اول رو باید بخونید.به نظرم اطلاعات دقیق تر رو از مدیر گروه یا کارشناس گروه بپرس.حتما بپرس.نمیدونم جای درستیو انتخاب کردم یا نه واسه سوالم شرمنده اگه نه.
دوستان من تو کنکور نود مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم،روزانه قبول شدم و ثبت نامم کردم، اما حالا که کارنامه نهایی اومده،دیدم که تو انتخابای بعدیم هم چیزای زیادی قبول شدم،مثلا اگه بخوام به اون قبولیای بعدی تغییر رشته بدم ، آیا امکانش هست؟ شرایطش چطوره؟؟
خوب این بستگی داره که درست چجوری باشه؟بعد حالا میشه یه فکرایی کرد.ریاضیت چطوره؟فیزیکت چطوره؟حفظیاتت چطوره؟استعدادت تو چیه؟سلام به همه ی دوستان
روز همتون خوش....
من هنوز کنکور ندادم.ولی می خواستم زیر گروه های رشته ی ریاضی فیزیک رو بدونم و این که که کدوم رشته ها از نظر بازار کار و پذیرش دانشگاهی مناسب تره.اینم بگم که خودم به هیچ رشته ی خاصی علاقه ندارم
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید![]()
ایشون دانشجو ان؟من هم ریاضی فیزیکم متوسطه هم حفظیاتم.
رشتم ریاضیه.پارسال یعنی دوم دبیرستان معدلم 18.25شد،ولی امسال با این غول هایی(مثل حسابان) که جلو پامه نمی دونم چه گلی بکارم.الان بیشتر از کنکور نگران امتحان نهایی ام.تو رو خدا اگه میتونید بگید چی کار کنم خیلی استرس دارم.
![]()
سلام من تازه واردم یه سوال داشتم
موضوع شیرین سازی آب دریا مربوط به چه رشته ؟ و چه گرایشی میشه ؟
لطفا منو راهنمایی کنید