دوستان سلام
به نظر شما با رتبه 25164
زیر گروه1: 25547
زیرگروه2: 24483
و سهمیه فرزند جانباز 25 تا 49 درصد
منطقه 2 هستم
ناحیه و قطب هم 5
چه رشته ای از روزانه یا شبانه میشه آورد؟
به نظر شما با این شرایط میتونم هوافضای مالک اشتر یا امام حسین رو بیارم؟
اولویت های من اینه
هوافضا - مکانیک - مهندسی شیمی(نفت و پلیمر هم هست)- عمران- صنایع- کامپیوتر
ممنون و متشکر
علی علی
سلام من رشته ی صنایع رو زیاد نمیشناسم و بین صنایع و کامپیوتر موندم راستش نظر خودم روی کامپیوتر اما میگن کامپیوتر رشته ی سختیه و صنایع خیلی راحته
به نظر شما چی کار کنم
البته به تنها رشته ای که علاقه زیادی دارم معماریه که اونم بالاتر از بقیه زدم
دوستان سلام
خوب دوست عزیز یه کمکی به این پست ما و ما بکن
سلام.لطفا گرایش های شیمی را توضیح دهیدوهمچنین برتری هر کدام رااز نظر بازار کار نسبت به دیگری مشخص کنید؟من شنیدم پتروشیمی بهتره.لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر
سلام من رشته ی صنایع رو زیاد نمیشناسم و بین صنایع و کامپیوتر موندم راستش نظر خودم روی کامپیوتر اما میگن کامپیوتر رشته ی سختیه و صنایع خیلی راحته
به نظر شما چی کار کنم
البته به تنها رشته ای که علاقه زیادی دارم معماریه که اونم بالاتر از بقیه زدم
سلامایشالا که همون معماری قبولی ،
من صنایع رو به کامپیوتر ترجیح میدم ، بازم بسته به نظر خوته
صنایع یه حس مدیریتی قوی هم لازم داره ، بیشتر میشه گفت به مکانیک و عمران نزدیک تره
نظره منه
روند انتخاب رشته میگه پتروشیمی بهتره ولی این حدود 10 تا گرایش که مهندسی شیمی داره تو کارشناسی نهایتا 12 13 واحد اختلاف دارندسلام.لطفا گرایش های شیمی را توضیح دهیدوهمچنین برتری هر کدام رااز نظر بازار کار نسبت به دیگری مشخص کنید؟من شنیدم پتروشیمی بهتره.لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر
سلام من رتبه 4500 رشته ریاضی منطقه 2 هستم و می خوام برق یا مهندسی پزشکی ودر تهران بخونم امکانش هست؟
سلام
از چه جهتی صنایع رو به کامپیوتر ترجیح میدید ؟ من که فکر میکنم کامپیوتر رشته ی دخترونه تریه !
من 669 منطقه ی 3 اوردم و الان گیجم چه کار کنم به مکانیک (سیالات وجامدات) و مهندسی شیمی (پتروشیمی و گاز ) و نفت علاقه دارم دانشگاه هایی هم که دوست دارم به جز تهران شیراز و اصفهان و صنعت نفت و آخرش هم بوشهره نمیدونم کدومو اول بزنم کدوم بهتره فعلا مکانیک رو به شیمی ترجیح میدم ولی احتمالا گاز صنعت نفت هم بیارم موندم که بعد از مکانیک شیراز شیمی اونجا رو بزنم یا مکانیک بوشهر
به نظر شما کجا ها قبول میشم؟ چه رشته ای برام بهتره ؟
من 669 منطقه ی 3 اوردم و الان گیجم چه کار کنم به مکانیک (سیالات وجامدات) و مهندسی شیمی (پتروشیمی و گاز ) و نفت علاقه دارم دانشگاه هایی هم که دوست دارم به جز تهران شیراز و اصفهان و صنعت نفت و آخرش هم بوشهره نمیدونم کدومو اول بزنم کدوم بهتره فعلا مکانیک رو به شیمی ترجیح میدم ولی احتمالا گاز صنعت نفت هم بیارم موندم که بعد از مکانیک شیراز شیمی اونجا رو بزنم یا مکانیک بوشهر
نمی دونم شاید درست بگیخب نمی خوام نامیدت کنم ، ولی سخته روزانهی چنتای اولی رو قبول شی شبانشم سخت میبینم
چنتای آخری رو هم رو دانشگاهای گمنام میتونی حساب باز کنی بندر عباس و زاهدان و اینا
من خودم بوشهریم و اطلاعاتی اکه از بوشهر باشه رو بهت میگممن 669 منطقه ی 3 اوردم و الان گیجم چه کار کنم به مکانیک (سیالات وجامدات) و مهندسی شیمی (پتروشیمی و گاز ) و نفت علاقه دارم دانشگاه هایی هم که دوست دارم به جز تهران شیراز و اصفهان و صنعت نفت و آخرش هم بوشهره نمیدونم کدومو اول بزنم کدوم بهتره فعلا مکانیک رو به شیمی ترجیح میدم ولی احتمالا گاز صنعت نفت هم بیارم موندم که بعد از مکانیک شیراز شیمی اونجا رو بزنم یا مکانیک بوشهر
کشوریم 7600
سلام میخواستم بدونم طرز انتخاب از روی فرم انتخاب رشته چه جوریه؟طرز چینش چقدر مهمه؟
فکر می کنید برای رشته معماری دانشگاه هنر تهران بهتره یا فردوسی مشهد ؟ اصلا دانشگاه هنر(کرج) دانشگاه قابل قبولی هست ؟هر کسی کمک میخواد بیاد اینجا بپرسه
فکر می کنید برای رشته معماری دانشگاه هنر تهران بهتره یا فردوسی مشهد ؟ اصلا دانشگاه هنر(کرج) دانشگاه قابل قبولی هست ؟
آیا امکان انتقالی از شبانه دانشگاه هنر به شبانه فردوسی هست یانه ؟
این اطلاعیه رو واسه انتقالی بخون :
اطلاعيه درخواست انتقال و دانشجوي ميمهان به دانشگاه فردوسي مشهد
http://news.um.ac.ir/news-files-news2257.pdf
مسلما دانشگاه هنر تهران و شیراز و اصفهان بهترن جون سابقه طولانی تری دارن و ارشد هم دارن اما فردوسی 4 ساله فکر کنم (از سال 83 یا 84 ) معماری آورده و هنوز ارشد نداره (البته باز هم باید متخصصین معماری از مشهد و کرج بیان نظر بدن ) این نظر شخصی من بود
سلام,رتبم 33912منطقه 2نمي دونم اول مهنىدسي بزشكىسهند تبريز بزنم (دوره مجازي) ياكاردانى غير انتفاعى معماري قزوين!
راستش معماري رو بيشتر دوست دارم اما وقتي مقايسه مي كنم كارشناسي تبريز مجازي رو به كارداني قزوين ترجيح مي دم.البته دقيقا نمي دونم( مجازي )واسه مهندسي بزشكى خوب هست يا نه؟!
سهند تبريز خوب هست يا نه؟ممنون ميشم راهنمايى كنيد.
سلام من مینا هستم .من رشته مهندسی کشاورزی شاخه ی صنایع غذایی شهریار ازاد و مدیریت بازرگانی غیرانتفاعی اصفهان قبول شدم نمیدونم کدوم بهتره ؟؟من برای ثبت نام تا اخر شهریور بیشتر فرصت ندارم .لطفا کمکم کنید.ممنونهر کسی کمک میخواد بیاد اینجا بپرسه
ببينيد من تو تاپيكم گفتم هم مهندسي پزشكي ازاد وهم مديريت مالي دانشكده علوم واقتصادي قبول شدم . خانوادمون متوسطن . داداشم هم صنايع تهران جنوبه . نمي دونم منم برم ازاد يه ذره تابلوه يا نه مي گن دانشگاه ازاد زياد قبول ندارن راستي ازاده علوم تحقيقات تهرانه ها . در ضمن من تهران هستم . يه چيز ديگه ايند شغلي و پولي شون و برام تو ضيح مي دن. من خودم رشته هاي علمي تر رو زياد دوست دارم . واقعيتش مديريت رو بيشتر
بخاطر پول انتخاب كردم مي دونيد كه توي كشور ما ... . خواهش مي كنم به همه سوالاتم پاسخ بدين سريع هم
. خيلي ممنون.اين قضيه ي معدل 0.8 برا ازاد چيه تاثيرش تو ارشد چي مي شه؟