J.AVID
عضو جدید
من رتبم شده 2500 منطقه 3
معماری رجایی قبول میشم؟یا دانشگاه دولتی دیگه ای توی تهران؟
احتمالش کمه
من رتبم شده 2500 منطقه 3
معماری رجایی قبول میشم؟یا دانشگاه دولتی دیگه ای توی تهران؟
سلام میشه سریعتر بگید حداکثر رتبه واس دختر منطقه 2 برای داروسازی چنده؟؟؟
اینکه مثل دانشگاههای دیگست منظور اینه که بدون گزینشه؟دیگه تعهد استخدام نداره؟
اصفهان رو که فکر نمیکنم بتونی بیاری..... ولی دانشگاه صنعتی شیراز برق میاری احتمالا....واسه یه دختر کنکور ریاضی که رتبش شده 2700 ( منطقه ی دو ، بوشهر ) چه رشته های مهندسی می تونه بیاره ؟
به نظرتون رشته ی مهندسی تو دانشگاه های دولتی شهرهای شیراز یا اصفهان میاره یا نه؟ اگه آره چه رشته هایی
خیلی ممنون میشم جواب بدین.. مرسی
واسه خودم نیست واسه دوستم پرسیدم، رتبه کشوریشو نمی دونم..اصفهان رو که فکر نمیکنم بتونی بیاری..... ولی دانشگاه صنعتی شیراز برق میاری احتمالا....
رتبه کشوریت چنده؟؟؟
درسته متوجه شدم.کاش بشه قبول بشمنه . شما دفترچه انتخاب رشته رو کامل بخونی توضیح داده . من ورودی مکانیک 89 و مهندسی هستم و تعهدی هم ندادیم . اما به طور مثال ورودی های 87 همگی دبیری هستند و تعهد دارند . شما باید ببینید امسال چطور پذیرش میکنه .
درسته متوجه شدم.کاش بشه قبول بشم
به نظرتون غیرانتفاعی تهران بهتره یا چمران اهواز؟
من ساکن کرجم اما اصالتا اهوازیم.یعنی اونجا فامیل داریم.غریب نیستم...
سلام با رتبه 46235ریاضی منطقه یک چه رشتهای کجا می شود قبول شد؟
و با رتبه 6936رشته هنر منطقه یک چه رشتهای و کجا قبول می توان شد؟
سلام .من میخوام بدونم با رتبه ی 4600 منطقه یک ریاضی میتونم تو تهران مهندسی کامپیوتر قبول شم؟ چه دانشگاهی؟
سلام...با رتبه 1499 میشه عمران دانشگاه تهران(روزانه) قبول شد؟
اگه دختری الزهرا می تونی قبول شیسلام حداکثر با چه رتبه ای میشه صنایع تهران قبول شد؟ من که 1900 منطقه 1 و 3500 کشوری ام میشه؟
سلام .من میخوام بدونم با رتبه ی 4600 منطقه یک ریاضی میتونم تو تهران مهندسی کامپیوتر قبول شم؟ چه دانشگاهی؟
آها بله تشکر.
یه چیزی یادم رفت
من کنکور هنر هم دادم.520.منطقه3....کاری از دست رتبم برمیاد؟؟
سلامسلام
من بازم سوال دارم
دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین شهریه ش به یورو دریافت میشه؟اصلا شهریه داره؟؟
سلام حداکثر با چه رتبه ای میشه صنایع تهران قبول شد؟ من که 1900 منطقه 1 و 3500 کشوری ام میشه؟
نه به رشته هست نه به دانشگاه.سلام من دانشجوی دانشگاه پیام نورهستم امسال کنکوردادم به نظرتون تودانشگاه روزانه ریاضی بخونم بهتره یارشتموادامه بدم؟!
نه به رشته هست نه به دانشگاه.
به علاقه و به مطالعات جدا از درس هست.
کامپیوتر بخونید ، با مطالعات اضافی و گرفتن تخصص های جانبی کامپیوتر مثل برنامه نویسی و شبکه میتونید پیشرفت کنید.
ریاضی و فیزیک علوم با ارزشی هستند ولی به نظرتون توی ایران فیزیکدان ها و ریاضیدان ها به کجا میرسند؟
یکی از بستگان ما فیزیک تدریس میکنه ، وقتی باهاشون صحبت کردم گفتند :
کارشناسیمو که گرفتم دیدم کاری برام نیست ، تصمیم گرفتم ارشد بگیرم و به اینایی که فیزیک میخونند تدریس کنم!
توی کشور ما همین رشته ی مهندسی فنی هم به سختی کار واسش پیدا میشه.
نظر خودتون چیه ؟ خودتون چی فکر میکنید؟