ایشالله که اتفاق بدی نمیفتهاره خیلی استرس دارم .یکی از فامیلا چند سال قراره فوت بشه رو به قبله شده دعا کن چیزیش نشه
ایشالله که اتفاق بدی نمیفتهاره خیلی استرس دارم .یکی از فامیلا چند سال قراره فوت بشه رو به قبله شده دعا کن چیزیش نشه
ممنون شما لطف داریخوب منم الان غیبم
مگه من الان حضور دارم ؟؟؟
دلم کیک تولد خانم مهندس رو میخواد
از اینا هر چند صد میلیون نفری شاید یکی باشهکاش منم ازین مادربزرگها داشتم
مادربزرگهای من خدا بیامرزتشون نفری یه پتو دونفره دادن
.
فاز خدابیامرزی برای مادربزرگهام![]()
شماره کارت و مبلغ بفرست
بابا رابین هودشماره کارت و مبلغ بفرست
پسرک بیچاره چند ساله فوت شده ولکنش نمیشن !نمیدونم واقعا مشکل شون چیه واقعا با من ؟ تازگیا هم که خالم فوت شد !
چقدرم منو تهدید میکنن ، اون تصمیم ها و کارها درست نیست !
این چند سال اخیر خیلی زجر کشیدم و اذیتم کردن و بلا سرم آوردن اصلا نمیتونم باور کنم سر هیچی زنای متاهل رو دوباره شوهر بدن ! خب با همون قبلی ها میرفتن زندگی ، چه لزومی داره عشق یکی رو بگیرن بدن دیگری باهاش بره زندگی ؛(والا نمیدونم کلی عکس با سانتیمتر فرستادم تا باور کنهآخه 40 کجا، 52 کجا؟
.
به اینکه دیروز ذکر و خیر تبخال مجلسی بود، ایشون امروز تشریف فرما شدن روی صورت بنده![]()
اره عزیزمبه اینکه خواستگاری پسر بهارجون فرداست؟![]()
به سلامتی عزیزم، ساعت چند؟اره عزیزم![]()
فدات عزیزم .نه به خواستگاری نیمه رسمی .یه جورایی دو تا فامیل با هم آشنا بشنبه سلامتی عزیزم، ساعت چند؟
فردا فقط خواستگاریه یا مراسم بلهبرون و نشون کردن و حلقه نشون دادنه؟
ایشالله عزیزم، امیدوارم همه چی عالی پیش برهفدات عزیزم .نه به خواستگاری نیمه رسمی .یه جورایی دو تا فامیل با هم آشنا بشن
انشاالله جلسه بعد انگشتر و وسایل بله برون میبریم
فدات انشاالله روزی برای پسر گلتایشالله عزیزم، امیدوارم همه چی عالی پیش بره![]()
قربونت عزیزم فردا شب قراره بریم تاریخ مشخص کنیمبه سلامتی مراسم کی هست؟
.
فاز کلنجار رفتن با سرماخوردگی، نمیخواد ولم کنه![]()
من دو هفته ۶ کیلو کم کردم تا عروسیش تموم میشممنم باید استارت بزنم![]()
شیرینی مصنوعی کاملا قطع کردمفاز آموزش
به منم یاد میدید و روشتون رو میگید؟
یه شومیز و دامن پوشیدمبه اینکه بهار جون بالاخره چی پوشید؟ لباسی پوشید که ابهت مادرشوهر بودن رو نشون بده![]()
بچه ها فردا برن آزمایشبه اینکه:
خوب نتایج مذاکرات چی شد مادرشوهر مهربون؟![]()
انشاالله ممنونم عزیزمبه اینکه :
ان شاالله خوشبختی و عاقبت بخیری شون
مبارکا باشه بهار جانم![]()
ممنون عزیزمبه امید خدا
مبارک باشه عزیزم، ایشالله که همیشه به خیر و خوشی باشه زندگیشون![]()
قربونت برم عزیزمبه اینکه : مبارکه بهار جون، با آرزوی بهترین ها برای عروس و دوماد گلمون![]()
ممنون انشالله عروسی خودتمبارک باشه بهار خانم
انشاله همیشه در کنار هم شاد باشن
خدا بد نده انشاالله زودتر خوب بشیفاز سرماخوردگی
از دیروز افتادم تو رختخواب
فاز اینکه من چرا با این اصطلاحات ناآشنام
رژیم فست چیه دیگه؟![]()
و ظرفارو از ماشین در بیاره بچینه تو کابینتبه اینکه برای همهی کارهای خونه یه وسیلهای اختراع شد که کار رو راحت کرد، مثلا لباس شستن سخت بود، لباسشویی اختراع شد، ظرف شستن سخت بود، ظرفشویی اختراع شد، جارو کشیدن حتی با جاروبرقی سخته، جاروبرقی رباتیک اومد، ولی چرا هیچ وسیلهاس اختراع نمیکنند که لباسهایی که لباسشویی شسته رو بتونه ببره پهن کنه؟![]()