هر چه میخواهد دل تنگت بگو!

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست نداشتم بیام باشگاه ، ولی مجبور شدم :
از وقتی خودشون رو جا من جا زدن و بیخودی هی گفتن اینطوریه اونطوریه ، فکر میکردم با کسی صحبت کنم لااقل میتونه خسارت و مشکلم رو حل کنه ولی فایده نداره ، هی منو به مرد های متاهل نسبت زن و شوهری میدن :( پسرک بیچاره چند ساله فوت شده ولکنش نمیشن !نمی‌دونم واقعا مشکل شون چیه واقعا با من ؟ تازگیا هم که خالم فوت شد !
گمونم‌ واقعا من بسته یا هک شدم که کسی زنگ یا پیام نمیزنه بهم ! رام گوشیمو فلش زدن و سیم‌کارت هامم از نو گرفتم . نمی‌دونم چرا اینقدر با من لج هستن .. :( چقدرم منو تهدید میکنن ، اون تصمیم ها و کارها درست نیست !
نمی‌دونم چرا محدودم کردن ؟ میگن بزارین ... ازدواج کنن بعد بازش میکنیم ! انصاف نیست ، اصلا نمی‌فهمم کدوم واقعیت داره کدوم یکی از الکیه؟ کلی از جوونی و زندگیم و عمرم و تلف کردن !
با منطق جور در نمیاد آدم صدای آشنا بشنوه بدون اینکه کسی رو ببینه ؟ اصلا کیان ؟خودشون چرا دیده نمیشن ، ولی بهرحال حس میکنم این موارد بیشتر جنبه هایی خارج از روزمرگی ها داره .
میگن دیگران رو به جای من بردن فلان جا برا زندگی ! برا چی ؟ :( این چند سال اخیر خیلی زجر کشیدم و اذیتم کردن و بلا سرم آوردن اصلا نمیتونم باور کنم سر هیچی زنای متاهل رو دوباره شوهر بدن ! خب با همون قبلی ها میرفتن زندگی ، چه لزومی داره عشق یکی رو بگیرن بدن دیگری باهاش بره زندگی ؛(
یعنی مگه میشه دو نفر با هم عوض بشن ؟
ان شا الله تک تک شون دستمال و دستشویی بشن .
هیچکی اگه واقعیت رو هم بدونه نمیگه ، همه دارن فیلم بازی میکنن ! و دروغگو ان

آخرین ویرایش:

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه 40 کجا، 52 کجا؟🤣🤣🤣🤣
.
به اینکه دیروز ذکر و خیر تب‌خال مجلسی بود، ایشون امروز تشریف فرما شدن روی صورت بنده🙄
والا نمی‌دونم کلی عکس با سانتیمتر فرستادم تا باور کنه

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به سلامتی عزیزم، ساعت چند؟
فردا فقط خواستگاریه یا مراسم بله‌برون و نشون کردن و حلقه نشون دادنه؟
فدات عزیزم .نه به خواستگاری نیمه رسمی .یه جورایی دو تا فامیل با هم آشنا بشن
انشاالله جلسه بعد انگشتر و وسایل بله برون میبریم

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
فدات عزیزم .نه به خواستگاری نیمه رسمی .یه جورایی دو تا فامیل با هم آشنا بشن
انشاالله جلسه بعد انگشتر و وسایل بله برون میبریم
ایشالله عزیزم، امیدوارم همه چی عالی پیش بره🤲❤️❤️❤️❤️

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فاز آموزش
به منم یاد میدید و روشتون رو میگید؟
شیرینی مصنوعی کاملا قطع کردم
برنج هفته ای یکبار اندازه ۸قاشق
نون هم خیلی کم بیشتر پروتیین خوردم و سبزیجات
اب زیاد بخور میوه هم روزی یک واحد
فست فود هم کاملا ممنوع

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند روز پیش برای چندمین بار به مادر وحید زنگ زدم و گفتم منو به پسرت نسبت میدن حاج خانم خیلی ناراحت شد و گفت فلان ! مردم چقدر بی چشم و رو هستن !

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه برای همه‌ی کارهای خونه یه وسیله‌ای اختراع شد که کار رو راحت کرد، مثلا لباس شستن سخت بود، لباسشویی اختراع شد، ظرف شستن سخت بود، ظرفشویی اختراع شد، جارو کشیدن حتی با جاروبرقی سخته، جاروبرقی رباتیک اومد، ولی چرا هیچ وسیله‌اس اختراع نمیکنند که لباس‌هایی که لباسشویی شسته رو بتونه ببره پهن کنه؟🙄🙄🙄
و ظرفارو از ماشین در بیاره بچینه تو کابینت😁