هر چه میخواهد دل تنگت بگو!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان یادم اومد اگه به جای هفته ی قبل که علیرضا کل گرگان رو گشت، امروز ساعت 1 خودش رو برسونه فنی و حرفه ای گرگان، منو میتونه گیر بندازه🤣🤣🤣
باید دو روز قبل می گفتین اصفهانی آدم که میگ میگ نیست بیچاره

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان یادم اومد اگه به جای هفته ی قبل که علیرضا کل گرگان رو گشت، امروز ساعت 1 خودش رو برسونه فنی و حرفه ای گرگان، منو میتونه گیر بندازه🤣🤣🤣
اگه ساعت 8 صبح گفته بودی میرسوندم خودمو ، اما ترسیدی

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به رئیس فکر می کنم که به مناسبت روز معلم برام کتری بلور خریده🤪بهش میگم رئیس جانم من دلم تراول ماگ میخواست و دقیقا فکر می کردم رئیس برام بخره به خاطر همین نخریدم🤪بعد میگه این بیشتر به دردت میخوره خنده ام گرفته نمی تونم جوابم بدم فکر کنم هفته بعد ازش استفاده کنه😅😅آخه کتری من میخوام چکار!
گذاشت برای جهازت😁

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گذاشت برای جهازت😁
سلام ،چی بگم ،تنها چیزی که بهش فکر نمی کنم همینه!اخه پارسال هم کتری گرفته بود😅فقط بلور نبود!این همه کتری میخوام چکار! آخه مادر من نیازهای من رو ببین بعد برو برام بخر😅

!austenite

کاربر حرفه ای
سلام ،چی بگم ،تنها چیزی که بهش فکر نمی کنم همینه!اخه پارسال هم کتری گرفته بود😅فقط بلور نبود!این همه کتری میخوام چکار! آخه مادر من نیازهای من رو ببین بعد برو برام بخر😅
سال دیگه سماور میخره برات 😁

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
بهتره توی این مسائل در کار مادرها دخالت نکنی😁😁😁

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بده به خانم مهندس برات میفروشه