این اسپم ها چیه؟
سلام عزیزم نه دیگه ممنون از لطفت مهربونمسلام،دیگه برای مسافرت به کاشان اقدام نکردین؟ من خوشحال میشم ببینمتون
به اینکه هوا چقدرررر گرم شده
همه با هم پول گذاشتیم و یه کارت هدیه دادیم، به همراه دسته گل و شیرینیبه کارت هدیه خانم مهندس که چقدری بوده؟؟؟
حالا حس وحال الانت خوبه؟
باید دو روز قبل می گفتین اصفهانی آدم که میگ میگ نیست بیچارهالان یادم اومد اگه به جای هفته ی قبل که علیرضا کل گرگان رو گشت، امروز ساعت 1 خودش رو برسونه فنی و حرفه ای گرگان، منو میتونه گیر بندازه![]()
همین دیگه، خوبیش اینه که نمیتونه خودش رو برسونهباید دو روز قبل می گفتین اصفهانی آدم که میگ میگ نیست بیچاره
مدرک خیاطی گرفتی شیرینیه ما فراموش نشههمین دلیل، خوبیش اینه که نمیتونه خودش رو برسونه![]()
لوکیشن براش بفرستی و دو هفته سر موعد همونجا منتظرش باشی اگه اومد حالا ببین کی گفتمهمین دلیل، خوبیش اینه که نمیتونه خودش رو برسونه![]()
آره بابا، میترسه، اون طرفها آفتابی نمیشهلوکیشن براش بفرستی و دو هفته سر موعد همونجا منتظرش باشی اگه اومد حالا ببین کی گفتم![]()
اگه ساعت 8 صبح گفته بودی میرسوندم خودمو ، اما ترسیدیالان یادم اومد اگه به جای هفته ی قبل که علیرضا کل گرگان رو گشت، امروز ساعت 1 خودش رو برسونه فنی و حرفه ای گرگان، منو میتونه گیر بندازه![]()
آره تو که راست میگیاگه ساعت 8 صبح گفته بودی میرسوندم خودمو ، اما ترسیدی
گذاشت برای جهازتبه رئیس فکر می کنم که به مناسبت روز معلم برام کتری بلور خریدهبهش میگم رئیس جانم من دلم تراول ماگ میخواست و دقیقا فکر می کردم رئیس برام بخره به خاطر همین نخریدم
بعد میگه این بیشتر به دردت میخوره خنده ام گرفته نمی تونم جوابم بدم فکر کنم هفته بعد ازش استفاده کنه
آخه کتری من میخوام چکار!
کیو؟مگه غیر از راست از من چیز دیگه ای شنیدی؟؟؟؟؟؟؟
دلم میخواد یکی رو بزنم
بالاخره مدرک گرفتی نمیخوای ما رو هم تو خوشحالیت سهیم کنی؟شیرینیم کجا بود بابا![]()
سلام ،چی بگم ،تنها چیزی که بهش فکر نمی کنم همینه!اخه پارسال هم کتری گرفته بودگذاشت برای جهازت![]()
یه بانوی با کلاس
سال دیگه سماور میخره براتسلام ،چی بگم ،تنها چیزی که بهش فکر نمی کنم همینه!اخه پارسال هم کتری گرفته بودفقط بلور نبود!این همه کتری میخوام چکار! آخه مادر من نیازهای من رو ببین بعد برو برام بخر
![]()
بهتره توی این مسائل در کار مادرها دخالت نکنیسلام ،چی بگم ،تنها چیزی که بهش فکر نمی کنم همینه!اخه پارسال هم کتری گرفته بودفقط بلور نبود!این همه کتری میخوام چکار! آخه مادر من نیازهای من رو ببین بعد برو برام بخر
![]()
بگو ازین سماور برقی خوشگل ها برات بخرهسال دیگه سماور میخره برات![]()
بده به خانم مهندس برات میفروشهسلام ،چی بگم ،تنها چیزی که بهش فکر نمی کنم همینه!اخه پارسال هم کتری گرفته بودفقط بلور نبود!این همه کتری میخوام چکار! آخه مادر من نیازهای من رو ببین بعد برو برام بخر
![]()
کافیه رئیس متوجه بشه اینو گفتین با چوب میاد خدمتتونبده به خانم مهندس برات میفروشه
این تراول ماگها رو دوست ندارم
من ازینا دارم، داداشم برام گرفته از ینگه ی دنیا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |