۵ میلیون از اون ۵ میلیارد رو امشب براشون کارت به کارت کنید ،دعوتتون با من درستش می کنمدعوت کنه میدم بهش
ارزش خانم مهندس خیلی بیشتر از ایناست

۵ میلیون از اون ۵ میلیارد رو امشب براشون کارت به کارت کنید ،دعوتتون با من درستش می کنمدعوت کنه میدم بهش
ارزش خانم مهندس خیلی بیشتر از ایناست
شماره کارت بده همین الان میزنم۵ میلیون از اون ۵ میلیارد رو امشب براشون کارت به کارت کنید ،دعوتتون با من درستش می کنم![]()
مهدیه جان یه شماره کارت بدین بهشون ببینیم میزنه یا نهشماره کارت بده همین الان میزنم
اره عکس شو هم بزار ببینیممهدیه جان یه شماره کارت بدین بهشون ببینیم میزنه یا نه![]()
آره تو بهتره بری بخوابی،خیلی خسته ای.حس خواب
برم بخوابم خستم
باید ببینیم چند مرده حلاجهآخه میترسم موجودی کارتش تموم بشه، گناه داره بچه، من خیلی دل رحمم، دلم نمیاد گشنگی بکشه تا آخر ماه![]()
گناه داره بچه، حالا فعلا علی الحساب از موجودی کارتش یه عکس بگیره بزاره،ببینیم اگه بیشتر از 5 میلیونه روش انرژی بزاریم.باید ببینیم چند مرده حلاجه![]()
دیدین که کارت ندادباید ببینیم چند مرده حلاجه![]()
از زیرش در نرو، عکس از موجودی بزاردیدین که کارت نداد
حالا من کارت بدم ببینم کی میزنه؟
قابل ندارهاز زیرش در نرو، عکس از موجودی بزار![]()
8.5 چیه؟قابل نداره
۸.۵
اگه این موجودیتونه که نگرانتونم تا آخر ماه،تازه باید پول روی هم بزاریم بهتون بدیم که از دست نرینقابل نداره
۸.۵
من از همین الان بگم که هیچ کمکی بهش نمیکنم، روی من حساب باز نکنیناگه این موجودیتونه که نگرانتونم تا آخر ماه،تازه باید پول روی هم بزاریم بهتون بدیم که از دست نرین![]()
حق هم دارین ۵ میلیارد و لباس طلا کجا ،هشت و نیم کجا؟من از همین الان بگم که هیچ کمکی بهش نمیکنم، روی من حساب باز نکنین![]()
حقوقتون رو اول ماه نمیدن؟ نکنه بیکار شدین؟!
داره فرافکنی میکنهمن دیگه نمیدونم چطوری ثابت کنم
مهم نیست باور نکنید
خوب چیکار کنم
هر طور صلاح میدونید
فعلا شب خوش
درسته من ساده را اذیت میکنید اما همهتون را دوست دارم
شبتون بخیر
شب بخیر دوستِ سادهی مامن دیگه نمیدونم چطوری ثابت کنم
مهم نیست باور نکنید
خوب چیکار کنم
هر طور صلاح میدونید
فعلا شب خوش
درسته من ساده را اذیت میکنید اما همهتون را دوست دارم
شبتون بخیر
عزیزم اونایی ک ادعا میکنند ساده اند خودشون نمیتوانند اذعان کنند ک هفت خطن !شب بخیر دوستِ سادهی ما![]()
آره دیگه،منم داشتم بهش تیکه مینداختمعزیزم اونایی ک ادعا میکنند ساده اند خودشون نمیتوانند اذعان کنند ک هفت خطن !
آره دیگه،منم داشتم بهش تیکه مینداختم![]()
به قول معروف اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحب باغهآره دیگه،منم داشتم بهش تیکه مینداختم![]()
اگه سه نبدم که تیکه نمیداختیآره دیگه،منم داشتم بهش تیکه مینداختم![]()
طفلی دوستِ سادهی ما، عذاب وجدان گرفتماگه سه نبدم که تیکه نمیداختی
ساده ام که تیکه میندازن همه به من
چی شده بود؟جوش آوردم سرش داد زدم گرمم شد
الان آرومم، خیالت راحت![]()
من یه دستم براش تکون دادمپس یک یک مساوی شدین
باید دوتا داد میزدی
حس ترس
وقتی دورهمی گذاشتی گرگان ، اگه من باهتون شوخی کردم داد میزنی یا کتک؟؟؟من یه دستم براش تکون دادم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |