امضات آدمو مي ترسونه
ما رو از حالشون بی خبر نذار.
ی چیز دیگه از این آدما و خانواده ها کم نیستن.خانواده ای رو میشناسم که هر روز هزار بار آرزوی مرگ میکنن.بچه های جوونشون ناراحتی اعصاب دارن.
زیاد به مردن فک میکنن.هیچ راهی هم جلو پاشون نیست.
خواهشا برا اونا هم دعا کنید
عزیزم الهه که از پیش ما رفت...من هم امیدی به مستجاب شدن دعام ندارم اگه دعای من مورد قبول خدا قرار می گرفت حداقلش این بود که الان خانواده اش مشکلاتشون کم تر میشد...
سلام دوست عزیزم...اله پیش خداست و مطمئنا خوشحاله ..این ما هستیم که طاقت دوری رو نداریم...
ناامیدی خوب نیست خدا هم بزرگه هم مهربون ..مصلحت ما دست خداست فقط باید صبور باشمیم و خشنود..می دونم سخته ولی همون که درد داده درمونشم میده همیشه درمون دردامون خوشی نیست گاهی باید خورد شیم باید بشکنیم باید رنج بکشیم باید حتی احساس ناامیدی کنیم تا بتونیم به امید برسیم ...باید از هر راهی به خودش برسیم .. راه ها متفاوته .. گاهی همین ناامیدی ها ما رو به خدا می رسونه..زنده باشی و پاینده..![]()
گلم تو تازه فهمیدی؟وای خدای من
وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم
جای الهه تو بهشته خیلی درد کشید تا رفت
خدایش بیامرزدش
ولی به نظر من واقعآ راحت شد از این دنیا و آدم هاش
خئا رحمتش کنه
اینهمه براش دعا کردید پس چرا زنده نموند. دیدی گفتم کار خدا به ما مربوط نمیشه؟ خدا هر چی رو که دوست داره همون کار رو انجام میده. دعا های شما بی تاثیر بود. سرنوشت با دعا عوض نمیشه. کسی هم مقرب تر نمیتونه باشه . به هر حال خدا بیامرزدش و رحمتش کنه. تو هم برگرد به زندگی . با یه اتفاق دنیا به آخر نمیرسه. اگه به مشیت خدا اعتقاد داشته باشی میذاری اون کار خودشو بکنه تو هم زندگیتو بکن. فردا روز جدیدی است .خیلی ممنونم...
مرسی......
اینهمه براش دعا کردید پس چرا زنده نموند. دیدی گفتم کار خدا به ما مربوط نمیشه؟ خدا هر چی رو که دوست داره همون کار رو انجام میده. دعا های شما بی تاثیر بود. سرنوشت با دعا عوض نمیشه. کسی هم مقرب تر نمیتونه باشه . به هر حال خدا بیامرزدش و رحمتش کنه. تو هم برگرد به زندگی . با یه اتفاق دنیا به آخر نمیرسه. اگه به مشیت خدا اعتقاد داشته باشی میذاری اون کار خودشو بکنه تو هم زندگیتو بکن. فردا روز جدیدی است .![]()
هنوز هم فکر می کنید که الهه و مشکلات خانواده اش ساختگی بودید؟اینهمه براش دعا کردید پس چرا زنده نموند. دیدی گفتم کار خدا به ما مربوط نمیشه؟ خدا هر چی رو که دوست داره همون کار رو انجام میده. دعا های شما بی تاثیر بود. سرنوشت با دعا عوض نمیشه. کسی هم مقرب تر نمیتونه باشه . به هر حال خدا بیامرزدش و رحمتش کنه. تو هم برگرد به زندگی . با یه اتفاق دنیا به آخر نمیرسه. اگه به مشیت خدا اعتقاد داشته باشی میذاری اون کار خودشو بکنه تو هم زندگیتو بکن. فردا روز جدیدی است .![]()
اینهمه براش دعا کردید پس چرا زنده نموند. دیدی گفتم کار خدا به ما مربوط نمیشه؟ خدا هر چی رو که دوست داره همون کار رو انجام میده. دعا های شما بی تاثیر بود. سرنوشت با دعا عوض نمیشه. کسی هم مقرب تر نمیتونه باشه . به هر حال خدا بیامرزدش و رحمتش کنه. تو هم برگرد به زندگی . با یه اتفاق دنیا به آخر نمیرسه. اگه به مشیت خدا اعتقاد داشته باشی میذاری اون کار خودشو بکنه تو هم زندگیتو بکن. فردا روز جدیدی است .![]()
ممنون....امیدوارم روز به روز حال خانوادشون بهتر بشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |