اگه یه تاپیک نزنی و مدام با تاپیکهای همسان اونم تو صفحه اول حق دیگران را ضایع کنی من یکی دعا نمیکنم.بچه ها حال الهه جان از ديشب خيلي خيلي بده...تو رو خدا دعا كنيد![]()
اگه دفعه ي پيش باهاتون خوب برخورد كردم به خاطر احترامي بود كه براي اين تاپيك ها قائلم.بهتون گفتم اگه باز سر به سرم بگذاريد....لازم نكرده شمايي كه با چندتا نام كاربري وارد اين باشگاه و باشگاه هاي مختلف مي شي از حقوق ديگران براي من صحبت كني.جناب ayja نه نه نه جناب فكور نه نه نه....دانشگاهي كه من درس مي خونم دانشجوياني داره كه بدون اين كه بهشون بگم براي الهه دعا مي كنند.تا كي مي خواي به دروغ هات ادامه بدي؟باعث افتخاره كه شما علاقمند به دانشگاه من هستيد اما اگه روزي 20 ساعت هم درس بخونيد نميتونيد بيايد دانشگاه من!رشته شما رو دانشگاه من نداره.اگه یه تاپیک نزنی و مدام با تاپیکهای همسان اونم تو صفحه اول حق دیگران را ضایع کنی من یکی دعا نمیکنم.
عزیز من , شما خیال میکنی کاربران این تالار با یک تاپیک نمیتونن شرکت کنند که 4 تا تاپیک میزنی؟
اگه میتونی لطفآ به شعور مخاطبین توهین نکن و همون یه تاپیک رو مدیریت کن. تا باعث نشی اعصاب همه خرد بشه. هر چند میدونم که توجه نمیکنی و بازم به مزاحمتت ادامه خواهی داد.
شما یک موضوع بسیار خوب را با رفتارت به دردسر تبدیل میکنی. تو دانشگاه هم همین کار رو میکردی . گیر دادی ول کن هم نیستی. عجب مکافاتی داریم. بابا جون یه تاپیک کافیه. همه دارن میبینند. دعا هم میکنند و انشاالله نتیجه هم خواهد داد. اذیت میکنی خودت هم متوجه نیستی.
من فقط یه یوزر دارم و اونم همینه. بقیه فعال نیستند. اینکه بد نیست. در ضمن من در حال حاضر تو ایران نیستم و تو ترکیه ادامه تحصیل میدم. برای الهه هم دعا کردم و میکنم. شما لطفآ با یه تاپیک در این مورد فعالیت کن تا حق دیگران ضایع نشه. اگه این کار رو بکنی قول میدم نتیجه میده. منم که هیچ وقت نمیبینی . چون امکانش نیست.اگه دفعه ي پيش باهاتون خوب برخورد كردم به خاطر احترامي بود كه براي اين تاپيك ها قائلم.بهتون گفتم اگه باز سر به سرم بگذاريد....لازم نكرده شمايي كه با چندتا نام كاربري وارد اين باشگاه و باشگاه هاي مختلف مي شي از حقوق ديگران براي من صحبت كني.جناب ayja نه نه نه جناب فكور نه نه نه....دانشگاهي كه من درس مي خونم دانشجوياني داره كه بدون اين كه بهشون بگم براي الهه دعا مي كنند.تا كي مي خواي به دروغ هات ادامه بدي؟باعث افتخاره كه شما علاقمند به دانشگاه من هستيد اما اگه روزي 20 ساعت هم درس بخونيد نميتونيد بيايد دانشگاه من!رشته شما رو دانشگاه من نداره.
خوشحال مي شم ديگه نبينمتون.
من فقط یه یوزر دارم و اونم همینه. بقیه فعال نیستند. اینکه بد نیست. در ضمن من در حال حاضر تو ایران نیستم و تو ترکیه ادامه تحصیل میدم. برای الهه هم دعا کردم و میکنم. شما لطفآ با یه تاپیک در این مورد فعالیت کن تا حق دیگران ضایع نشه. اگه این کار رو بکنی قول میدم نتیجه میده. منم که هیچ وقت نمیبینی . چون امکانش نیست.
در ضمن سعی کن آروم باشی و مهربون. خدا انسانهای مهربون رو دوست داره.
یکی از دوستان من هم دانشگاهی شماست و ایشون همه چی رو بهم گفته. اینه که میگم رعایت کنیم. در هر حال رو این قضیه یکم فکر کن.
داشتن یوزر جدید در صورت خراب بودن یوزر قبلی دروغگویی حساب نمیشه. میخوای تهمت بزنی لااقل یه چیز مناسب تر پیدا کن و بهش توسل کن. مسلمان که تهمت نمیزنه. تو هم نزن تا مقبول درگاه حق تعالی بشی. مرسی و خدا نگهدار
سلام...ممنونم عزيزمسلام عزيزم من الان تايپيكتو ديدم واقعا ناراحت شدم
ان شاالله هر چه سريعتر خدا الهه رو شفا ميده و هممون رو خوشحال ميكنه
به يادش هستم
خدايا الهه رو از ما نگير....................................................................................................
سلام....ممنون....بچه ها هنوز اين دكترها نتونستند مشخص كنند آپانديسه يا نه!!!!!!!!!!!!!!سي تي اسكن هم كرد اما مشكوك به آپانديسه....به خاطر همين دودلند كه عمل بكنند يا نه.الهه ي بيچاره ي من بدجوري داره درد مي كشه....تو رو خدا توي اين شب هاي عزيز براش دعا كنيد.به دلم افتاده الهه شفا پيدا مي كنه و خوب مي شه....خوب خوب خووووووووب![]()
لطف كردي عزيزممن شب احیا خیلی براش دعا کردم.
امیدوارم که خدا هر چه زودتر شفاشو بده.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |