Ayja یکمی تند رفتی انگاری تیک تاک منظورش اینه ک وقتی کسی میخواد ب موفقیت برسه و ی تغییر بزرگ تو زندگیش بده باید ساکت بمونه و با کسی حرفی نزنه-حتی با نزدیک ترین افراد –حتی اعضای خونوادش!!! البته واسه مشورت گرفتن میتونه از افرادی ک تو اون ضمینه به موفقیت رسیدن کمک بگیره اما نه اینکه پیش هرکی رسید سفره دلشو باز کنه – و این کاملا درسته –خود من به این جمله اعتقاد دارم –اتفاقا چند ماه پیش توی همایش موفقیتی هم ک رفته بودم طرف دقیقا همین جمله رو گفت و همچنین دلیل هاش رو ک من سعی میکنم با زبون خودمونی بگم
وقتی کسی میخواد ی تغییری بده تو زندگیش ادم های دوروبرش واکنش های مختلفی نشون میدن ک این ادم ها ب 2 گروه تقسیم میشند
گروه اول: اطرافیانی ک نادانسته و از سر دلسوزی برامون چارچوب و محدودیت درست میکنند و ما رو میترسونند از ریسک کردن –این گروه تجربشون بر اساس ترس هاشون شکل گرفته –ی ترس ذاتی توی همه ما وجود داره مثل ترس از زلزله سیل و ... ک از قدیم بوده اما ترس این گروه بر اساس شکست هاشونه-مثال از خونواده خودم میگم –من اگه بخوام برم دسته چک بگیرم داد همه در میاد ک نه نرو و فلان بسار بهمان –چرا؟ چون خونواده ما از چک و همچنین چک دادن و ضامن شدن به دیگران ضرر های زیادی خورده هم مالی هم اعصاب روان
اصولا ایرانی ها اهل ریسک نیستند –زندگی بدون ریسک زندگی نیست فقط زنده بودنه-باید ب سمت تکامل حرکت کنی و رشد کنی و اینکه باید با ترس هامون روبرو بشیم
این تا جاییه ک براش ضرب المثل هم ساختن: آسته برو آسته بیا ........بشین سر جات تا کلاتو باد نبره و .....
گروه دوم:این افراد آگاهانه ما رو میترسونند!! ک توی این گروه افراد حسود و حتی قدرتمندانی ک دوست ندارند تو حرکت و پویایی داشته باشی و بری دنبال اختراع میتونند جا بگیرند و این مدل افراد 2 جمله رو همیشه ب ما میگند و فرو کردن تو ذهنمون 1-روزیت از قبل مشخص شده 2- دنیا دو روزه
ضرب المثلش هم زیاده مثلا تنبل نرو ب سایه سایه خودش میاد !! و ....
تو این گروه افراد قدرتمند با فیلم ها و اهنگ هاشون میخوام جوونای کشور های جهان سومی رو ک معمولا نرخ رشد جمعیتشون بیشتر از کشور های پیشترفته هستش رو ترغیب به این کنند ک تو نمیتونی ب موفقیت برسی و ... تا نیروی کار همیشه براشون مهیا باشه ( من خودم فیلم باز حرفه ای ام –منظورم این نیست ک فیلم یا اهنگ گوش ندید –هر چیزی به اندازش خوبه –افراط و تفریطه ک خوب نیست )
افراد حسودم یکی دلایل اصلی شون از این کار ترس از مقایسه شدنه
مثال: ی دوستی داشتم پسر خیلی خوب و مودب و سر به زیری بود –یه ادم معمولی بود –میرفت سر کار و پول تو دست و بالش بود –این پسر با اینکه چیز خاصی نداشت و کار شاقی نکرده بود اما توی فامیلشون هر وقت میخواستن ی پسر خوب رو مثال برنن اونو میگفتن-فقط زیادی رفیق باز بود - اکثر هم سنو سالاش هم توی فامیلشون یا خلاف کار بودن یا معتاد –و این رفیق ما شده بود مایه عذاب اونا –خونوادشون میگفتند خاک بر سرتون فلانی رو نگاه چ پسر خوبیه اندازه اونم نیستی و ... خلاصه زدند صفت معتادش کردن جوری ک دیگه نمیتونست سر کارم بره و واسه خرج مواد و عملش میرفت دله دزدی اخرشم سره دزدیدن 4 دونه لاستیک ماشین افتاد زندان!! من خودم 2 بار بردمش کمپ تا ترکش بدم اما نشد ک نشد
الان همونایی ک بهش میگفتن عباس آقا عباس آقا –حاجی نوکرتیم و ... ی بارم نرفتن تو زندان ملاقاتش -جوری شده بود ک همون فامیلاشون ازش فرار میکردن تا مجبور نشن بهش جنس یا پول بدن -خود اونا هم مسخرش میکردن!!!
افراد حسود ب محض اینکه ببیند داری یه تکونی ب خودت میدی سریع میکشن پایین تو رو –چون اگه پیشترفت کنی همه تشویقت میکنند و میگند باریکلا و .. و به اونا هم میگن فلانی تو چرا هنوز همونی چرا ی تغییری نمیدی تو زندگیت چرا چرا و چرا ---این افراد چون شجاعت تغییر خودشون رو ندارند و یا اونقدر دچار روزمرگی شدند ک دوست ندارن ریسک کنند و قانع شدن ب همون اب باریکه ای ک دارن دوست ندارن دوروربریاشون عوض بشند میخوان همه مثل خودشون باشن تا مورد قضاوت قرار نگیرند - الان دیگه کمتر به اون فامیلای عباس تیکه میندازن چون همشون عین همند!!!
افراد حسود اول میترسوننت ک اووو میدونی چقدر سخته -این همه ادم دست ب سینه وایسادن ک تو بری فلان بشی و ...
بعد مسخرت میکنند –هههه تو بابات اینه مادرت هم اون تو خیلی زور بزنی میشی یکی مثل اونا
در اخر هم اگه نتونستن کاری از پیش ببرند تخریبت میکنند و پشت سرت صفحه میزارند- اره منصور؟ اوه اون ک کارش دزدیه –مگه میشه ادم همینجوری این همه پول در بیاره ؟ پس چرا ما نمیتونیم در بیاریم؟ – اره زنشم فلانه –من خودم دیدم چند وقت پیش یه خانومه رو سوار ماشینش کرد بعد ی چی بهش داد و رفت !!
افراد موفق فکر تصمیم و عمل میکنند همین—تصمیم بگیر مسیرت رو عوض کنی به سمت پیشترفت –تنها راه غلبه ب ترس های واهیت هم اینه ک با وجود ترس هایی ک داری حرکت کنی --- اگه میخوای کمتر احساس ترس کنی آگاهیت رو ببر بالا--
با امورش میتونی آگاهیت رو ببری بالا -- مطالعه کتاب های خوب ----فیلم های اموزشی و استفاده از تجربه دیگران
افراد نا موفق چیکار میکنند؟ این افراد 2 کا رو انجام میدند 1-عمل نمیکنند 2-ناقص عمل میکنند
تا حالا خیلی شنیدید ک طرف میگه اینجا رو میبینی (الان بالاشهره) 20 سال پیش به من التماس میکردن بخرمش من نخریدم حالا ببین چ پیشترفتی کرده و چقدر گرون شده !! یا از خودمون مثال بزنم –تا حالا 1000 تا ایده خوب و جذاب به ذهنمون رسیده و همون لحظه گفیتم اگه این دستگاه یا این راه رو بتونم درست کنم چقدر خوب میشه و ... اما فقط تو ذهنمون میمونه حتی روی کاغذم نمینویسیمش –خود من تو خواب از این فکر ها هم ب سرم میزنه
- بعدش یا کلا از یادمون میره اون ایده یا یهو میبینی یکی همون فکر و ایده رو اورده تو عمل و باهاش کلی پول و شهرت و اعتبار ب دست اورده!! - اونقت یکمی به خودمون فوش میدیم بعدش به جای اینکه درس عبرت بگیریم و خودمون رو اصلاح کنیم 30 ثانیه بعد یادمون میره و درگیر روز مرگی یا بهتره اسمشو بزاریم روز مردگی میشیم
خب حالا میخوایم شروع کنیم –چیکار کنیم ؟
1-هدف و ابزار ها رو اول انتخاب کن 2-به اطرافیانت اصلا نگو ک میخوای تغییر کنی اصلا نگووو
3-برو سمت هدفت و عمل کن 4- توی مسیر ممکنه به مشکل هایی بخوری نا امید نشو و خودت رو تند تند آبدیت کن با استفاده از اینترنت و تجربه افراد موفق
تجربه و نظر شخصی خودم: واسه موفقیت باید زمان بزاری –فکر نکن ی شبه یا 1 ساله موفق میشی –سخته –باید تحمل کنی خیلی چیزا رو –اما وقتی برسی ک ایشالا میرسی اون موقس ک میتونی به خودت بگی دمت گرم پسر –خیلی کارت درسته –اره همینه –پس عجله نکن و با فکر برو جلو