درجایی که همه مثل هم فکرمیکنند.هیچکس آنقدر که باید ، فکر نمیکند.خانم آیجا شعار همه بلدن بدن مهم اینه که بتونی بهش عمل کنی...
این بنده خدا میگه دور از خونه و مشکلات دیگه بخاطر سربازی،بعد شما میگی لذت ببر؟؟
حرف شما درست ولی شرایطی که تجربه نکردی که نمی تونی نظر بدی...
اینکه اونجا چطور جایی هست مثل آب و هوا،غذا،امکانات،اطرافیان،دوری از خونه و خیلی مسائل دیگه...
متاسفانه خیلی ها فک می کنن خدمت از لحاظ جسمی سخته فقط ولی خیلی وقتا این فشار روحی هست که باعث میشه عده ای فرار یا حتی خودکشی کنن...
من خودم محل خدمتم تا خونه بیست کیلومتر بیش تر نبود ولی نمیدونی چه بلاهایی سرمون اومد که خیلی ها فرار میکردن...!! یعنی طرف که ادعای زرنگی و لاتی میکرد می اومد اونجا به غلط کردن می افتاد...خود منم با سیاست سعی کردم فشار روی خودم رو کم کنم...حتی مورد داشتیم که سرباز با فشنگ مشقی به دست خودش تیر زده بود که از اون جهنم خلاص شه... حالا دلایلش هم خواستی برات با جزییات میگم...
پس از روی شنیده ها قضاوت نکن...
مگه تو خدمت /////// که این مثال رو زدی؟ که البته بسیار زشت و بی شرمانه این کار رو کردید و میتونستید مثال بهتری بزنید.من نمی دونم شما چرا همه چیز رو با هم قاطی می کنین؟
شما چیزی رو که در موردش اطلاعات ندارین دارین با چیزای دیگه مقایسه می کنید...
شرمنده این رو میگم ؛ ///////، می گید این ها کوره های داغ انسان سازی هستن؟؟
آیا مشکلات در برابر خودتون هم کوره های داغ انسان سازی هستن؟
شما همه چیو با هم قاطی می کنین ؛ کسی نگفت و نمی گه که مشکلات نباید باشن ، قطعا هستن ولی خیلی وقتا شرایط باعث میشه که اسم اینا مشکل ساده نباشه و کاری هم نشه براش کرد...اگر کسی به شما آسیبی رسوند ، آیا این صرفا یک تجربه هست یا یک عمر باعث بدبدختی شما میشه؟!!
حالا ایشون از خدمت گفت و شما ی چیزی گفتی و من هم جواب دادم ...
خیلی ها از روی اجبار میرن خدمت ولی ممکنه هزار و یک مشکل براشون بوجود بیاد و خیلی ها هم میشه براشون خاطره ... این ها هم دست خود آدمه و هم شانس.
خیلی ها بعدا دچار مشکلات روحی می شن به هزار و یک دلیل و یا جسمی که تا آخر عمر باهاش درگیر هستن و یا حتی مرگ!!...اینکه شما بری اونجا کشته بشی اسمش کوره ی داغ انسان سازی هست؟؟؟؟؟؟
بعد برا کی کشته بشی؟ به چی رسیدن؟ بقیه به چی رسیدن؟؟
اینکه طرف بره اونجا ؛ //////، کوره ی داغ انسان سازی هست؟؟ که تا چندین سال بخاطر مشکلات روحی با ی عالمه دکتر و مشاوره از بین نره؟!
اصلا چرا راه دور بریم...نمونه اش هم خدمتی خود ما که صبح که داشته میرفته سر محل خدمت موقع رد شدن از اتوبان ماشین بهش میزنه و تا چند وقت تو خونه مثل جنازه افتاده بوده و آخرش هم میره اون دنیا... چرا؟ چون گفته بودن حق نداری یک دقیقه دیر کنی و بجای پل هوایی از عرض خیابون میخواسته عبور کنه...الان ساخته شد ؟!!
برداشت هر انسانی از اتفاقات مهم تر از خود اون اتفاق هست.خیلی شرمندم که این حرفو زدم و منظوری نداشتم...
خب سوال خیلی خوبی کردین!... من در نوشته هام گفتم که هزار و یک بلا ممکنه سر طرف بیاد و این هم ممکنه!!
مثلا می گن طرف افتاده زندان و بهش تجاوز می کنن ، این دلیل نمیشه که با همه اینکارو بکنن ولی ممکنه....ممکنه هزار و یک مشکل برای طرف پیش بیاد...اگر خواستین براتون مثال میزنم..
حالا جواب نداین ؛ آیا این ها کوره های انسان سازی هست؟؟
مشکلات روحی نتیجه نوع برداشت های ما از وقایع هست.اینا جواب من نشد!
من گفتم یا ////// یا کشته میشه و هزار و یک اتفاق دیگه...که ممکنه تا آخر عمر باعث بشه دچار مشکلات روحی بشه...
خب حالا من به قول شما برداشت هم کردم که طرف مشکل داشته یا ...
این چه دردی از من دوا می کنه؟
زندگی انسانها ابدی نیست.دیر یا زود با علت یا با هر نوع تصادفی تمام میشه. اگه تا لحطه فوت اززندگی لذت ببریم یا مدام دچار خوددرگیری باشیم، درهرحال تموم میشیم ومیریم به عالم دیگری که خداوند برامون مهیا کرده.انسان مثل حیوان نیست که با مردن تموم بشه، انسان ابدی است واین دنیا فقط برش کوچکی از زندگی ماست که داریم آزمایش میشویم.خب میشه بگین فاجعه چیه؟...یعنی اون فرد زندگیش رو از دست داد باید بررسی کنیم ببینم نوع برداشت طرف چی بود؟؟؟ ایمیل بزنیم به روحش بگیم الان که شما جنازت زیر خاک هست چه برداشتی کردی؟؟ چه اهدافی برای آینده داری؟؟ چه تجربیاتی بدست اوردی؟؟ !!
Catastropheبه معنی تغییرات ناگهانی و ناپیوسطه یک وضعیت که بفارسی همان فاجعه میشه. انسانها قادر نیستند که جلو فاجعه ها رو بگیرند. تنها کاری که شایبسته است انجام بدهیم , اینه که خودمان فاجعه نیافرینیم و اگر فاجعه ای در زندگیمان رخ داد , با توسل به خداوند آنرا مدیریت کنیم . در هر حال زندگی تداوم خواهد داشت و انسان این پتانسیل و قدرت را دارد که در هر شرایطی معقول و منطقی زندگی کند و نگذارد که وقایع او را تمام کنند در حالی که عمرش تماتم نشده باشد. زندگی را باید زندگی کرد.خب میشه بگین فاجعه چیه؟؟ !!
یعنی میخوای بگی چون زندگی ما در این دنیا ابدی نیست ، همش باید بریم دنبال هپلی هپووو؟یه حرفی بزن که یکم منطق توش باشه.خب اگه زندگی آدم ها ابدی نیست،از همون اول اشتباه کردین این تاپیک رو زدین...جواب هاتون هم خودتون فقط قبول دارین...
اره همیشه حق با شماست ، موفق باشیندیدی من هی میگفتم که به درک و فهم تو آلرژی پیدا کردم؟خوب شد این جوابها رو نوشتی که به همه ثابت بشه که حق با من بود.
بله حق با شما هم هست. انسان نمی تواند بیش از میزان آگاهی هایش پا پیش بگذارد.شما خودت هم نمی فهمی چی میگی...
من دیگه جواب شما رو دادم ؛ حالا که اومدی تا نزدیک پشت بام و داری می افتی پایین ، میگی خب ما که قراره بمیریم!!
بعد میگم خب اگه قراره بمی ریم پس بی زحمت تاپیک رو تعطیل کن ، بعد میگی پس باید بریم دنبال هپلی هپووو؟
الان من چی بگم؟ هر چی شما بگی درسته! راضی شدی؟
اره همیشه حق با شماست ، موفق باشین