هدفتون از دیدن سریال های ماهواره ای چیه؟؟

هدفتون از دیدن سریال های ماهواره ای چیه؟؟

• بله ... به صورت جدی

رای: 4 11.8%
  • بله ... گهگاهی

رای: 10 29.4%
  • خیر .. اصلا حوصلشونو ندارم

رای: 5 14.7%
  • خیر .. از موضوع و محتواشون خوشم نمیاد

رای: 15 44.1%

• مجموع رای دهندگان
    34
  • نظرسنجی بسته .

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین اینا این کارارو میکنن چون میخوان خودشون کدخدای دهکده جهانی(!) باشن!!!!. و این میسر نیست جز به فساد کشیدن مغزایی که ممکنه مخالفتشون رو بکنن، یا به راه علم و آگاهی و دین پا بذارن...!
ببین،منظورت از "اینا" کیا هستن؟
یه سری انسان؟ که انسانیت دارن دیگه؟ نمیخوای بگی که انسانیت ندارن یا آدم نیستن؟
توجه کن داری چی رو هدف قرار میدی،اینا همون "انسان"ها هستن تفاوتی با من و تو نمیکنن

کدخدای دهکده جهانی قربونت برم اینا رو کی بهت گفته واقعا تصور میکنی برای کدخدا شدن باید میلیارد میلیارد دلار فیلم بسازن مارو که ذره ای در این دنیا اهمیت نداریم تغییر حالت بدن یا به فساد بکشونن؟ ترو خدا یکم در مورد این مسئله فکر کن ببین من و تو واسه کی اصلا ارزش داریم؟

مشکل ما اینه تصور میکنیم همه نشستن منتظرن مارو بدبخت کنن،واسه همین پیشرفت نمیکنیم و جامعه به فساد کشیده میشه.
باور کن اینا نیست.چیزی به اسم دشمن وجود نداره جز کمبود های خودمون.ما کمبود ها و ایراداتمون رو در یک گلوله قرار دادیم درش ـو هم بستیم اسمشو گذاشتیم دشمن مکانش هم فلان جا و فلون جا.
اعتقاد من اینه.:cool:

حالا میخوام اون گلوله رو بیارم درش ـو وا کنم مشکلاتم رو حل کنم،هدف من اینه :razz:

:D گلوله بازی شد :D

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرش بنویس »
الکی مثلا من خیلی بارمه

خخخخ:D

دوست عزیز شما الان باید واسه کشورت یه اختراع یا یه حرکتی میکردید تا این سن 0فکر میکنی دلیلش چیه؟ آفرین درست حدس زدی ماهواره
میشینی این سریال های خاک بر سری رو نگاه میکنی از کارت میفتی -کسل میشی -شور و نشاط جوونیت از بین میره -

به جاش برو شبکه نسیم رو نگاه کن دلت باز میشه-بعد شبکه 3 برنامه گلبرگ رونگاه کن تا شاید به خود اومدی و رفتی یه دختری رو که منتظره یه پسری بیاد خوشبختش کنه بگیری

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز شما الان باید واسه کشورت یه اختراع یا یه حرکتی میکردید تا این سن 0فکر میکنی دلیلش چیه؟ آفرین درست حدس زدی ماهواره
میشینی این سریال های خاک بر سری رو نگاه میکنی از کارت میفتی -کسل میشی -شور و نشاط جوونیت از بین میره -

به جاش برو شبکه نسیم رو نگاه کن دلت باز میشه-بعد شبکه 3 برنامه گلبرگ رونگاه کن تا شاید به خود اومدی و رفتی یه دختری رو که منتظره یه پسری بیاد خوشبختش کنه بگیری

کسل میشی :D کصافططططط برات دارم :D

باورت میشه حدود 6-7ساله کانال تلویزیون ایران ندیدم؟!
فقط ماه رمضون موقع افطار یه سری چیزا میبینم میگم "اههههههه سریال فارسی!،حجاب! یادش بخیر!!!!" :D

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجه کن داری چی رو هدف قرار میدی،اینا همون "انسان"ها هستن تفاوتی با من و تو نمیکنن

کدخدای دهکده جهانی قربونت برم اینا رو کی بهت گفته واقعا تصور میکنی برای کدخدا شدن باید میلیارد میلیارد دلار فیلم بسازن مارو که ذره ای در این دنیا اهمیت نداریم تغییر حالت بدن یا به فساد بکشونن؟ ترو خدا یکم در مورد این مسئله فکر کن ببین من و تو واسه کی اصلا ارزش داریم؟

مشکل ما اینه تصور میکنیم همه نشستن منتظرن مارو بدبخت کنن،واسه همین پیشرفت نمیکنیم و جامعه به فساد کشیده میشه.
باور کن اینا نیست.چیزی به اسم دشمن وجود نداره جز کمبود های خودمون.ما کمبود ها و ایراداتمون رو در یک گلوله قرار دادیم درش ـو هم بستیم اسمشو گذاشتیم دشمن مکانش هم فلان جا و فلون جا.

حالا میخوام اون گلوله رو بیارم درش ـو وا کنم مشکلاتم رو حل کنم،هدف من اینه :razz:

وا ...! سیاست انسانیت حالیشه؟؟؟. اگه بود پس جنگای گرم و سرد رو کی رامیندازه؟ من؟
معلومه درعین پاک بودن هیچ سیاست نداری!...
یه بار یه مستند بود خودم داشتم نگا میکردم.... مرد خارجیه ازش یه سوال پرسیدن...گفت سیاست انسانیت نمیشناسه!....
واقعا خیلی خیلی خوش بینید ها.... من بدبین نیستم..دارم زندگیمم میکنم اما شما زیادی خوش بینید !!!!!!!!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

فقط ماه رمضون موقع افطار یه سری چیزا میبینم میگم "اههههههه سریال فارسی!،حجاب! یادش بخیر!!!!" :D

از حجاب بدت میاد؟. پس این تغییر فکر نیست؟!...

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

گلوله بازی شد :D

من یه مدت فکر کردم گفتم چرا اینا این همه هزینه میکنند و برای ما سریال درست میکنند فهمیدم اینا هدفشون اینه من رو چاق کنند و متاسفانه به هدفشون رسیدن-اما من پی به نقشه کثیفشون بردم اما دیر الان فقط آی فیلم نگاه میکنم و از وزنم راضی ام :D

کی گفته دشمن وجود نداره؟ پس کی من رو چاق کرد؟ هان؟

جون من نیار پایین من میترسم -گوشتم ریخت اصلا

ببین میدونی مشکلت کجاست؟
اینکه انتظار داری با یه نسخه همه رو درمون کنی!

ببین یکی سریع تاثیر پذیره یکی نیس

معمولا تو علم روانشناسی کسیکه سریعا به محیط اطرافش واکنش نشون بده ،تاثیر پذیری سریع،انتقاد پذیری سریع،تغییر رفتار و کرداد چه از خوب به بد چه از بد به خوب، به اینها به اصطلاح خودم میگن "واکنش دهنده"
یه سری از افراد هم هستن که تو این مورد خیلی محتاط تر،خیلی با غرور بیشتر هستن و تاثیر ناپذیر تر،انتقاد ناپذیرتر،تغییر رفتار و کرداد بشدت کند و طی سالیان دراز،بوجود میاد.به اینها هم به اصطلاح خودم میگن "غیر واکنشی"

افراد واکنش دهنده » اینها تاثیر پذیر و سریع واکنش دهنده هستن،اینها انتقاد پذیر تر هستند.یه عده به این ها میگن سست عنصر چون دنیا رووشون سریع تاثیر میزاره ولی در واقع اینها کسایی هستن که سریعتر مشکلات رو ارزیابی میکنن و به حلش میرن.
افراد غیر واکنشی » بله یه سری از افراد هم هستند که تقریبا چیزی رووشون تاثیر نمیزاره یا به قولی خیییییلی دیر واکنش نشون میدن،اینها بزور انتقاد رو قبول میکنن،تغییراتشون کند ولی عمیق و باطنی هست،تو دنیا به اینجور آدما میگن مغرور و سرکش ولی در واقع اینها کسایی هستند که مشکلات رو با قدرت و بنیادی و از ریشه،ولی کند رفع میکنن.

همه ی اینها یه سری بالانس ها هستن تو ذات انسان که خدا آفریده

مثلا همین مشکل ساده که میگی "ماهواره و فیلم و دشمن و و و و" ببین این روی مثلا من که از نوع افراد غیر واکنشی هستم،هیچ تاثیری نمیزاره.هیچی صفر! چون برای اینکه یک چیز بخواد روی من تاثیر بزاره باید از بیخ و بُن و از ریشه تمام افکار و عقایدم رو ببره زیر سوال سپس شروع کنه در زمین بکر مغز من،یه فکر (جوانه) بکاره و رشد کنه.با صدتا فیلم و هزارتا داستان و غیره،چون حالت تغییر ناپذیری دارم (که هم خوبه و هم بدی های خودشو داره) رووم جداً تاثیر نمیزاره.من راه خودمو میرم.

ولی همین مورد جدی میگم همین ماهواره واقعا برخی شبکه هاش میتونه رو بعضی آدما تاثیر بزاره.یه سری آدم ها واقعا تاثیر پذیرن،واقعا با 4تا حرف تغییر میکنن.ممکنه 4تا داستان بخونن و ده تا فیلم ببینن و همونا تو زندگیشون نمایان بشن.
بله
برای اینها میتونه تاثیر پذیر و حتی مهلک باشه.

ولی دقیقا میتونه خوب و مفید و کارا هم باشه.بستگی به استفاده،مشکلات و عقده ها و کمبود های ذات اون شخص و خیلی مسائل دور و بر باشه.

مثلا این ـو ببین »

من حاظرم قسم بخورم مدل این شخصیت از نوع "غیر واکنشی" و تاثیر پذیری بسیار بسیار کم هستش.ممکنه حالت مغروری داشته باشه ولی همین تاثیر ناپذیر بودنش هم خیلی فواید و سود ها داره که بهش اجازه میده هر ریسکی رو بپذیره.

ببین خدا آدم ها رو متفاوت ساخته.از عمد! هر کدوم خوبی و بدی های خاص خودشونو دارن به قول خودم همین واکنشی و غیر واکنشی،هیچ برتری ای نسبت به هم ندارن فقط مدل های متفاوتی از آدم ها هستند!
همین تفاوت ها باعث میشن که هیچکس نتونه یه نسخه ی واحد رو برای مردم جهان یا یک سرزمین،بپیچه.لذا واسه همین ـه که یک صدای واحد،هیچوقت نمیتونه کافی و درست باشه.
مثل صدای "جمع کردن ماهواره ها"

قربونت.مسئله حل شد :D
سوالی نیس؟ در خدمتیم ـا! از وجود پر برکت من استفاده کنید حیفه من تو باشگاه خشک بشم :D
خخخخخخخخ :D
=======================================

عا بگو عمه،ولی فحش ندی ـا :D
نگاش کن اتفاقا 3تا سیزن کسل کنندشو دیدی،سیزن 4 و 5 بیست برابر زیباتر میشه و واقعا سیزن 5 تمام میشه خیالت راحت میشه،زیبا!

=========
ادیت» محمودپور خواستم بندازمت صفحه قبل خخخخخخ :D چقد من زرنگ و باهوشم واقعا

دمت گرم توضیحت خیلی خوب بود و استفاده کردم ولی....................... اولش لعنت به این فیلم اینسپشن که واقعا تاثیرات بدش خیلی بیشتر از ماهواره است ( بحثش بماند . چون من خودم بد ازش تاثیر گرفتم..بماند) ............ ببینید یه نمونش مثلا اینه .. از بس تو فیلم هاشون بی بند و باری رو ترویج میکنن و خیلی راحت باهاش برخورد میکنن که اصلا انگار هیچ مشکلی نداره .. حالا پیامد این چی میشه >>>> یه پرونده بود برا یه روستایی بود ( روستایی مثال زدم که بفهمی عمق تاثیر رو ) ( خودمم دقیقا متوجه نشدم مال کجا بودن..لطفا در مورد مکان و شهر اون روستا نپرسید) یه مرده بود که با خواهر زنش رابطه داشت و حاملشم کرده بود و بچه هم بدنیا اومده بود .. اینا تو دادگاه که اومده بودن من فک کردم الان که خونواده دختره فهمیدن حداقل 10 نفرو میکشن .. در کمال تعجب و خونسردی گفتن اشکال نداره تو شوهر اون دخترمون بودی با اینم رابطه داشتی .حالا کاریه که شده یه 1 تومن بده و برو .. بعد داماده میگفت نمیدم این مادره خودش با فلان شخص رابطه داره و منم دیدم هر کی هرکیه این کارو کردم و اصلنم پشیمون نیستم<<<< ............................... دیدی این یه نمونه خیلی خیلی ساده بود

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمت گرم توضیحت خیلی خوب بود و استفاده کردم ولی....................... اولش لعنت به این فیلم اینسپشن که واقعا تاثیرات بدش خیلی بیشتر از ماهواره است ( بحثش بماند . چون من خودم بد ازش تاثیر گرفتم..بماند) ............ ببینید یه نمونش مثلا اینه .. از بس تو فیلم هاشون بی بند و باری رو ترویج میکنن و خیلی راحت باهاش برخورد میکنن که اصلا انگار هیچ مشکلی نداره .. حالا پیامد این چی میشه >>>> یه پرونده بود برا یه روستایی بود ( روستایی مثال زدم که بفهمی عمق تاثیر رو ) ( خودمم دقیقا متوجه نشدم مال کجا بودن..لطفا در مورد مکان و شهر اون روستا نپرسید) یه مرده بود که با خواهر زنش رابطه داشت و حاملشم کرده بود و بچه هم بدنیا اومده بود .. اینا تو دادگاه که اومده بودن من فک کردم الان که خونواده دختره فهمیدن حداقل 10 نفرو میکشن .. در کمال تعجب و خونسردی گفتن اشکال نداره تو شوهر اون دخترمون بودی با اینم رابطه داشتی .حالا کاریه که شده یه 1 تومن بده و برو .. بعد داماده میگفت نمیدم این مادره خودش با فلان شخص رابطه داره و منم دیدم هر کی هرکیه این کارو کردم و اصلنم پشیمون نیستم<<<< ............................... دیدی این یه نمونه خیلی خیلی ساده بود

آهان گفتی یاد یه چیز افتادم. بی بخاری و بی غیرتی ذاتیه ولی اکتسابی هم میتونه باشه !!!!! یا میتونه تشدیدش کنه!

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

فقط ماه رمضون موقع افطار یه سری چیزا میبینم میگم "اههههههه سریال فارسی!،حجاب! یادش بخیر!!!!"

7 سال؟!!!!!!! تو این 7 سال میدونی چند تا اختراع میتونستی بکنی؟ چند تا زن میتونستی بگیری؟ دیوونه تا 4 تا مجازه :D

suniya2012

عضو جدید
من به اندازه موهای سرم سریال دیدم

ولی خودم گلچین میکنم

مثلا از سریال هایی مثل Friends و Breaking Bad و The Wire عاشقشون بودم
ولی مثلا یه سری سریال ها هستن مثل How i met your mother یا 99درصد سریالای ترکی و مکیزیکی و غیره اینا متنفرم

فقط کوزی گونی خیلی دوست داشتم بیشتر مواقع نگاه میکردم چون کلا متفاوت بود و حس خانواده دوستی داشت
کلا ماهواره سریالاش باحال نیست،خودم دانلود میکنم نگاه میکنم

کسی مشاوره سریال خواست، لب تر کنه فقط
:D

من سریال میخوااااممم....
:cry:

آهان گفتی یاد یه چیز افتادم. بی بخاری و بی غیرتی ذاتیه ولی اکتسابی هم میتونه باشه !!!!! یا میتونه تشدیدش کنه!

اون که هیچ .. ولی این بی غیرتی ترویج یافته شده ... برا مردم داره عادی میشه ...... مث همین رابطه های دختر پسری .. یکی از اشناها میگفت لب دریا بودیم یه خونواده هم اونجا بعد دختره رفته تو چادر اینا از اون داداشه دنبالش اومده .( اشنامون میگفت همه دستبه چاقو و گرز شدیم و اماده یه درگیری حسابی ) .. بعد داداشه چی گفته>>> :: اهه اجیی اینجایی .ببخشید ببخشید مزاحمتون شدم........................... ؟>> میبینید این یعنی ماهواره و اینترنت ..یعنی گوش و چشم مردم ././.. لعنت به همچین بی غیرتایی

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون که هیچ .. ولی این بی غیرتی ترویج یافته شده ... برا مردم داره عادی میشه ...... مث همین رابطه های دختر پسری .. یکی از اشناها میگفت لب دریا بودیم یه خونواده هم اونجا بعد دختره رفته تو چادر اینا از اون داداشه دنبالش اومده .( اشنامون میگفت همه دستبه چاقو و گرز شدیم و اماده یه درگیری حسابی ) .. بعد داداشه چی گفته>>> :: اهه اجیی اینجایی .ببخشید ببخشید مزاحمتون شدم........................... ؟>> میبینید این یعنی ماهواره و اینترنت ..یعنی گوش و چشم مردم ././.. لعنت به همچین بی غیرتایی

:surprised: دختره رفته تو چادر اینا چیکار ؟؟؟!!....

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای منصور بلاگفا کسی به اجبار اعتقاد نداره. پس خودتو ناراحت نکن!

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
وا ...! سیاست انسانیت حالیشه؟؟؟. اگه بود پس جنگای گرم و سرد رو کی رامیندازه؟ من؟
معلومه درعین پاک بودن هیچ سیاست نداری!...
یه بار یه مستند بود خودم داشتم نگا میکردم.... مرد خارجیه ازش یه سوال پرسیدن...گفت سیاست انسانیت نمیشناسه!....
واقعا خیلی خیلی خوش بینید ها.... من بدبین نیستم..دارم زندگیمم میکنم اما شما زیادی خوش بینید !!!!!!!!
پس دین هم نباس میرف تو سیاست که شدیم عیییین! :D
والا به خدا روزی (به خدا قسم میخورم دروغ نمیگم») حداقل روزی نیم تا یک ساعت روزنامه یا اخبار یا هر چیزی فقط در باب "سیاست" و "تاریخ کشور ها" میخونم یا میبینم مث مستند و یا بحث میکنم.(منظورم ازون جمله که اخبار دنبال نمیکنم یه چی دیگه بود)
و اونقدری که من دنبال کردم و فهمیدم،سیاست هیچ کدوم ازین خزعبلاتی که به خورد من در بچگی از طریق تلویزیون و یا ماهواره دادن نیست،یک کلمه "سیاست یعنی زرنگی در بدست آوردن منابع!"
کاری به فکر و عقیده و غیرت و و و نداره!سیاست فقط "استفاده کننده" و "زرنگی" از هر چیزی (اعتقادات،نیروی کار،سو استفاده از فرهنگ-موسیقی و و...) از هر چیزی در بدست آوردن منابع (پول) هستش.همین و بس.

این جملات که طرف رفته فیلم ساخته که جوانان ما تحریک بشن اینم سند و مدرک فلانی از فلانی پول گرفته از سیا پول گرفته وووووو اینا همش سیاست ـه ،آره درست میگی!ولی برعکسش»سیاست "شعار"ـه برای پوشوندن ایرادات "بی فرهنگی" مسئولان کشورت!!
یه فیلمساز میره فیلمشو میسازه پولشو در بیاره آخر سر بمیره چه ربطی به سیاست داره؟ چنتا فیلم رو Screenplayـش رو یه سیاست مدار نوشته؟ نکنه فکر میکنی کارگردانا و فیلم سازا مثلا از دولت بدبخت فلانی پول گرفتن بعد رفتن کار کردن؟ :D بخدا قسم اینا به دید من همش جوک ـه :D میخندم وقتی دوستام پیام این شکلی تو واتس آپی جایی واسم میفرستن.
به حال خودم و دوستام و جامعم که اینقدر ساده لوحانه قبول میکنن ضعف مسئولانشون رو که به کشور های دیگه واگذار میکنن.

من تا اون حدی از سیاست میدونم،که نیازمه که راهم رو تشخیص بدم.کم هم هست ولی کافیه واسه "تشخیص زرنگ بازی" دیگران.

از حجاب بدت میاد؟. پس این تغییر فکر نیست؟!...
اولندش کی بهت گفته که من قبلا خوشم میومده؟
دومندش کی اصن گفت الآن بدم میاد؟!
گفتم سریال ایرانی میبینم میگم" ئه حجاب دارن!" یعنی از بس خارجی دیدم،سریال خارجی ـا که حجاب ندارن،منظورم خیلی ساده بود :|پیفففشششششخخخخخ

ببخشید زیاد حرف میزنم.یکم دست به تایپ شدم! اگر بدت اومد بگو کمتر بنویسم.

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مورد داشتیم طرف رفته تو چادر و فقط به هم زل زدن بعد چند ماه شیکمش بالا اومده -اینارو همه ماهواره یاد میده دیگه-تف به این روزگار قدیما اینجور نبود که

من چند صفحه گذشته هر چند زیاد مینوشتی ولی تا اخر متن هاتو میخوند چون فک میکردم تمام حرفات حساب شده است . حالا جوابم به این پستت ...............................................>>> ببین 1- که تمام شبکه های فارسی زبان خیلی سرشناس که زد حکومت ایران هستتن مستقیما بودجشونو از همون دولت میگیرن .. 2- این فیلم هایی که میلیاردی هزینه میکنن با قدرت رسانه ای که دستشونه 100 برابرشو در میارن و بفروش میرسونن .. 3- فیلم هایی هم که مستقیما علیه ما میسازن تامین کننده مالی شون دقیقا از ادما یا موسسات و شرکت های مورد دارهو و یا دولت 4- پروژه هایی که اونا دارن مث پروژه های ما برا 5 سال نیست که هی میگن برنامه توسعه N ام . برنامه اونا بلند مدت و اهسته است برا همینه خیلی ها متوجه نمیشن .نمونه خیلی خیلی بارزش >> وهابیت .... 5-بد نیست یه نگاهی به هرم قدرتی که خودشون منتشر کردن بندازین 6-پروژه خاورمیانه جدیدم که جای خود 7- ظهور اسرائیل و محبوبیتش چجوری شد؟؟ ...قدرت رسانه

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس دین هم نباس میرف تو سیاست که شدیم عیییین! :D
والا به خدا روزی (به خدا قسم میخورم دروغ نمیگم») حداقل روزی نیم تا یک ساعت روزنامه یا اخبار یا هر چیزی فقط در باب "سیاست" و "تاریخ کشور ها" میخونم یا میبینم مث مستند و یا بحث میکنم.(منظورم ازون جمله که اخبار دنبال نمیکنم یه چی دیگه بود)
و اونقدری که من دنبال کردم و فهمیدم،سیاست هیچ کدوم ازین خزعبلاتی که به خورد من در بچگی از طریق تلویزیون و یا ماهواره دادن نیست،یک کلمه "سیاست یعنی زرنگی در بدست آوردن منابع!"
کاری به فکر و عقیده و غیرت و و و نداره!سیاست فقط "استفاده کننده" و "زرنگی" از هر چیزی (اعتقادات،نیروی کار،سو استفاده از فرهنگ-موسیقی و و...) از هر چیزی در بدست آوردن منابع (پول) هستش.همین و بس.

این جملات که طرف رفته فیلم ساخته که جوانان ما تحریک بشن اینم سند و مدرک فلانی از فلانی پول گرفته از سیا پول گرفته وووووو اینا همش سیاست ـه ،آره درست میگی!ولی برعکسش»سیاست "شعار"ـه برای پوشوندن ایرادات "بی فرهنگی" مسئولان کشورت!!
یه فیلمساز میره فیلمشو میسازه پولشو در بیاره آخر سر بمیره چه ربطی به سیاست داره؟ چنتا فیلم رو Screenplayـش رو یه سیاست مدار نوشته؟ نکنه فکر میکنی کارگردانا و فیلم سازا مثلا از دولت بدبخت فلانی پول گرفتن بعد رفتن کار کردن؟ :D بخدا قسم اینا به دید من همش جوک ـه :D میخندم وقتی دوستام پیام این شکلی تو واتس آپی جایی واسم میفرستن.
به حال خودم و دوستام و جامعم که اینقدر ساده لوحانه قبول میکنن ضعف مسئولانشون رو که به کشور های دیگه واگذار میکنن.

من تا اون حدی از سیاست میدونم،که نیازمه که راهم رو تشخیص بدم.کم هم هست ولی کافیه واسه "تشخیص زرنگ بازی" دیگران.

اولندش کی بهت گفته که من قبلا خوشم میومده؟
دومندش کی اصن گفت الآن بدم میاد؟!
گفتم سریال ایرانی میبینم میگم" ئه حجاب دارن!" یعنی از بس خارجی دیدم،سریال خارجی ـا که حجاب ندارن،منظورم خیلی ساده بود :|پیفففشششششخخخخخ

ببخشید زیاد حرف میزنم.یکم دست به تایپ شدم! اگر بدت اومد بگو کمتر بنویسم.

نمیدونم چرا همیشه اشتب برداشت میکنی... من کی گفتم مسئولان ما خوبن....مسئولان خارج بدن!.
دیگر وارد مسئله نمیشوم .همین یک جمله کافی بود!.
درمورد فیلم هم...سیاست خیلی وسیع تر ازاین حرفاس ..خیلی ریز تره. توی همه چی هم نمود داره و دخالت میکنه..... کار با خارجی ایرانیشم ندارم. اما بحث رو فیلمای ماهوارس که من میگم مطمئن باش تو هرچیزی بالاخره یه مرودم که شده میذارن! چه موردی؟ همون موردی که باعث اغتشاش فکر بچه گرفته تا کهنسال.... لابد انتظار داری بچه ها هم مثل ما باشن!

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهت پیشنهاد می کنم سریال خاکبر سری اسپارتاکوس رو حتما ببینی خخخخ

البته بدون اتفاق خانواده:D

خاک بر سرم وای بلا به دور- از خدا بترس چرا دختر مردم رو گمراه میکنی
مگه آوای باران یا ستایش بدند که معرفیش نمیکنی-حالا آب بستند به سریال که بستند حداقل آموزنده که هستن

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب مشخصه چرا و چجوری رفته .. ولی حرف من بی غیرتی و عادی بودن برا داداش دخترس

میدونم!... اما جزییات قضیه رو زیاد متوجه نشدم. بگذریم.

ضمناً اینم بگم لابد فیلمایی مثل 300 هم که اخلاقی هم نیستن...اما دروغ پردازی درباره تاریخ ایاران و بعدم اسلام دارن، کار دوستانه!. کار دشمن نبوده.... شما این دوره زمونه هر فیلمی حتی انیمیشن بچگانه رو بری نقدا رو بخونی یا خودت دقت کنی میبینی یه نمادی از اسرائیل گنجوندن توش. مثلا تاثیرم نداشته باشه، بهرحال دوست دارن نماد بذارن....هی خودشونو هرجایی دخالت بدن و ولو کنن!... خب چرا؟. اونوقت ما این وسط ازاین فکرای خوشبینانه داشته باشیم.
ضمنا میدونم اگه بفرض امریکا اینا هم نبود بهرحال بدیها بازم وجود داشت! من نمیگم مسئوووول تمااام بدیها اونان!.

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب باشه بره بازی تاجو تخت رو ببینه
خخخ
من دیگه حرفی ندارم برم اوای بارانو دان کنم

الکی مثلا متحول شدم

قربون دستت منم الان خیلی نیاز دارم به سریال آموزنده- داخل پرانتز (قصد ازدواجم دارم ) میخام تحریک بشم برم زن بگیرم الان زیاد انگیزه ندارم

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ضمناً اینم بگم لابد فیلمایی مثل 300 هم که اخلاقی هم نیستن...اما دروغ پردازی درباره تاریخ ایاران و بعدم اسلام دارن، کار دوستانه!. کار دشمن نبوده.... شما این دوره زمونه هر فیلمی حتی انیمیشن بچگانه رو بری نقدا رو بخونی یا خودت دقت کنی میبینی یه نمادی از اسرائیل گنجوندن توش. مثلا تاثیرم نداشته باشه، بهرحال دوست دارن نماد بذارن....هی خودشونو هرجایی دخالت بدن و ولو کنن!... خب چرا؟. اونوقت ما این وسط ازاین فکرای خوشبینانه داشته باشیم.
ضمنا میدونم اگه بفرض امریکا اینا هم نبود بهرحال بدیها بازم وجود داشت! من نمیگم مسئوووول تمااام بدیها اونان!.

کاملا درسته اینا اصلا تاریخ 1400 ساله ما رو در نظر نمیگیرند

مهم نتیجش بود .......... ... خوب ببینید اونا دقیقا تمام این مشکلاتو درست کردن .............. ایا ما اون اولای انقلاب مشکلاتمون تا این حد بود ؟؟ نبود خو...... مشکلات به مرور زمان بیشتر و بزرگ تر شدن .. تا جایی که الان یه جوی درست شده که هر کسی به یه پستی برسه اگه دزدی نکنه و رشوه نگیره و اختلاص نکنه ادم بی عرضه به حساب میاد ...... هر کسی داره بغل دستیشو پله خودش میکنه که بره بالا و این وسط معلومه هیچکی بالا نمیره .... این تفکرات از کجا میاد؟؟؟ از جیب من؟

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیست تو ندیدی چشمو گوشت بستست خخخ

:D میری سریال در پناه تو 1 و 2 رو دان می کنی
هر قسمتشو 33 بار نگاه می کنی
آثارشو روز بعد میبینی خخخ

چی هست؟ از این سریال های کره ایه منحرف نباشه؟ ما از اون خونواده هاش نیستیما که هر چی رو نیگا نیگا کنیم

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از موقعی که ماهواره نگاه کردم دستم کج شده از مغازه سر کوچمون نایلون میدزدم -فکر کنم روم خیلی تاثیر گذاشته