shahidi721
اخراجی موقت
mamnon bayad chi kar konam
mamnon bayad chi kar konam
باید نداریم اگه دوست داشتی درباره تعریف ایمان به خدا و چگونگی اون صحبت کن![]()
ایمان واقعی به خدا داشتن نه یعنی ایمان زبانی بلکه ایمان قلبیست . یعنی چی ؟ ایمان یعنی باوری فرا زمینی و استوار و تا حدودی مستقل از خرد و تجربه . وقتی شما به یه چیزی ایمان داری یعنی او رو معبود خودت میدونی یعنی او رو بالاتر از خودت میدونی یعنی به حرفاش توجه داری و تا جایی که ممکنه و در توانت هست سعی میکنی انجامشون بدی و از همه مهمتر حتی اگه به حرفش به نظر عقل محدودت یه خورده شک کنی بازم چون به او ایمان داری انجامش میدی . چون میدونی او همه صفات خوب رو داراست و از همه مهمتر آفریدگار این جهانه ، چرا اینو میگم به نظرتون یه کسی که راههای مختلفی رو جلوتون میزاره بیشتر از تک تک خطرات و درستیهای راهها با خبره یا من و شمایی که تازه واردیم ؟اولین مورد بحث درباره ایمان به خدا و شرایط و ویژگیهای ایمان واقعی و نحوه درکش وخلاصه هرچی می دونید
اصلا این شیرین خانوم امروز ترکونده دیگه.[FONT="]هيچ وقت به خدا[/FONT]
[FONT="]نگو يه مشکل بزرگ دارم[/FONT]
[FONT="]به مشکل بگو من يه[/FONT]
[FONT="]خداي بزرگ دارم[/FONT]
متاسفانه اینا از مهمترین اصول هستن در جامعه زیاد رعایت نمیشه.1 - همنشينى با اهل هوى و هوس
2 - دروغ گفتن
3 - حسد ورزيدن
«همنشينى پيروان هوا فراموش كردن ايمان و جاى حاضر شدن شيطان است. از دروغ دورى گزينيد كه از ايمان به دور است ... بر هم حسد مبريد كه حسد ايمان را مىخورد چنانكه آتش هيزم را»
جام جم آنلاين: يك تحقيق جديد نشان داده است كه ايمان و اعتقاد مذهبي اشخاص ميتواند روي احتمال ابتلاي آنها به اختلال رواني افسردگي تاثير بگذارد. در اين تحقيق، پژوهشگران دانشگاه تمپل روي شرايط و وضعيت ايمان نزديك به هزار نفر تجزيه و تحليل انجام دادند.
![]()
آنها هر دامنه از مذهبگرايي را با ميزان خطر ابتلاي افراد به افسردگي مقايسه كرده و دريافتند ؛ آن دسته از اشخاصي كه به ميزان بيشتري از مذهب دورند، احتمال ابتلايشان به افسردگي 5/1برابر بيشتر از كساني است كه كمتر از مذهب جدا هستند. ( اینو خداییش من یکی به عینه تو اقوام دیدم )
به گفته جوآنا ماسلكو، پژوهشگر ارشد اين تحقيقات، شايد علت اين تاثير آن باشد كه اشخاص مبتلا به افسردگي تمايل دارند از مذهب به عنوان يك مكانيسم سازگار كننده استفاده نمايند.
در نتيجه اين اشخاص بيشتر با خدا ارتباط ميگيرند و بيشتر مناجات و عبادت میکنند
اولین مورد بحث درباره ایمان به خدا و شرایط و ویژگیهای ایمان واقعی و نحوه درکش وخلاصه هرچی می دونید
من همه پست ها رو دیدم اما اعتراف هم میکنم همه رو با دقت نخوندم
اما دیدم یه جا از خدا گفتین یه جا از ایمان.در صورتی که اینا بحث هاش جداست. یعنی یه موضوع تعریف ایمان رو داریم،یه موضوع اثبات خدا داریم که به نظر من دومی تو تاپیک خودش پیگیری بشه بهتره. کسی که خدا رو قبول نداره می تونه به هر نیروی شر دیگه ای ایمان داشته باشه(بجای ایمان به نیروی خیر)اما در هر حال او هم نوعی مومن محسوب میشه( مثلا یوری گاگارین وقتی از فضا برگشت در محاسبه مطبوعاتیش گفت: من اونجا خدا رو ندیدم!!
اون یه کمونیست بود و کمونیستها خدا رو قبول ندارن اما به هر حال یه مومن کمونیستی بود)
فکر میکنم دوست عزیزمون جناب جوهر هم این تاپیک رو با پیش فرض مسلمون بودن و قبول داشتن خدا شروع کردن.
به نظر من تعریف کلی ایمان خوب بودنه.(خیلی کلیه!) اما انجامش هم خیلی سخته!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | هنر ایرانی : ما امیدوار هستیم . | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
اینجا خوزستان؛ ما زیر خاک هستیم | گفتگوی آزاد | 211 | |
I | نیازمند "زنگ تربیت" در مدارس هستیم! | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
افتخار میکنیم که شیعه ی علی(ع) هستیم...پس بیا بخون و به خودت افتخار کن | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
ما نسلی هستیم | گفتگوی آزاد | 0 |