ترم آخر مهندسی شیمی
من شاهدترما!!!!!!.
.
.
.
راس میگه .... منم شاهدم![]()
کار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیکار می مونیم
تا چه کاری بخواهی بکنی و چه کارهای بلد باشی
بازم تلاش کن حتما موفق میشیمن پارسال خیلی خوندم رتبم شد 2500 دیگه ارشد قبول نشدم.(دولتی)
انشا ا... موفق باشید.من خیلی به رشتم علاقه دارم ولی نتونستم قبول بشم.فکرآزادم اصلا نمیکنم.آزاد میتونستم قبول بشم ولی امتحان ندادم
خدایی همه اینارو بلدی ایول داره ابجیمن همه کار بلدم از موسیقی گرفته تا والیبال کامپیوتر کشاورزی .................حسابداری مدیریت..............دیگه چی می خوان آخه.......دی
افرینمن به شغل شریف دانشجویی مشغولم![]()
شيرازکدوم شهری؟
تخصصت چیه؟
چیا بلدی؟
سلامسلام با ارزوی موفقیت
منم در حال درس خوندنم ولی همزمان کارم میکنم
الانم تو شرکت حفاری کار می کنم برقکار دکله حفاریم سوالی بود در خدمتم
گاماس گاماس انشاالله راه میفتی ...شيراز
مكانيك سيالات خوندم
هيچي بلد نيستم
بنظر شما ازكجاشروع كنم؟؟؟گاماس گاماس انشاالله راه میفتی ...
به هیچ عنوان توصییه این اشتباه روبهت نمیکنم ...اگر فقط اگر ناچار به اشتغال هستی ومدت زیادی دنبال کارگشتی و کارغیر تخصصی پیداکردی و مجبوری برو ولی حتما" پی کارتخصصی خودت باش الان بااین ساخت وسازها وکارعمرانی بازار تهویه مطبوع بدنیست .موفق باشی .بنظر شما ازكجاشروع كنم؟؟؟
ازكارغيرتخصصي خوبه؟؟
مرسي داداشي از راهنمايي تون.به هیچ عنوان توصییه این اشتباه روبهت نمیکنم ...اگر فقط اگر ناچار به اشتغال هستی ومدت زیادی دنبال کارگشتی و کارغیر تخصصی پیداکردی و مجبوری برو ولی حتما" پی کارتخصصی خودت باش الان بااین ساخت وسازها وکارعمرانی بازار تهویه مطبوع بدنیست .موفق باشی .
خب یه واقعیته جنوب به خاطر کارهای نفت یه مقدار بارونق تره ...ولی این نصیحت رو از برادر کوچیکت داشته باش کاراجرایی وپروژه ای اعتیادداره یعنی بعد یه مدت دیگه کاردیگه ای نمیتونی بکنی وآلودش میشی اگرمیخواستی بری تو اجرا خوب فکرات رو بکن ...موفق باشی.مرسي داداشي از راهنمايي تون.
سعي ميكنم يه كار تخصصي گير بيارم ولي فكر كنم بايد ازجنوب كشور شروع كنم؟؟.
خوشبختم.من عليرضا
متولد61/8/5
خدمتم رفتم
شغل بنده هم شيراز مبل فروشي دارم
معتاد نت هم هستم!!
چاكر دويي.بيو بالونوكرتم كاكو جون در خدمتم
سلومتيت گلو.عشقي به مولا
تورو سر علي هر چي ميخوي بوگو آق دويي!!
![]()
مرسی از راهنماییتون.آره اگه رو حقوق حساس باشم خیلی سخت کار گیرم میات.بنظر شما 12ساعت کار ماهی 500 خوبه؟؟؟ یک کارخونه خصوصیه ها .بهم پیشنهاد شده.
12ساعت خیلیه.7تا7.کی بیام خونه؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمی دونم....... | گفتگوی آزاد | 106 | |
![]() |
نمی دونم چرا اینجوری شدم ؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
نمی دونم چرا ملت اینطورین؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
نمی دونم اسمشو چی بذارم .. بی عنوان! | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |