من پارسال خیلی خوندم رتبم شد 2500 دیگه ارشد قبول نشدم.(دولتی)من ترم دوم ارشدم![]()
موفق باشیمن درسم تموم نشده، سربازی هم نرفته ام ، در حال حاضر دانشجو هستم . انشالله یک ترم دیگه اگه خدا بخواهد ، فارغ التحصیل خواهم شد.
موفق باشی دوست عزیز.مرسی.فکر می کنم من جزو پیرمردای باشگاهم.
سال 77 فارغ التحصیل شدم ، یک بار آزاد قبول شدم که ترم اول انصراف دادم و یک بار
هم دولتی که البته ترم دوم اخراج شدم .
12 سال سابقه دارم و الان هم یه شرکت ساختمانی دارم و پیمانکارم و از کارم راضیم.
حالا این اطلاعات به چه دردی می خوره؟!!
مشاا... به شما.سلام منم ترم4 کارشناسی مهندسی پتروشیمی هستم وخدمتم هم چندسال پیش رفتم قبلا هم برق قدرت خوندم قبل از خدمت الان یه رشته دیگه میخونم ودر حال حاضر شاغل نیروگاهم وهمچنین طراح وتعمیر کار واجرا کننده اسانسور وجرثقیل سقی وبالابر برا ی ساختمانها وکارگاها وکارخانجاتم ومجرد اگر کسی در مورد اسانسور وجرثقیل وبالابرسوالی داشت بااین شماره در خدمتشونم 09132003203کاری داشت باهام تماس بگیرید در خدمتم
بابا ایول به توووووووو.چرا به ذهن خودم نرسید؟؟؟؟؟؟؟سلام منم دانشجوم. تا حالام سر كار نرفتم.
خب اوناي كه كار دارن واسه بقيه اگه ميتونن تو رشته خودشون واسه بقيه كار دست و پا كنن...
سلام آبجی جون چطوری؟؟؟من سال آخرم
فعلا هستیم
بعدا خدا میدونه
ماشینمون خراب شد ایمیل بزنیم بهتون؟بابا ایول به توووووووو.چرا به ذهن خودم نرسید؟؟؟؟؟؟؟
راست میگه دیگه .من خیلی پسر خوبیم .وجدانا یکی برام کار جور کنه .ولی فقط تو استان فارس باشه.حقوقشم تا500 باشه راضیم برای شروع.
با ایمیلم تماس بگیرید.
سلام کاکو شیرازیسلام آبجی جون چطوری؟؟؟
فکر ادامه تحصیل هستی یا نه؟؟؟
البته من فوق دیپلمم مکانیک خودرو هست ناپیوسته رفتم سیالات.ماشینمون خراب شد ایمیل بزنیم بهتون؟
باشه
ما ماشین کوچیکمون هواپیماست داداشالبته من فوق دیپلمم مکانیک خودرو هست ناپیوسته رفتم سیالات.
ولی بهت قول نمیدم بتونم درستش کنم.به ما در حد پیکان یاد دادن .![]()
یه وقتی پرواز کنسل نشه!!!!!!!!!!!!!!سلام کاکو شیرازی
فکر بعد رو بعدا میکنیییییییییییم
فعلا به فکر پرواز به آن سو هستییییییییم
بزنم به میز همه دارن میپرنمنم که درسم تموم کردم . رشتم مهندسی نیست علوم آزمایشگاهی خوندم . دیدم کار پیدا نمی شه .
کافی شاپ زدم و خودم ادارش میکنم . آخه مدرکشو داشتم . فکر نکنید خیلی بزرگما 25 سالمه همش .
دیگه عرض به خدمت شما دوستان گرامی . اگر بشود میخواهیم از ایران برویم .
مدت کمیه که بیکارین ، پیشنهاد می کنم اصلاً به حقوق حساس نباشین و اگه حقوقش کمتر از 500 هم باشه قبول کنین . مهم اینه کار کردن و راه پول دراوردن رو یاد بگیرین .بابا ایول به توووووووو.چرا به ذهن خودم نرسید؟؟؟؟؟؟؟
راست میگه دیگه .من خیلی پسر خوبیم .وجدانا یکی برام کار جور کنه .ولی فقط تو استان فارس باشه.حقوقشم تا500 باشه راضیم برای شروع.
با ایمیلم تماس بگیرید.
منظورم تصمیم راجب ادامه تحصیل بودیه وقتی پرواز کنسل نشه!!!!!!!!!!!!!!
از حالا باید فکر بعد باشی نه وقتی که بعد رسید تازه بگی چیکار کنم.
هواپیما که خیلی سادست.من گفتم یه وقت ژیان نباشه که اصلا سردر نمیارم.شاید بوقش خرابه که خوب کار نمیکنهما ماشین کوچیکمون هواپیماست داداش
البته اهل سقوط نیستااااا
.
داداش خودم مکانیک میخونه...نتونست حتما مزاحم میشیم
موفق باشی
به ارشد چقدر فکر میکنی؟؟؟
چه گرایشی هستی؟؟
مرسی از راهنماییتون.آره اگه رو حقوق حساس باشم خیلی سخت کار گیرم میات.بنظر شما 12ساعت کار ماهی 500 خوبه؟؟؟ یک کارخونه خصوصیه ها .بهم پیشنهاد شده.مدت کمیه که بیکارین ، پیشنهاد می کنم اصلاً به حقوق حساس نباشین و اگه حقوقش کمتر از 500 هم باشه قبول کنین . مهم اینه کار کردن و راه پول دراوردن رو یاد بگیرین .
بابا ای ولدانشجوی ارشدم
تبدیل انرژی
سعی کنی خیلی هم سخت نیست میتونی قبول شی
مرسی از راهنماییتون.آره اگه رو حقوق حساس باشم خیلی سخت کار گیرم میات.بنظر شما 12ساعت کار ماهی 500 خوبه؟؟؟ یک کارخونه خصوصیه ها .بهم پیشنهاد شده.
12ساعت خیلیه.7تا7.کی بیام خونه؟؟؟
حواست باشه میزش چوبی باشه ها.بزنم به میز همه دارن میپرن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمی دونم....... | گفتگوی آزاد | 106 | |
![]() |
نمی دونم چرا اینجوری شدم ؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
نمی دونم چرا ملت اینطورین؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
نمی دونم اسمشو چی بذارم .. بی عنوان! | گفتگوی آزاد | 16 | |