سلام دوست عزيز به نظر من جامدات خيلي خيلي بهتر ازنقشه كشي است توي كارشناسي نقشه همش مطالب كارداني واست تكرار ميشه اگر قالب سازي و ماشين ابزار بخوني از نقشه باز هم بهترهسلام
من دانشجوی کاردانی نقشه کشی صنعتی هستم ومی خواهم در کنکور اینده شرکت کنم ولی دچار تظاد بین رشته ی کاردانی به کارشناسی نقشه کشی یا طراحی جامدات وشرکت در کنکور سراسری می باشم وازشما ممنون می شوم کمکم کنید.
سلام دوست عزيز به نظر من جامدات خيلي خيلي بهتر ازنقشه كشي است توي كارشناسي نقشه همش مطالب كارداني واست تكرار ميشه اگر قالب سازي و ماشين ابزار بخوني از نقشه باز هم بهتره![]()
درود بر شماسلام دوست عزيز به نظر من جامدات خيلي خيلي بهتر ازنقشه كشي است توي كارشناسي نقشه همش مطالب كارداني واست تكرار ميشه اگر قالب سازي و ماشين ابزار بخوني از نقشه باز هم بهتره![]()
با سلامبا سلام خدمت دوست عزیزم آقای مهندس سر لک
من یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی در رشته تکنولوژی طراحی و نقشه کشی صنعتی هستم.و کاردانی نقشه کشی صنعتی را دارم و در حال حاضر همزمان با تحصیلم در شرکت اسنوا نقشه کشی با نرم افزار مکانیکال را انجام می دهم.
اما نمی دانم در آینده با کدام یک از نرم افزار های زیر کار کنم تا موفقتر باشم و از رقیبان پیشه بگیرم. کتیا_ یونی گرافیکس_پریجینییر_؟؟؟؟؟؟؟ لطفاً من را راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان
جواد مهیاری-از اصفهان
با سلام به شما ساحل69
در این مورد باید بگم که چیز خاصی که قابل توجه باشه تدریس نمیشه
مباحث:
سه نما-انواع پرسپکتیو(ایزومتریک-دی متریک-کاوالیر-کابینت)
انواع برش (کامل-شعاعی و......)
تدریس میشه.
منبع اون هم اکثرا کتاب نقشه کشی صنعتی 1 دکتر مرجانی -رسم فنی تقی نژاد-مرجع نقشه کشی صنعتی دکتر ولی نژاد-نقشه کشی صنعتی بوگلیوبف است.
دوستان عزیز اگه Ebook هر کدام از مراجع بالا را دارید لطفا لینک آنرا قرار بدین. من در خارج زندگی میکنم و در حال حاضر امکان خرید از ایران را ندارم. ممنون از راهنمایی شما.
سلام. خیلی خوشحالم از اینکه عضو این سایت شدم و انگیزم از این کار تنها به دلیل یک فکری هست جدیداً توی ذهنم افتاده اونهم طراحی خودرو هست. البته دانشم خیلی کمه (فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی) . اما دوست دارم به هر نحوی شده موفق شم.
من 59 فارق التحصيل شدم بعد از سي سال هنوزم بوگلیوبف درس ميدنبا سلام به شما ساحل69
در این مورد باید بگم که چیز خاصی که قابل توجه باشه تدریس نمیشه
مباحث:
سه نما-انواع پرسپکتیو(ایزومتریک-دی متریک-کاوالیر-کابینت)
انواع برش (کامل-شعاعی و......)
تدریس میشه.
منبع اون هم اکثرا کتاب نقشه کشی صنعتی 1 دکتر مرجانی -رسم فنی تقی نژاد-مرجع نقشه کشی صنعتی دکتر ولی نژاد-نقشه کشی صنعتی بوگلیوبف است.
حل التمرین نقشه کشی صنعتی 1 نوشته محمود مرجانی می خواستماگر سوالی در زمینه نقشه کشی صنعتی دارید در اینجا بپرسید.![]()
سلام، من کارشناسی نقشه کشی صنعتی خوندم، اگه بگی تو چه زمینه ای میخوای میتونم کمکت کنمسلام به همه دوستان
من در حال نوشتن پروژه ای در باره این رشته هستم تو وب مطالب زیادی پیدا نمیشه ممنون می شم کمک کنید.
![]()
با سپاس از شما
آیا مکانیکال میتواند گسترده یه قطعه ورق کاری را مثل سالید یا کتیا در بیاره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
E | نقشه کشی صنعتی یه سوال فنی دارم | ساخت و تولید | 30 | |
M | گزارش کارآموزی نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 0 | |
![]() |
بررسی و حل مسائل رسم فنی و نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 1 | |
R | کلاس آموزش نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 179 | |
![]() |
پاورپوینت کتاب نقشه کشی مرجانی | ساخت و تولید | 4 |