نه ، تا جایی که من میدونم این قابلیت رو نداره ولی در کل هر نرم افزار ویژگی های خاص خودش رو داره ، باید دید چه نرم افزاری کارت رو راه میاندازه

نه ، تا جایی که من میدونم این قابلیت رو نداره ولی در کل هر نرم افزار ویژگی های خاص خودش رو داره ، باید دید چه نرم افزاری کارت رو راه میاندازه
سلامسلام
من ميخواستم نقشه اي كه در اتوكد كشيدم را با فرمت جي پي جي يا هر فرمتي كه بشه در آفيس بازش كرد تبديل كنم چه جوري بايد اين كار را انجام بدم.
سلام
من ميخواستم نقشه اي كه در اتوكد كشيدم را با فرمت جي پي جي يا هر فرمتي كه بشه در آفيس بازش كرد تبديل كنم چه جوري بايد اين كار را انجام بدم.
دوست من دیمتریک مثل ایزومتریک هست فقط بجای زاویه های 30، یکی 42 و یکی رو 7 در نظر میگیریم.درمورد چگونگی ترسیم دیمتریک توضیح بدید..ممنون
سلاماگر سوالی در زمینه نقشه کشی صنعتی دارید در اینجا بپرسید.![]()
اگر سوالی در زمینه نقشه کشی صنعتی دارید در اینجا بپرسید.![]()
سلام من یه پروژه درباره سیستم های لیزر ترکر و سیستمهای تئودولیتی میخوام لطفا کمکم کناگر سوالی در زمینه نقشه کشی صنعتی دارید در اینجا بپرسید.![]()
برای تهیه شناسنامه فنی یک قطعه که به روش مهندسی معکوس انجام میشه در قسمت طراحی از چه مطالب و استانداردهایی باید استفاده کرد.اگر منبعی میشناسی معرفی کن.مرسیاگر سوالی در زمینه نقشه کشی صنعتی دارید در اینجا بپرسید.![]()
برای تهیه شناسنامه فنی یک قطعه که به روش مهندسی معکوس انجام میشه در قسمت طراحی از چه مطالب و استانداردهایی باید استفاده کرد.اگر منبعی میشناسی معرفی کن.مرسیاگر سوالی در زمینه نقشه کشی صنعتی دارید در اینجا بپرسید.![]()
سلام.
من در یک شرکت تولید شیرآلات کار میکنم ، برای تلرانس گذاری در نقشه های صنعتی از چه استانداردی استفاده کنم؟
با تشکر
سلام.
من در یک شرکت تولید شیرآلات کار میکنم ، برای تلرانس گذاری در نقشه های صنعتی از چه استانداردی استفاده کنم؟
با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
E | نقشه کشی صنعتی یه سوال فنی دارم | ساخت و تولید | 30 | |
M | گزارش کارآموزی نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 0 | |
![]() |
بررسی و حل مسائل رسم فنی و نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 1 | |
R | کلاس آموزش نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 179 | |
![]() |
پاورپوینت کتاب نقشه کشی مرجانی | ساخت و تولید | 4 |