منظور از تحلیل راروشن کنید ؟سلام من با کتیا و سالید ورک نقشه میکشم چند تا مشکل دارم-مثلا من نمیتونم قطعات اسمبل شده رو تحلیل کنم--خواهشا اگه کسی بلده راهنمایی کنه
دنبال چند تا نقشه قالب هستم كه با اتوكد يا كتيا باشه
كششي يا برشي يا تركيبي هر قالبي باشه فرقي نميكنه
براي آموزش سر كلاس ميخوام
اگه كتيا داريد لطفا با كتيا 16 باز بشه
با تشكر
سلام
من دارم. اتوکدشو می خوای یا کتیاشو؟
سلامسلام من رشته اي نقشه كشي صنعتي دوريه كاردانيم پارسال كه امتحان كارشناسي كنكور سرا سري امتحان دادم با اينكه جزوهاي دانشگاه رو خوب خونده بودم اما سوال هاش برام نا اشنا بود ونتونستم دانشگاه ملي قبول بشم مي خوام امسال دوباره بخونم براه ملي ومنابع اين درس هارو مي خوام قيد بند -طراحي قالب-واز همه مهم تر گرافيك صنعتي هركسي كه مي تونه بهم كمك كنه منمونواگر كسي هست كه دانشگاه يزد شهيد صدوقي درس مي خونه لطفا برام از نفراول رشته نقشه كشي منابع درسي بگيره يه دنيا ممنون دارشم 0
متاسفانه دو تا تصویر دیگه اندازه ها غیر قابل خوندن هست. یک عکس دقیق تر بگیرید.سلام دوستان
کسی میتونه این چند تا سوال را برام حل کنه و تا جمعه برام بفرسته ؟؟؟
خیلی خیلی خیلی ضروری و حیاتی
اگر کمک کنید ممنون میشم
http://www.mediafire.com/?o69ggv2l9atqle6
متاسفانه دو تا تصویر دیگه اندازه ها غیر قابل خوندن هست. یک عکس دقیق تر بگیرید.
یکی از دو نقشه را کشیدم و سعی می کنم تا فردا نقشه دیگر را هم آماده کنم.با تشکر فراوان از شما
متاسفانه عکس دیگه ای ندارم. این عکس از سر جلسه ی امتحان گرفته شده و به احتمال خیلی زیاد امتحان هفته ی بعد ما هم همین خواهد بود.
از اونجایی که من هیچی از نقشه کشی نفهمیدم همه ی امیدم به اینه که امتحان همین سوال باشه
نمیشه شما اون اندازه هایی که مشخص نیستند رو x یا n یا هر چیز دیگه بزارید و یه چیز حدودی برای من بکشید؟؟
این درس جزو دروس اختیاری شماست فک نمیکنم حداقل برای سیالات خیلی ضروری باشهسلام کسی میتونه بگه عناوین فصول نقشه کشی صنعتی 2 مهندسی مکانیک گرایش سیالات چیه؟اگه جزوء ای یا تمارین حل شده دارید لینکشو بذارید تا بتونیم دانلود کنیم؟
سلام دوستان
خیلی ممنون میشم اگه یه نفر چند تا کتاب انگلیسی یا فارسی با موضوع نقشه کشی صنعتی به صورت پی دی اف بهم بده
هرچی توی اینترنت گشتم هیچی پیدا نکردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
E | نقشه کشی صنعتی یه سوال فنی دارم | ساخت و تولید | 30 | |
M | گزارش کارآموزی نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 0 | |
![]() |
بررسی و حل مسائل رسم فنی و نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 1 | |
R | کلاس آموزش نقشه کشی صنعتی | ساخت و تولید | 179 | |
![]() |
پاورپوینت کتاب نقشه کشی مرجانی | ساخت و تولید | 4 |