نقاشی های چهار بعدی

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید یکی به من میگه بعد چهارم کجاست؟ تا اونجا که من میدونم ما سه بعد بیشتر نداریما، بعضی جاهام که از لفظ چهار بعدی استفاده میشه اشتباهه، سه بعد داریم: طول، عرض،ارتفاع، حالا بعد چهارم کجاست؟

اما نقاشیا قشنگ بودن، ممنون استارتر:gol:

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
ببخشید یکی به من میگه بعد چهارم کجاست؟ تا اونجا که من میدونم ما سه بعد بیشتر نداریما، بعضی جاهام که از لفظ چهار بعدی استفاده میشه اشتباهه، سه بعد داریم: طول، عرض،ارتفاع، حالا بعد چهارم کجاست؟

اما نقاشیا قشنگ بودن، ممنون استارتر:gol:

من شنیدم میگن "زمان" بعد 4مه
عکسا هم خیلی ناز بودن.

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
من شنیدم میگن "زمان" بعد 4مه
عکسا هم خیلی ناز بودن.
سلام. به قول بابا اتی: با تشکر از دوست خوبمون. درسته بعد چهارم همون زمانه. مثلا شما تو یه نقطه به ایستید بعد فرداش دوستتون تو همون نقطه (دقیقا همون طول و عرض جغرافیایی و همون ارتفاع از سطح دریا) به ایسته, شماها همدیگه رو میبینین؟ نه! با اینکه سه بعد شما(طول و عرض و ارتفاع) با هم یکیه ولی یعد چهارمتون(زمان) یکی نیست.
کسی فهمید خودم چی گفتم؟
و درباره ی کنترل زمان و... اینشتین یه چیزایی گفته. مثلا اگه تو یه وسیله با سرعت نور بشینیم چند ثانیه ای ک برای ما میگذره یرای آدمهای معمولی صدها سال گذشته! این کارو با قطارهای سرعت بالا انجام دادن. همزمان تایمر یه ساعتو تو ایستگاه مبدا و یکی هم تو قطار زدن. وقتی قطار به مقصد رسید تایمرش چند ثانیه جلوتر از مبدا بود.
باز هم میتونید تو گوگل استیون هاو کینگ رو سرچ کنید.
کیه.......................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟