از کل مطلب فقط قسمت سبز رو متوجه شدید، بقیش چی شد؟
در کل مطلب به جز یک نقل قول چیز دیگری از عزیزان گفته شده که این جور جبهه میگیرید؟!؟!؟!
(1) و (4) و (5)سایت خبری تحلیلی داور به نقل از سایت انتخاب خبر را نشر داده و جالب اینجاست که سایت خبری انتخاب شیلتر است.
"مصطفی فقیهی مدیرمسئول سایت «انتخاب» در گفت و گو با سایت خبری «تیک» (Tik.ir) اخبار مربوط به فیلتر شدن این سایت خبری را تایید کرد.
مدیرمسئول سایت «انتخاب» افزود: ظرف سه هفته اخیر، آقای حمید پورمحمدی گل سفیدی( قائم مقام بازداشتی بانک مرکزی دولت احمدی نژاد) 3 شکایت ، و بانک سپه و مدیرعاملش 12 شکایت در دادسرای فرهنگ و رسانه مطرح کرده اند که بخش زیادی از آن ، هنوز تفهیم اتهام نشده است.
مدیر سایت انتخاب البته این توضیح را داد که «عمده ی اخبار «انتخاب» در مورد آقای پورمحمدی و بانک سپه ،بنا به درخواست دولت و با ابلاغ مقام قضایی حذف شده بود»"
منبع
همچنین "وقتی خبرگزاری فارس مخالف حجاب اجباری می شود! + سند"
در این لینک شما میبینید که خبرگزاری فارس به مخالفت با حجاب اجباری داعش برای دانش آموزان می پردازد و بعد از چند ساعت خبر را حذف می کند.
بنابراین از جملات بالا مشخص می شود خبرگزاری های رسمی تابع مقرراتی هستند و آزادی کامل ندارند.
همین خبرگزاری ها هم فیلتر می شوند یا می کنند ولی به آنها ضد نظام نمی گن، می گن؟!؟!؟!
(2) ...
(3) پست ها موجود ... حرف یک نفر = نظرنظام ... من حرفی از نظام زدم!!! در مورد شخص خاصی نظر دادم!!! ...
(6) بنده نظر شما در مورد "معمار آسمان" رو نقد کردم نه مثل شما توهین به کاربر دیگر(معمار آسمان).
حرف شما به معمار آسمان: "نتیجه میگیریم ........برخی دوست دارند خودشان عامل فساد معرفی شوند.حتی اگر کسی اشاره ای هم بهشون نکند!".
این جمله شما توهین و مصداق بارز سفسطه که در اکثر جوابهاتون ازش استفاده می کنید نیست؟ شامل حق الناس نمی شود؟
(7) تاپیک ارتباط بین معصیت مردم و خشکسالی بود، اینم ربطش با تاپیک
(8) شما عادت دارید همیشه طرف مخالفتون رو در مقابل روحانیت قرار بدید تا دهن طرف رو ببندید.
کجای حرف های من نشان از رد یا قبول حرف های کسی دارد؟ فقط یک سری پرسش (کلی نه در مورد شخص خاص)مطرح کردم که جوابشان مشخص است.
اینکه کی به کدام آیت ا... اعتقاد دارد یک مسئله شخصی است.در پایان میگم که: حداقل موارد 3 و 5 و 6 و 7 و 8 را که مطرح کردید مصداق "سفسطه" است
ریشه سفسطه:
سوفسطائیان جماعتی بودند که در زمان سقراط در یونان زندگی میکردند و ادعای دانایی میکردند. کسانی که خود را سوفیست مینامیدند در فنون مناظره و جدل و سخنوری مهارت داشتند و توان این را داشتند که طرف مقابل خود را در مباحث ساکت کنند و به قول معروف سر جایش بنشانند. حال در این راه لازم نبود که به حقیقت چنگ بزنند بلکه صرفاً میتوانستند با حربه های مختلف از جمله حملات شخصی، استفاده از ابزارهای روانی، فریاد زدن، استفاده از واژگان زیبا و قلمبه سلمبه و عوام پسند در هر بحث حتی اگر دانشی نسبت به آن نداشتند پیروز شوند.
دوست گرامی با زبان سفسطه و تحدید و توهین نمی توان به جایی رسید
"بحث تمام(از طرف من)"
به نظرت من بایستی به همه حرف های بی ربط شما جواب بدم؟......
پست بنده رو تفسیر رای نفرمائید ......بنده خودم هستم و لازم ببینم تفسیر میکنم .....خوشبختانه هنوز زنده ام!
کاربر محترم کیه که ندونه سایت انتخاب یک سایت زنجیره ای کارگزارانی و نزدیک به م.ه است؟
اگر به توضیحات مدیر مسئول دقت کنید گفته شده معاون آقای نوبخت .............که فردی اصلاح طلب و عضو اعتماد ملی بود ......ولی متاسفان در دولت احمدی نژاد قائم مقام بانک مرکزی بود .......از این سایت شکایت کرده......چرا شکایت کرده؟......چون مطلب خلاف واقع نسبت داده لا اقل از نظر معاون دکتر نوبخت .......وگرنه کیه که ندونه سایت انتخاب یکی از سایتهای حامی دولت اعتدال هم هست!
توضیحات مدیر مسئول انتخاب درباره فیلترینگ این سایت
وقتی مطلبی حذف میشه دو علت دارد .....یک سندیت ندارد و یه مطلب برای جذب مخاطب بیشتر است ......دو مطلب مورد تائید نظام نبوده .....این خیلی واضحه
مطلب خبرگزاری فارس هم بعد اینکه سایت حامی مشایی و برخی سایتهای اصلاح طلب نیت خوانی مقاله رو منتشر کردن ......یا به اختیار حذف کرد یا مجبور به حذف شد .......
کاربر محترم اینکه یک مقاله حذف بشه که تحلیل خود نویسنده است تا اینکه یک خبر حذف بشه .......یعنی بنده به عنوان خبرنگار بیام از فلانی مصاحبه بگیرم یا مطالب منتشر شده در نماز جمعه رو انتشار بدم .......مطلبی که تحلیل بنده نباشه یا به نقل منابع آگاه و غیر آگاه و محلی نباشه! .بلکه صرفا خبر باشه ........زمین تا آسمون متفاوته
خب شما مدتی است در حال بی احترامی به بنده هستین ......ایرادی هم ندارد.به هر حال این عصبانیت در عدم پاسخگویی یک جا باید جبران شود .......من در این مدت یکبار جواب شما رو درباره این اهانت دادم ........و سایر مواقع سعی کردم سکوت کنم .......طبیعتا این یک حق است که بنده پست شما رو گزارش تخلف بزنم تا مدیریت محترم قضاوت کنند رفتار شما توهین آمیز و تحریک آمیز و موجب هرج و مرج هست یا خیر .......البته بنده فعلا بنا ندارم ......هرچند مسائل بالاتری رو فعلا در نظر گرفته ام که به وقتش عیان خواهد شد
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a061.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a061.gif"بحث تمام(از طرف من)"http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a061.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a061.gif
این مطلبی که در نقل قول بولدش هم کردم زیاد از شما دیدم ........و خب متاسفانه هیچ گاه عمل نکردین .....بلکه سعی کرده اید بلافاصله به بنده جواب بدین حتی اگر بی ربط بی ربط باشد
امیدوارم لااقل این بار زیر گفته خودتون نزنید

آخرین ویرایش: