نظرسنجی: کدوم یکی از این خصوصیات و ترجیح می دین!!!! لطفا همگان جواب بدن

نظرسنجی: کدوم یکی از این خصوصیات و ترجیح می دین!!!! لطفا همگان جواب بدن

• مجموع رای دهندگان
    126

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدون هوش و استعداد شانسها واقبال را يك به يك از دست ميدهي .قدرت بدني را در راه غير مفيد ويا مضر صرف ميكني واز چهره زيبايت سوء استفاده ميكنند.
با هوش واستهداد ميتواني هر آن چه ديگران از آن سه دارند براي خود كني.وبه سخره خود در آوري

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا همه هوش و استعداد و انتخاب می کنن؟
فک کن دانشمند باشی ولی بخاطر عدم جذابیت همیشه تنها باشی
اینو دوس داری یا اینکه محبوب باشی و چه وقتی زنده ای و چه وقتی دور از جونت فوت شدی کلیا به فکرت باشن
فک کنم محبوبیت واسه همه آدما مهمه
پس چرا این گزینه را انتخاب می کنین؟ هوش و استعداد می دونم که با استفاده از هوش می تونی به مردم کمک کنی و کلی راههای خوب بری ولی الان تو کل دنیا 2 درصد آدما دانشمندانی که جایزه نوبل گرفتنو می شناسن بقیه حتی اسمشونم نشنیدن
ولی یکی مثل مرحوم مایکل حتی یه کودک 4 ساله هم میشناختش
اگه تیز باشی مردمو هم جذب میکنی یادت باشه ببخشید خر خون نگفتم باهوش و مستعد فرق فوکوله

سافیر

عضو جدید
فک کنید دوباره قراره متولد شوید ولی اینبار حق انتخاب دارید کدومو انتخاب می کنی؟؟؟؟

اگه من حق انتخاب داشته باشم دیگه اصلا متولد نمیشم .ولی بدونید که حق انتخاب داشتن خودش یه دلیله که ما قبلا متولد شدیم .

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
هاله خانوم این نقل قولاتونو یه اینتر بزن بیار پایین بنویس

mahdiiyar

عضو جدید
بابا شما خیلی نا امیدین شاید این دفعه شانستون بهتر باشه به هر حال تولد دوباره خودش یک شانس بزرگ تو زندگیه

اگه من حق انتخاب داشته باشم دیگه اصلا متولد نمیشم .ولی بدونید که حق انتخاب داشتن خودش یه دلیله که ما قبلا متولد شدیم .

haleh_sharif

عضو جدید
بابا شما خیلی نا امیدین شاید این دفعه شانستون بهتر باشه به هر حال تولد دوباره خودش یک شانس بزرگ تو زندگیه

به نظرم جمع استعدادهای همه انسانها یکیه فقط پخششون متفاوته
اگه بتونی استعدادتو کشف کنی راضی خواهی بود و سری بعد هم همان را از خدا خواهی خواس به نظرم اکثر بچه ها تونستن استعدادشونو کشف کنن این یعنی خیلی خوب

mahdiiyar

عضو جدید
به نظر من ایده خوب ادمارو تو خیلی از مسائل کمک میکنه با استعداد بودن حقه انتخابه ادمارو بالا می بره

خوبه اکثر دوستان هم با شما موافقن
هرچند که به نظر من با هوش و استعداد نمی تونی به همه جا برسی
فقط به بعضی جاها می رسی

mahdiiyar

عضو جدید
موافقم جذابیت خیلی جاها بدرد میخوره اصلا همین جذاب بودن می تونه ادمو به خیلی چیزا برسونه تو زمینه های مختلف در واقع میشه گفت لازمیه بعضی از کارا می تونه باشه کلا چهرهی خوب داشتن خوش رو بودن می تونه تو جذبه افراد به سمت خودت نقشه بسزایی داشته باشه

چرا همه هوش و استعداد و انتخاب می کنن؟
فک کن دانشمند باشی ولی بخاطر عدم جذابیت همیشه تنها باشی
اینو دوس داری یا اینکه محبوب باشی و چه وقتی زنده ای و چه وقتی دور از جونت فوت شدی کلیا به فکرت باشن
فک کنم محبوبیت واسه همه آدما مهمه
پس چرا این گزینه را انتخاب می کنین؟ هوش و استعداد می دونم که با استفاده از هوش می تونی به مردم کمک کنی و کلی راههای خوب بری ولی الان تو کل دنیا 2 درصد آدما دانشمندانی که جایزه نوبل گرفتنو می شناسن بقیه حتی اسمشونم نشنیدن
ولی یکی مثل مرحوم مایکل حتی یه کودک 4 ساله هم میشناختش

haleh_sharif

عضو جدید
راستش گه گاه فک می کنم شاید واسه یه دختر چهره و هیکل بی ننقص مهم تر از هوش و استعداده
نمی دوتم
هرچند که من 100 درصد از زندگیم راضیم
موافقم جذابیت خیلی جاها بدرد میخوره اصلا همین جذاب بودن می تونه ادمو به خیلی چیزا برسونه تو زمینه های مختلف در واقع میشه گفت لازمیه بعضی از کارا می تونه باشه کلا چهرهی خوب داشتن خوش رو بودن می تونه تو جذبه افراد به سمت خودت نقشه بسزایی داشته باشه

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنید دوباره قراره متولد شوید ولی اینبار حق انتخاب دارید کدومو انتخاب می کنی؟؟؟؟

با احترام از اونجایی که مورد نظر در نظرسنجی نبود دستی می گم
من دوست دارم همینی که الان هستم باشم
و اگر قرار بود انتخاب کنم باز هم همین

haleh_sharif

عضو جدید
هدف منم از این تاپیک همین بود می خواستم همه بفهمن که به بهترین نحو آفریده شدن قدر خودشونو بدونن وو واسه رسیدن به کمال تلاش کنن با تمام وجود
خالق هستی واسه کسی کم نذاشته
با احترام از اونجایی که مورد نظر در نظرسنجی نبود دستی می گم
من دوست دارم همینی که الان هستم باشم
و اگر قرار بود انتخاب کنم باز هم همین

Rtin

عضو جدید
هدف منم از این تاپیک همین بود می خواستم همه بفهمن که به بهترین نحو آفریده شدن قدر خودشونو بدونن وو واسه رسیدن به کمال تلاش کنن با تمام وجود
خالق هستی واسه کسی کم نذاشته

راضییم به رضاش

شکر نعمت نعمتت افزون کند

Goonay

عضو جدید
من با اینکه با هوش هستم..
بازم هوش و استعداد و انتخاب کدم