hamed13712000
عضو جدید
کلا من همه این چیزیای که گفتی رو با هم دارم
من همه موارد و انتخاب میکنم
به قول hale-sharif
باید دنیا را فتح کنی چون هر آنچه که خواهی بهت بخشیده
اگه تیز باشی مردمو هم جذب میکنی یادت باشه ببخشید خر خون نگفتم باهوش و مستعد فرق فوکولهچرا همه هوش و استعداد و انتخاب می کنن؟
فک کن دانشمند باشی ولی بخاطر عدم جذابیت همیشه تنها باشی
اینو دوس داری یا اینکه محبوب باشی و چه وقتی زنده ای و چه وقتی دور از جونت فوت شدی کلیا به فکرت باشن
فک کنم محبوبیت واسه همه آدما مهمه
پس چرا این گزینه را انتخاب می کنین؟ هوش و استعداد می دونم که با استفاده از هوش می تونی به مردم کمک کنی و کلی راههای خوب بری ولی الان تو کل دنیا 2 درصد آدما دانشمندانی که جایزه نوبل گرفتنو می شناسن بقیه حتی اسمشونم نشنیدن
ولی یکی مثل مرحوم مایکل حتی یه کودک 4 ساله هم میشناختش
فک کنید دوباره قراره متولد شوید ولی اینبار حق انتخاب دارید کدومو انتخاب می کنی؟؟؟؟
اگه تیز باشی مردمو هم جذب میکنی یادت باشه ببخشید خر خون نگفتم باهوش و مستعد فرق فوکوله
فک کنید دوباره قراره متولد شوید ولی اینبار حق انتخاب دارید کدومو انتخاب می کنی؟؟؟؟
هوش و استعداد چون اگه اینارو داشته باشی به همه چی می رسی
هاله خانوم این نقل قولاتونو یه اینتر بزن بیار پایین بنویس
اگه من حق انتخاب داشته باشم دیگه اصلا متولد نمیشم .ولی بدونید که حق انتخاب داشتن خودش یه دلیله که ما قبلا متولد شدیم .
بابا شما خیلی نا امیدین شاید این دفعه شانستون بهتر باشه به هر حال تولد دوباره خودش یک شانس بزرگ تو زندگیه
خوبه اکثر دوستان هم با شما موافقن
هرچند که به نظر من با هوش و استعداد نمی تونی به همه جا برسی
فقط به بعضی جاها می رسی
چرا همه هوش و استعداد و انتخاب می کنن؟
فک کن دانشمند باشی ولی بخاطر عدم جذابیت همیشه تنها باشی
اینو دوس داری یا اینکه محبوب باشی و چه وقتی زنده ای و چه وقتی دور از جونت فوت شدی کلیا به فکرت باشن
فک کنم محبوبیت واسه همه آدما مهمه
پس چرا این گزینه را انتخاب می کنین؟ هوش و استعداد می دونم که با استفاده از هوش می تونی به مردم کمک کنی و کلی راههای خوب بری ولی الان تو کل دنیا 2 درصد آدما دانشمندانی که جایزه نوبل گرفتنو می شناسن بقیه حتی اسمشونم نشنیدن
ولی یکی مثل مرحوم مایکل حتی یه کودک 4 ساله هم میشناختش
موافقم جذابیت خیلی جاها بدرد میخوره اصلا همین جذاب بودن می تونه ادمو به خیلی چیزا برسونه تو زمینه های مختلف در واقع میشه گفت لازمیه بعضی از کارا می تونه باشه کلا چهرهی خوب داشتن خوش رو بودن می تونه تو جذبه افراد به سمت خودت نقشه بسزایی داشته باشه
با احترام از اونجایی که مورد نظر در نظرسنجی نبود دستی می گم
من دوست دارم همینی که الان هستم باشم
و اگر قرار بود انتخاب کنم باز هم همین
هدف منم از این تاپیک همین بود می خواستم همه بفهمن که به بهترین نحو آفریده شدن قدر خودشونو بدونن وو واسه رسیدن به کمال تلاش کنن با تمام وجود
خالق هستی واسه کسی کم نذاشته
چی گفتـــــم مگه
ببخشید خب ..نزن انقدر تو ذوق ما
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نظرسنجی:تو کدوم استان از کشور هستی؟بدو بیا. | گفتگوی آزاد | 53 | ||
کدوم مردونه تر افتادن (نظرسنجی) | گفتگوی آزاد | 39 | ||
م | نظرسنجی : کدوم طنز نوروزی رو پسندیدید | گفتگوی آزاد | 9 | |
A | لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید ! | گفتگوی آزاد | 0 | |
نظرسنجی انتخابات | گفتگوی آزاد | 3 |