نظرسنجی: کدوم یکی از این خصوصیات و ترجیح می دین!!!! لطفا همگان جواب بدن

نظرسنجی: کدوم یکی از این خصوصیات و ترجیح می دین!!!! لطفا همگان جواب بدن

• مجموع رای دهندگان
    126

haleh_sharif

عضو جدید
چرا انقد ناامید یعنی چی بمیری
تو آفریده شدی که بمانی و بسازی نه اینکه یه گوشه آرام بمیری

هاهاها ش دیگه چیه ؟؟

هوش و استعداد و کم بیش دارم.. فقط امکاناتشو ندارم..
امکانات داشته باشم با هوشم یه گوشه بمیریم واس خودمون

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
شانس

شانس

چرا انقد ناامید یعنی چی بمیری
تو آفریده شدی که بمانی و بسازی نه اینکه یه گوشه آرام بمیری

اگه قراره تو ایران دوباره متولد شم همون بهتر که سقط جنین شم بند ناف بیفته گردنم بمیرم تا اینکه تو این مملکت هردنبیل به دنیا بیام که آخرش یه عده بیان یه عده دیگه رو دار بزنن
من شانس و انتخاب کردم چون اگه شانس داشتم توی این زمان تو ایران به دنیا نمیومدم هر دوره ای از ایران سگش شرف داره به این دوره.......................

haleh_sharif

عضو جدید
دیگه خوش شانس تر از این چیزی که الان هستی؟
گزینه دو هم بد نیستا اون وقت یه خانم خوش شانس گیرت میاد هر دوتاشو داری
اگه قراره تو ایران دوباره متولد شم همون بهتر که سقط جنین شم بند ناف بیفته گردنم بمیرم تا اینکه تو این مملکت هردنبیل به دنیا بیام که آخرش یه عده بیان یه عده دیگه رو دار بزنن
من شانس و انتخاب کردم چون اگه شانس داشتم توی این زمان تو ایران به دنیا نمیومدم هر دوره ای از ایران سگش شرف داره به این دوره.......................

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانس که هیچوقت نداشتم

hasti.v

عضو جدید
hamine ke hastam khoobam.khoda ro shokkkkkkkrrrrr
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...مسرت-رو-خودت-انتخاب-کن!!!!بدو-بیااااااا/page1

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه خوش شانس تر از این چیزی که الان هستی؟
گزینه دو هم بد نیستا اون وقت یه خانم خوش شانس گیرت میاد هر دوتاشو داری

اوووووووووووو اینقدره خوش شانسم که نگو شنبه قراره یه خبر خوب بشنوم اون موقعه شانسم معلوم میشه...
گزینه دوم به درد آدمای زشت میخوره خوب هرچی که داره و نمیاد رای بده همه اون چیزی رو که ندارن و رای میدن:Dروی زیبا و ذهن و استعداد در بنده بیداد میکنه مثل ظلم اینا بر مردم:razz::smile:

haleh_sharif

عضو جدید
شانس آوردیم تو گزینه ها اعتماد به نفس نبود فک کنم اعتماد به نفس از روی شخص تو معنا پیدا کرده نه؟؟؟؟؟
اوووووووووودوو اینقدره خوش شانسم که نگو شنبه قراره یه خبر خوب بشنوم اون موقعه شانسم معلوم میشه...
گزینه دوم به درد آدمای زشت میخوره خوب هرچی که داره و نمیاد رای بده همه اون چیزی رو که ندارن و رای میدن:Dروی زیبا و ذهن و استعداد در بنده بیداد میکنه مثل ظلم اینا بر مردم:razz::smile:

lazlo

عضو جدید
سلام مرسی دوست عزیز
گرچه انتخابها کلی بود و گرچه هر کس از هر کدوم یه بهره ای رو برده ولی منم اونچیزی که واقعا در حد اعلاش میخواستم زدم.
مسئله دوم هم اینه که ماها ممکنه صاحب اون کمالات باشیم ولی قدرش رو ندونیممممممممم

haleh_sharif

عضو جدید
اوهوم
راستش یکی از هدفام این بود که یادمون بیاد چی داریمو خیلی ها آرزوی همین چیزا را دارن هرچند که ممکنه تو مورد بعدی ضعیف باشیم
سلام مرسی دوست عزیز
گرچه انتخابها کلی بود و گرچه هر کس از هر کدوم یه بهره ای رو برده ولی منم اونچیزی که واقعا در حد اعلاش میخواستم زدم.
مسئله دوم هم اینه که ماها ممکنه صاحب اون کمالات باشیم ولی قدرش رو ندونیممممممممم

lazlo

عضو جدید
اوهوم
راستش یکی از هدفام این بود که یادمون بیاد چی داریمو خیلی ها آرزوی همین چیزا را دارن هرچند که ممکنه تو مورد بعدی ضعیف باشیم
آمار وقتی به واقعیت نزدیک و به مرحله قابل تصمیم گیری تقریب پیدا میکنه که تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاد بشه.
نوع چینش این جور امارگیریها باید به صورت حروف الفبا باشه که مسئله "تصمیم گیری در نگاه اول" اتفاق نیفته .
دوست عزیز این تحقیق ها خیلی خوب هستند امیدوارم مارو هم از نتیجه کار بی اطلاع نذاری

haleh_sharif

عضو جدید
آخه چرا؟؟؟؟ دنیا خیلی قشنگه سعی کن یه کودک و بخندونی اون وقت می فهمی تو باید تو این دنیا باشی مگرنه کی اون کودکو می خندوند؟؟؟؟؟
حالا برای اون چیزی که تو این دنیا دنبالشی به کدوم یکی از اینا بیشتر نیاز داری؟
من اگه دسته خودم بود اصلا پامو تویه این دنیا نمیزاشتم:gol::gol:

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من تمرکز فکر ندارم وگرنه خیلی موفق میشدم تو زندگی
الکی به چیزهای بیهوده فکر میکنم اگر افکارمو جمع کنم خیلی موفق میشدم چون میدونم که باهوش و با استعداد هستم ولی بی سیاست
زندگی هیجانش به همین مشکلاتش وقتی دورو برت را نگاه میکنی میبینی هرکی یک مشکل خاصی داره

haleh_sharif

عضو جدید
آره قبول دارم
حالا فک می کنی کدوم یکی از موارد بالا حلال مشکلاته تو است؟
یه کم شانس چاشنی زندگیت می شد فک کنم همه چیز حل بود
من تمرکز فکر ندارم وگرنه خیلی موفق میشدم تو زندگی
الکی به چیزهای بیهوده فکر میکنم اگر افکارمو جمع کنم خیلی موفق میشدم چون میدونم که باهوش و با استعداد هستم ولی بی سیاست
زندگی هیجانش به همین مشکلاتش وقتی دورو برت را نگاه میکنی میبینی هرکی یک مشکل خاصی داره

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره قبول دارم
حالا فک می کنی کدوم یکی از موارد بالا حلال مشکلاته تو است؟
یه کم شانس چاشنی زندگیت می شد فک کنم همه چیز حل بود
من اگر اعتماد به نفسم و شانسم بالا بود و پول داشتیم همه چیز حل بود:redface:

Rtin

عضو جدید
راضیم به رضاش

مرا كسي نساخت٬ خدا ساخت٬ نه آنچنان كه كسي مي خواست كه من كسي نداشتم ٬كسم خدا بود٬ كس بي كسان !
او بود كه مرا ساخت آنچنان كه خودش خواست٬ نه از من پرسيد٬ نه از آن "من ديگرم"!
دکتر شریعتی

haleh_sharif

عضو جدید
پس از داشته هایت راضی هستی
آقا آرتین باید دنیا را فتح کنی چون هر آنچه که خواهی بهت بخشیده
راضیم به رضاش

مرا كسي نساخت٬ خدا ساخت٬ نه آنچنان كه كسي مي خواست كه من كسي نداشتم ٬كسم خدا بود٬ كس بي كسان !
او بود كه مرا ساخت آنچنان كه خودش خواست٬ نه از من پرسيد٬ نه از آن "من ديگرم"!
دکتر شریعتی

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
داداش توروخدا تعارف نکن فکراتو بکن ببین چیز دیگه ای لازم نداری
اینجوری که آفریننده بزرگ هم ممکنه پشیمون شه
من مشکلم اینه که زندگی را سخت میگیرم
خودت چی راضی هستی؟
چی کم داری تو زندگی؟

!Dani

عضو جدید
اگه این شانس همون باشه که من میشناسم طبیعتا همونو انتخاب میکنم دیگه!!

haleh_sharif

عضو جدید
من راضیم انقد راضی که یه مدت فکر می کردم من خودم انتخاب کردم که از هر چیزی چقد داشته باشم
ولی از بین این گزینه ها شانس و انتخاب کردم هرچند که شانس چیزیه که ما تعریف کردیم و اصلا وجود خارجی نداره
من مشکلم اینه که زندگی را سخت میگیرم
خودت چی راضی هستی؟
چی کم داری تو زندگی؟

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم من همه چیز دارم فقط شانس ندارم اونم بیخیال مهم نیست فعلا جوونیمو باید خوشحال باشیم همین

haleh_sharif

عضو جدید
بهاره جونم خوشحالم که همه چیز داری
شانسم به طرز فکرت ربط داره اصلا وجود خارجی نداره باور داشته باش که به اون چه می خوای میرسی و آدم خوش شانسی هستی اونوق خواهی دید که همه چیز تمومی
به خدا من امتحان کردم از این رو به اون رو شده زندگیم
حالا بعدا یواشکی واست میگم خودمو خودت
به نظرم من همه چیز دارم فقط شانس ندارم اونم بیخیال مهم نیست فعلا جوونیمو باید خوشحال باشیم همین

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهاره جونم خوشحالم که همه چیز داری
شانسم به طرز فکرت ربط داره اصلا وجود خارجی نداره باور داشته باش که به اون چه می خوای میرسی و آدم خوش شانسی هستی اونوق خواهی دید که همه چیز تمومی
به خدا من امتحان کردم از این رو به اون رو شده زندگیم
حالا بعدا یواشکی واست میگم خودمو خودت

هاله جون من شاید چیزی نداشته باشم اما ازش راضی هستم و تلاشمو میکنم هر چی ندارم به دست بیارم به شانس اعتقاد دارم اما بعضی وقتا بیشتر به سرنوشت ایمان دارم تا شانس

haleh_sharif

عضو جدید
آره سرنوشت با شانس فرق داره شانسو می تونی واسه خودت کنی ولی سرنوشت را نه!
هاله جون من شاید چیزی نداشته باشم اما ازش راضی هستم و تلاشمو میکنم هر چی ندارم به دست بیارم به شانس اعتقاد دارم اما بعضی وقتا بیشتر به سرنوشت ایمان دارم تا شانس