نظرسنجی: کدوم یکی از این خصوصیات و ترجیح می دین!!!! لطفا همگان جواب بدن

نظرسنجی: کدوم یکی از این خصوصیات و ترجیح می دین!!!! لطفا همگان جواب بدن

• مجموع رای دهندگان
    126

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره سرنوشت با شانس فرق داره شانسو می تونی واسه خودت کنی ولی سرنوشت را نه!

فدای شمااااااااااااا بشم بیخیاله زندگی بعضی وقتا باید خودتو از همه چیز رها کنی تا خوش باشی اما حواست به همه چیز باااشه من همیشه به شانسه گندم معروف بودمو هستم

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
.
بازم که از این مدل تاپیکای بی محتوا زدی ....

يا نيستي يا هرجاهم كه ميري همين جمله رو ميگي پائيزان جان.
بابا لينك اثار خودت رو بذار همه بيام استفاده كنيم خب.
اما به نظر من بحث جالب و مفيدي مياد من خودم كر ميكنم اگه ادم استعداد و هوش ومهارت داشته باشه و البته تلاش ميتونه به اهدافش برسه . حالا شانس چيه اينه كه بتوني در زمان مناسب در مكان مناسب و داراي برخورد مناسب باشي كه يه جور تلفيق iq
وeq ميتونه به ادم اين حسو بده.

haleh_sharif

عضو جدید
پس شما هم موافقی که شانس وجود خارجی نداره شانس همون فکره تویه
يا نيستي يا هرجاهم كه ميري همين جمله رو ميگي پائيزان جان.
بابا لينك اثار خودت رو بذار همه بيام استفاده كنيم خب.
اما به نظر من بحث جالب و مفيدي مياد من خودم كر ميكنم اگه ادم استعداد و هوش ومهارت داشته باشه و البته تلاش ميتونه به اهدافش برسه . حالا شانس چيه اينه كه بتوني در زمان مناسب در مكان مناسب و داراي برخورد مناسب باشي كه يه جور تلفيق iq
وeq ميتونه به ادم اين حسو بده.

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای من خیلی فرق نمیکنه چون الان همش رو با هم دارم

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا یه حدیش آره ولی یه مقدارشو تو هیچ نقشی توش نداری که می شه سرنوشت یا قسمت

من معمولا اين واژه رو براي گذشته خودم به كار ميبرم يعني جايي كه كاري از دستم درموردش بر نمي اد ولي فكر ميكنم چيزي نباشه كه ادم توش هيچ نقشي نداشته باشه.

haleh_sharif

عضو جدید
یک تصادف مرگبار
نرسیدن به یک قرار
سوء تفاهم غیر قابل حل
سر امتحان حالت بد شه
اتفاقی در یک مکان با یکی آشنا شی
همه ی اینا
من معمولا اين واژه رو براي گذشته خودم به كار ميبرم يعني جايي كه كاري از دستم درموردش بر نمي اد ولي فكر ميكنم چيزي نباشه كه ادم توش هيچ نقشي نداشته باشه.

haleh_sharif

عضو جدید
یک تصادف مرگبار
نرسیدن به یک قرار
سوء تفاهم غیر قابل حل
سر امتحان حالت بد شه
همه ی اینا

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک تصادف مرگبار
نرسیدن به یک قرار
سوء تفاهم غیر قابل حل
سر امتحان حالت بد شه
همه ی اینا
خب اگه خوب نگاهش كني اثري از خودت ميبيني اگه بتوني خوب زندگي رو مديريت كني كمتر اتفاقات مسير زندگي رو عوض ميكنن

haleh_sharif

عضو جدید
چرا همه هوش و استعداد و انتخاب می کنن؟
فک کن دانشمند باشی ولی بخاطر عدم جذابیت همیشه تنها باشی
اینو دوس داری یا اینکه محبوب باشی و چه وقتی زنده ای و چه وقتی دور از جونت فوت شدی کلیا به فکرت باشن
فک کنم محبوبیت واسه همه آدما مهمه
پس چرا این گزینه را انتخاب می کنین؟ هوش و استعداد می دونم که با استفاده از هوش می تونی به مردم کمک کنی و کلی راههای خوب بری ولی الان تو کل دنیا 2 درصد آدما دانشمندانی که جایزه نوبل گرفتنو می شناسن بقیه حتی اسمشونم نشنیدن
ولی یکی مثل مرحوم مایکل حتی یه کودک 4 ساله هم میشناختش
دوباره از اول اولی

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا همه هوش و استعداد و انتخاب می کنن؟
فک کن دانشمند باشی ولی بخاطر عدم جذابیت همیشه تنها باشی
اینو دوس داری یا اینکه محبوب باشی و چه وقتی زنده ای و چه وقتی دور از جونت فوت شدی کلیا به فکرت باشن
فک کنم محبوبیت واسه همه آدما مهمه
پس چرا این گزینه را انتخاب می کنین؟ هوش و استعداد می دونم که با استفاده از هوش می تونی به مردم کمک کنی و کلی راههای خوب بری ولی الان تو کل دنیا 2 درصد آدما دانشمندانی که جایزه نوبل گرفتنو می شناسن بقیه حتی اسمشونم نشنیدن
ولی یکی مثل مرحوم مایکل حتی یه کودک 4 ساله هم میشناختش

اگه منظورت از مایکل همون مایکل جکسونه که باید بگم :
عزیز دلم همون مرحوم مایکلی که میگی زندگی واقعا شادی نداشت. نمیدونم تا چه حد میشناختیش و زندگیش رو میدونی.
یه عالمه بهش تهمت زدن. یه عالمه به خاطر پوستش اذیت شد. من یه مصاحبه دیدم از خواهرش و همسر ثابقش. هر دوتاشون میگفتن مایکل تا حدی مشکلات عصبی و شخصیتی داشته

بهتر از همه ی گزینه هات اول شانسه و بعد هوش و بعد زیبایی

haleh_sharif

عضو جدید
آره اآره اونا می دونم
این مسلما واسه همه وجود داره شانس ککه طرز فکرته
اصلا وجوذ نداره
میمونه ظاهر و هوش یا قدرت بدنی مثلا اینکه یه ورزشکار باشی و کلی مردم و خوشحال کنی شاد کردن مردم خیلی لذت بخشه
هوش و استعداد نمی دونم
ولی خودمم اول این گزینه را انتخاب کردم
اگه منظورت از مایکل همون مایکل جکسونه که باید بگم :
عزیز دلم همون مرحوم مایکلی که میگی زندگی واقعا شادی نداشت. نمیدونم تا چه حد میشناختیش و زندگیش رو میدونی.
یه عالمه بهش تهمت زدن. یه عالمه به خاطر پوستش اذیت شد. من یه مصاحبه دیدم از خواهرش و همسر ثابقش. هر دوتاشون میگفتن مایکل تا حدی مشکلات عصبی و شخصیتی داشته

بهتر از همه ی گزینه هات اول شانسه و بعد هوش و بعد زیبایی

haleh_sharif

عضو جدید
ا؟
پس مشکل چیه؟
فقط می دونم همیشه با هر خصوصیتی باید بخندی
در اون صورت همه را داری اگه غمگین باشی و غصمه داشته باشی همه ترکت می کنن زندگی اینه

اول سلام.
آره عزیزم
ایشون اتفاقا اعتماد به نفس خیلی بالایی دارن.

اگه نداشت الان اینجا نبود.