راجع به بچه های غیر معماری که زحمت می کشن تشریف میارن کنکور ارشد معماری میدن باید بگم که اصـولا نمیشه (و نباید) جلوی این کار گرفته بشه خب به هر حال یکی ممکنه بخواد واقعا بره تو این عرصه و بنا به هر دلیلی تا حال نتونسته این کار رو بکنه ... خب تو سپاه ابرهه که حضور نداشته که به ابابیل ببندیمشون و تا اونجایی که میدونم تو هیچ جای دنیا هم (البته من هنوز سه تا کشور مونده که برم و بررسی شون کنم

) جلوی کسی رو نمیگیرن. البته واسه پزشکی و اینا چرا (باز اون سه تا کشور رو نمی دونم ها

)
امـــــــا این کار یعنی ورود تحصیلکرده های سایر رشته ها به این عرصه باید کاملا حساب و کتاب شده و چهارچوب مند باشه و آنچنان هزینه این کار(به لحاظ مالی و عمری و حرفه ای و تحصیلی) بالا باشه که هر کسی که اندک دلخوری از روزگار و خانواده و رشته خودش و دانشگاه قبلیش یا کوچکترین نارضایتی از بازار کار و فعالیت حرفه ای و دوست پسر/دوست دختر سابق و اسبقش داره نتونه به راحتی یا حتی به سختی این کار رو بکنه. این پروسه چنان باید سخت و صعب باشه که واقعا سینه چاکهای از جان و عمر گذشته بتونن بهش دست پیدا کنن.
خواستم بگم مثلا همچنان که دوستان گفتن "بررسی رزومه تحصیلی و حرفه ای" داوطلبین بشه یکی از این چهار چوبها. بعد با خودم فکر کردم تو این مملکت ما با این سر و وضعش و سازمان سنجشی با اون سیستم عملکرد و میزان پاسخگوییش اگه چنین بشه احتمالا شاهد این خواهیم بود که دوستان از این به بعد در صدد تهیه نامه های اعتراضیه به سازمان در مورد "شفاف سازی نحوه بررسی رزومه حرفه ای داوطلبین غیر معماری و ملاکهای اعمال شده و نحوه امتیاز دهی به رزومه ها" خواهیم بود و باز یه دور باطل دیگه به صدها چرخه باطل این مملکت و مردم افزوده میشه. همون بهتر که با این اوصاف از همه این دوستان خواسته بشه که در انگیزه های تغییر رشته شون بازنگری اساسی بکنن و واقع بین و البته منصف باشن. از خیل صدها فارغ التحصیل معماری از انواع و اقسام موسسات آموزش عالی واقعا به اندازه انگشتهای یک دست هم در هر دهه، مــعـمار (اون چیزی که این دوستان ازش متصور هستن) تحویل جامعه داده نمیشه چه برسه به عزیزانی که میخوان یه تک چرخی هم این حوالی بزنن ... راههای رسیدن به ترکستان زیاده و سالکان این راهها هم الی ماشاءالله روز به روز زیادتر میشه. همونطور که دوستمون گفتن بویی که میاد بوی هر چی باشه -به این سوی چراغ- بوی کباب نیست ... کلاسهای کنکور و اسکیس دنبه انداختن تو منقل.