متاسفام برای خودم و شما که تو مملکتی هستیم که هیچی سر جای خودش نیست کارشیم نمیشه کرد تا بوده همین بوده دوستان من تو علمو صنعت و تهران اکثرا یا رفتن اونور آب یا میخوان برن ما موندیم اینجا و تو سر و کله خودمون میزنیم که چرا بهمون توجه نمیکننمن امروز رفتم سازمان سنجش که درصد اسکیسامو بپرسم. معماری 10/4 درصد، منظر 21 درصد، معماری داخلی هم 27 درصد. با اجازتون اجالتن یه برگه اعتراض پر کردم تا این نامه آماده بشه. ولی از نگاه مسئولین کاملا پیدا بود که چقدر این برگه اعتراضم براشون مهمه. اینا به کنار از همه بیشتر درصد معماری مشعوفم کرد. اینا یعنی با چه دقتی نمره دادن که کار به دهم درصد کشیده؟ آخه 10/4 درصد؟!
خوب 10 درصدم میدادن هم چیزی نمیشد. یاد بازیای لیگمون میوفتم که تو استادیوما الکی یه عددی سنبل میکنن میگن اینا تعداد تماشچیای این بازی بوده
. ء
خولاصه وقتی این ضربه مهلکو سازمان سنجش بهم زد تو راه همش تو این فکر بودم که چه مزخرفی مگه من کشیدم که چون شده؟ که وقتی اومد اینجا دیدم یارو با کارشناسی برق قدرت و علوم فیزیک و مامایی و مهندسی معدن و شیمی و... تونسته قبول شه یه حس قریبی بهم دست داد. تصور اینکه برگه اعتراضم کارساز بیوفته و من مجبور شم پیش همچین عزیزانی ارشد معماریو بگذرونم واقعا عذاب آوره. اینجاست که واقعا آدم چیزی نمیتونه بگه جز اینکه آقای سازمان سنجش! مرسی کلی