sweet.roonak
کاربر فعال
نه عزیزم نیستم چطور؟چقد خوب ،تهران خیلی سخت با مصاحبه ور می داره
کولاک کردن بچه هاتون،
امسالم قبولی داشتین؟

امسالم قبولی داشتین؟
حالا تو زیاد جدی نگیر قضیه رو... رشت که بیای انقدر خوش میگذره بهت که کنکور و شهر و همه چی یادت میره...مخصوصا خوابگاهش که فقط همین یه قلمش به همه ی دانشگاه هایی که حسرتشو میخوری می ارزه...اگه واقعا مطمئنی منتظر بمون اما ریسکه بالایی داره دیگه. راستی بچه ها من تشکراتم تموم شده نمیتونم تشکر بزنم ویک نکته اینکه بعد از قبولی در گیلان همه میگند منتظر تبعیض قومیتی باش یا ابوالفضل اولین خان رستم بوده پس قبولی![]()
نه عزیزم نیستم چطور؟چقد خوب ،تهران خیلی سخت با مصاحبه ور می دارهکولاک کردن بچه هاتون،
امسالم قبولی داشتین؟
بچه ها هیچ کس این پردیسای خودگردان نزده؟؟؟؟
از شهریه هاش خبر ندارید؟؟؟
از شرایطشو اینا؟؟؟
بنظرتون ارزش داره ادم اینهمه هزینه کنه؟؟
پردیس بهشتی قبول شدم
اما فکر نمیکنم ارزش ترمی 4و5تومنو داشته باشه![]()
یعنی از یه ورودی 2 نفر رو واسه تهران ور داشتن؟یکی هنر یکی دانشگاه تهران؟؟میگن دانشگاه تهران فقط دانشجوای خودشو ور می داره
ببخشید ا هی سوال می کنم واسم جالبه این سهمیه استعداد درخشانی
یعنی از یه ورودی 2 نفر رو واسه تهران ور داشتن؟یکی هنر یکی دانشگاه تهران؟؟میگن دانشگاه تهران فقط دانشجوای خودشو ور می داره
ببخشید ا هی سوال می کنم واسم جالبه این سهمیه استعداد درخشانی
همین امسال قبول شدن؟ جای تبریک دارهیکی از بچه های دانشگاه ما هم (دانشگاه گیلان) با سهمیه نفر اول منظر دانشگاه تهران قبول شد !
مثل اینکه فقط یه مصاحبه و مطممئن نیستم شاید اسکیس ازش گرفته بودن!
ممنون از جواباتنه یکیشون دانشگاه مدرس قبول شدن یکیشون هنر تهران از ورودیه سالای قبل بودن بچه هایی که با سهمیه ی شارگرد اولی خود داشنگاه تهران قبول شدن
شاگرد اولتون قبول شد؟نه یکیشون دانشگاه مدرس قبول شدن یکیشون هنر تهران از ورودیه سالای قبل بودن بچه هایی که با سهمیه ی شارگرد اولی خود داشنگاه تهران قبول شدن
همین امسال قبول شدن؟ جای تبریک داره
تو رشته معماری تا یادمون میاد همه چی سلیقه ای بوده حالا گزینشش چطوره خدا داند
احیانا مورد سیاسی نداشتین؟؟؟منظورم اینه شاید ستاره دارتون کرده باشن؟؟؟؟؟ممنون از شما و همه دوستان که به نحوی دلداری دارین
داییم میگفت اگه عمران بودی صد درصد دانشگاه تهران قبول بودی با این رتبه این سیستم ارشد معماری واقعا افتضاحه و ناعادلانس پارسالم یکی از دوستام با 60 قبول نشد رفت آزاد منم میرم آزاد دیگه وقت تلف کردن واسه این آزمون مذخرف کار اشتباهیه
سلام چه جوریاست که بعضیا مثل شما با رتبه 145 و تو این مایه ها قبول نمیشن یکی با رتبه بیشتر قبول میشه؟ این فقط رتبه تئوری بوده یا با اسکیس؟با 145 مردود شدم
سهمیه برا شاگرد ممتازا در شرایطی خوبه که همه چی عادلانه باشه نه اینکه یکی با هزار دوز و کلک و قربون صدقه استاد رفتن و چای و تنقلات اوردن واسه استاد نمره بگیره ،البته هر کس یه منشی داره....آره همین امسال ! کلا قبولی نفر اول تضمینه!
گیلان قبول شدم اما هرکی دوست داره با تبریز عوض میکنم من میخوام شهر پدریم درس بخونم![]()
lحرفای رسول رو تایید میکنمحالا تو زیاد جدی نگیر قضیه رو... رشت که بیای انقدر خوش میگذره بهت که کنکور و شهر و همه چی یادت میره...مخصوصا خوابگاهش که فقط همین یه قلمش به همه ی دانشگاه هایی که حسرتشو میخوری می ارزه...البته خوابگاه که نیست چون خوابگاه پر شده ظرفیتش الان 2ساله که مهمانسرا رو میدن بهه بچه های ارشد و دکتری....
بازم به همه ی دوستانی که قبول شدن چه خوب چه بد تبریک میگم... چون بردن حتی کمترین چیز از این قمار لعنتی کار واقعا سختیه... واسه بقیه دوستان هم که نتونستن نتیجه ی زحمتشونو بگیرن آرزوی بهترینهارو دارم... مخصوصا نیما و هژیر که قبول نشدنشون هیچ توجیهی نداره... خدا لعنت کنه همه اونایی رو که اگه ذره ای تو این قبول نشدن مقصر باشن...
آخ اگه یکی پیدا میشد به اینا میگفت الان تو همه ی دنیا با 3D و پرینتر سه بعدی و این چیزا کار میکنن نه اینکه نقاشی بکشن چقد خوب میشد!!! من نمیدونم یه آرشیتکت موفق باید رنگ آمیزیش خوب باشه یا فکر طراحیش...![]()
سهمیه برا شاگرد ممتازا در شرایطی خوبه که همه چی عادلانه باشه نه اینکه یکی با هزار دوز و کلک و قربون صدقه استاد رفتن و چای و تنقلات اوردن واسه استاد نمره بگیره ،البته هر کس یه منشی داره....![]()
جیگر... توام که اینجایی... کارو زندگی نداری مگه؟؟؟؟ طرح نداری مگههه؟؟؟؟؟؟؟؟ 27 ام قطعی شده انگارlحرفای رسول رو تایید میکنمهر چند به شبانه خوابگاه نمیدن و یه چن تا استاده متعصب داره...ولی بقیه چیزاش خوبه مخصوصا دانشکده جدیدیش که احتمالا نصیب شما میشه
![]()
مثل اینکه شما هم رشتی نیستینچی بگ والا! دقیقا حرف دل من و بقیه همکلاسیام رو زدین!![]()
مخلصیم...کار و زندگی کجا بود اگه داشتم که ادامه تحصیل نمیدادمجیگر... توام که اینجایی... کارو زندگی نداری مگه؟؟؟؟ طرح نداری مگههه؟؟؟؟؟؟؟؟ 27 ام قطعی شده انگار![]()