mahdooneh
عضو جدید
آره دیگه.سروش عزیزززززروزانه؟
آره دیگه.سروش عزیزززززروزانه؟
آره دیگه.سروش عزیززززز
قبول نشده.فکر کنم سروش نفر اول اسکیس امسالهاسکیسو ترکونده حسابی دمش گرم
مونا چی شد؟
من دانشجوی کارشناسی هستم نه ارشد
شما گرایشتون چی هست؟
برا بعضی از درسا اساتید پروازی میارن مثل دکتر حجت و ...
حالا تصمیم باخودتونو اما دانشگاه هنر تبریز خیلی سطحش پایین نیست
خوابگاه نداره اما خوابگاره خودگردان بچه ها میگیرن
ایشالله بهترین انتخابو میکنید
قبول نشده.فکر کنم سروش نفر اول اسکیس امساله
خب چه حرفیه......بپرس بعدا تصمیم میگیریم بخندیم یا نه
نه مهندس بپرس،بلکه تاپیک از حالت چت روم 2نفره دربیاد!بچه ها یه سوالی دارم مسخره ام نمی کنید بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ميشه به اين جواب بديد؟ لطفابچه ها قضيه ي تكميل ظرفيت چيه؟
من الان اگه نرم و تكميل ظرفيتم قبول نشم چي ميشه؟اينجايي كه الان قبول شدمم از دست ميدم؟
+
تشكرام كامل تموم شده شما ببخشيد
آره حسابی ترکوندتوام عالی شدی
![]()
نه مهندس بپرس،بلکه تاپیک از حالت چت روم 2نفره دربیاد!
وایس ببینم این سروش رتبه اش چند بوده و کجا قبول شده که نفر اول اسکیس شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
وایس ببینم این سروش رتبه اش چند بوده و کجا قبول شده که نفر اول اسکیس شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
حدود 900 اسکیسش عالیه هنر تهران
اینایی که رتبه بالا هستن و تهران آوردن سهمیه شاگرد اولی دارن... دوست منم 1167 تربیت دبیر رجایی آورده.... 1 شیتم کار کرده بود
بله ...کاملا درست است و تایید می شوداگه نوشته ی سنجشو بخونی، قبل از اعلام نتایجا، اعلام کرده بود این ظرفیتای قبولی جدا از سهمیه ی شاگرد اول هاست...اونا سهمیه ی مخصوص به خودشون و جدا از ظرفیت های اعلام شده تو دفترچه دارن!!
کسی از مهندسین می دونه غیر انتفاعی دانش پژوهان چجوریه ؟ نمی دونم برم ازاد شیراز یا دانش پژوهان ؟ لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنید .
سهمیه رزمندگان خانواده شهدا بسیج فراموش نشه. دوست گل بنده که عمویش شهید است ومعماری نیز میخونه رتبه تئوریش حدود 3هزار بود با تخفیفات لازمه اومد زیر پانصد اسکیس هم کلا نمیدونست قضیه چیه و تبریک میگم بهش شهید بهشتی قبول شد. پس دست کم نگیریند سهمیه ها رواگه نوشته ی سنجشو بخونی، قبل از اعلام نتایجا، اعلام کرده بود این ظرفیتای قبولی جدا از سهمیه ی شاگرد اول هاست...اونا سهمیه ی مخصوص به خودشون و جدا از ظرفیت های اعلام شده تو دفترچه دارن...
من هستم هنوز دارم بار وبندیل میبندم برم یه مسافرت یکشنبه برگردم برم شهر شهید پرور رشت واسه ثبت نامhott_پیرامید-کوروش-سالار-....
کجایید؟
چرا نمی یاید
چرا
از همه بیشتر برای تو آبجی گلم ناراحت شدم که قبول نشدی واقعا این سایت وهمه بچه هاش باید به همچین آبجی مهربانی افتخار کنه که با این همه ناراحتی از قبول نشدن با خوش رویی به بچه ها جواب میده وتبریک میگه. من مطمئنم تکمیل ظرفیت جای خوبی قبول میشی میدونمیکی به من بگه من الان دقیقا چکار کنم ؟![]()
بی خیال دیگه تموم شد!تا به الان 2 شب تو زندگیم واسه خوابیدن اذیت شدم یه شب وقتی جواب ها اومد رتبم دیدم 134 یه شب هم امشب وقتی دیدم زده مردود
همیشه میگن خدا جواب تلاش میده اما من جواب تلاشمو نگرفتم به قول دوستان میگن شاید حکمتی توش هست میگن شاید یونی تهران قبول میشدی تو راه تصادف میکردی میمردی یه سری هام گفتن خدا نکنه اما تو دلم گفتم انگار خدا اینکار کرد وقتی مردود دیدم مثل دیوونه ها خندیدم مثل همین الان که مثل دیوونه ها دارم میخندم درسته دنیا به اخر نرسید اما باید قبول کرد تلاش بی حاصل یکم زور داره یکم یکم بیشتر البته بی حاصل هم نبودا اما ما برنج کاشتیم جو حاصلش شد برنج کجاو جو کجا اونم برکت خداست عیب نداره خدا به بنده هاش بد نمیده حتما حتما قسمت نبود ما این اتوبوس سوار شیم هرچند که انقدر خسته ی راهم که نمیتونم اتوبوس سال ایندرو سوار شم اما یه روز شنبه 5 صبح میرم میدون سپاه تهران اونجا میگن کدوم اتوبوس سوار شم سپاه ارتش یا نیروی انتظامی