hoodad_gh2007
عضو جدید
دوستان من با رتبه 820 روزانه با هنر کرمان......................ای کاش شبانه تهران رو بالاتر زده بودم...................اما خدا رو شکر
من میخوام برم کوه برم باشگاه فوتبالم برم دنبال مدرک زبانم برم واسه خیلی کارام 2 سال از بهترین لحظات عمرم رو کنکور ارشد خراب کرد. واسه نیما واسه معمار باشی واسه عارفه واسه لنا واسه کیمیا واسه همه دوستام که قبول نشدند ناراحتم. خدایا عجب تقدیری داری خوشحالی من ناراحتی دوستمنه این حس همه است
این کنکور لعنتی و جوابش به همه فشار اورد.
منم خستم فقط میخوام بخوابم ولی در کل نگران دوستامم که قبول نشدن.
حقت بود تبریییییییییییییییییییییییییییییککککککککککک من تو رو ندیدم اما ادم با حالی هستیوای باورم نمیشه شبانه گیلان یعنی من؟؟؟ خدایا شکرت شکرت خدا شکرت رتبه تئوریم هم 1500 بود
کوروش مبارکت باشه....جایی قبول شدی که من اونجارو به تهران ترجیح میدم...بنا به دلایلی شخصی....من میخوام برم کوه برم باشگاه فوتبالم برم دنبال مردک زبانم برم واسه خیلی کارام 2 سال از بهترین لحظات عمرم رو کنکور ارشد خراب کرد. واسه نیما واسه معمار باشی واسه عارفه واسه لنا واسه کیمیا واسه همه دوستام که قبول نشدند ناراحتم. خدایا عجب تقدیری داری خوشحالی من ناراحتی دوستم![]()
مردک زبانت تو حلقم. دیگه حس خندیدنم نیستمن میخوام برم کوه برم باشگاه فوتبالم برم دنبال مردک زبانم برم واسه خیلی کارام 2 سال از بهترین لحظات عمرم رو کنکور ارشد خراب کرد. واسه نیما واسه معمار باشی واسه عارفه واسه لنا واسه کیمیا واسه همه دوستام که قبول نشدند ناراحتم. خدایا عجب تقدیری داری خوشحالی من ناراحتی دوستم![]()
من میخوام برم کوه برم باشگاه فوتبالم برم دنبال مردک زبانم برم واسه خیلی کارام 2 سال از بهترین لحظات عمرم رو کنکور ارشد خراب کرد. واسه نیما واسه معمار باشی واسه عارفه واسه لنا واسه کیمیا واسه همه دوستام که قبول نشدند ناراحتم. خدایا عجب تقدیری داری خوشحالی من ناراحتی دوستم![]()
ینی چی؟؟معلومه اینا چجوری به اسکیسا درصد دادن؟
از محبوبه گفتی ، من همیشه کار دستش رو دوست داشتم قبول نشد ؟؟ خبری ازش داری؟؟مرسی کوروش68
بیشتر واسه نیما ناراحتم که ظلم شد در حقش
و محبوبه که اسکیسش خوب بود
و خودم که یه سال وقت و انرژی و سرمایه مالی ام به باد رفت
تبریک به اونایی که نتیجه گرفتن انشالا ورود به ارشد گامی باشه برای ورودتون به موفقیت های بزرگتر
چیکار کردی ؟؟؟ قبول شدی؟؟بيچاره تيكي
چرا كسي سراغشو نميگييره؟؟
از محبوبه گفتی ، من همیشه کار دستش رو دوست داشتم قبول نشد ؟؟ خبری ازش داری؟؟
چند نفر هستند که سال بعد میتونند جزء تک رقمی ها باشند یکیش خودتی و نیما و .. پس زیاد سخت نگیرید شاید تقدیر براتو موفقیتهای بزرگتری رو خواسته
بيچاره تيكي
لطف داری....مردود شدم...100درصد میرم ازاد,نه وقتشو و نه حوصلشو دارم که 2 باره بخونماز محبوبه گفتی ، من همیشه کار دستش رو دوست داشتم قبول نشد ؟؟ خبری ازش داری؟؟
چند نفر هستند که سال بعد میتونند جزء تک رقمی ها باشند یکیش خودتی و نیما و .. پس زیاد سخت نگیرید شاید تقدیر براتو موفقیتهای بزرگتری رو خواسته
تیکی چیکار کردی؟؟؟؟؟بيچاره تيكي
اوووووووووووو...خدا خیر بده سنجشو.....امسال کم کاری کرده هاااااااااا....پارسال خیلی امار قبولی بهتر بودبا 124
غیر انتفاعی ساری
میرم برا آزاد
:|
![]()
اوووووووووووو...خدا خیر بده سنجشو.....امسال کم کاری کرده هاااااااااا....پارسال خیلی امار قبولی بهتر بود![]()
اگه اسکیسی درکاربود زودتر میگرفت....چون دیگه وقتی باقی نمونده(یه کاری کردن خودشون مثل چییییییییییی توش موندن)واقعا شاهکاری بود از سنجش!
بهم بگین تکمیل ظرفیت چجوریه؟
اسکیس آزادو خبر دارین چی میشه؟
![]()
بيچاره تيكي
بچه ها منم مردود شدم![]()