mahfo
کاربر بیش فعال
كلا مثل اينكه پارسال استثنا بوده، كسي اطلاع نداره كه سال هاي قبل واحداي تهران تكميل گرفتن آيا؟
پارسال تهران جنوب و تهران شمال و علوم تحقیقات و تهران غرب گرفتن
كلا مثل اينكه پارسال استثنا بوده، كسي اطلاع نداره كه سال هاي قبل واحداي تهران تكميل گرفتن آيا؟
منظورم سال هاي قبلشه! آخه پارسال انگار استثنا بوده! همه انگار قبول شدن پارسال!!پارسال تهران جنوب و تهران شمال و علوم تحقیقات و تهران غرب گرفتن
پرسش من از سایت دانشگاه ازاد:با سلام زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد92 چه موقعی است؟؟
جواب : تکمیل ظرفیت دوم ارشد حدودا دی براساس اعلام نیاز واحدها اطلاع رسانی میشود اخبار این سایت را پیگیری کنید همان زمان اطلاع رسانی خواهد شد /
بعد از گذشت ده روز مجددا پرسش من از همین سایت:با سلام ثبت نام برای تکمیل ظرفیت نیم سال دوم (بهمن ماه) چه زمانی اعلام می شود؟؟
جواب:باسلام، مشخص نیست، در صورت وجود تکمیل ظرفیتی در آینده، از نیمه دوم دیماه اطلاع رسانی می گردد.
اینو که دیدما بدجور عصبی شدم دوباره سوال کردم الان ، هنوز جوابش نیومده ، اومد اینجا اعلام می کنم.
نیمه دوم دی ماه نتایجش رو باید اعلام کنند وگرنه برای ثبت نامش باید از اخر آذر اقدام کننداین دفه بدجور ازم عصبانی شدن.
سوال:با سلام زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد92 چه موقعی است؟؟
جواب:با سلام نیمه دی ماه اطلاع رسانی میشود
پرسش من از سایت دانشگاه ازاد:با سلام زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد92 چه موقعی است؟؟
جواب : تکمیل ظرفیت دوم ارشد حدودا دی براساس اعلام نیاز واحدها اطلاع رسانی میشود اخبار این سایت را پیگیری کنید همان زمان اطلاع رسانی خواهد شد /
بعد از گذشت ده روز مجددا پرسش من از همین سایت:با سلام ثبت نام برای تکمیل ظرفیت نیم سال دوم (بهمن ماه) چه زمانی اعلام می شود؟؟
جواب:باسلام، مشخص نیست، در صورت وجود تکمیل ظرفیتی در آینده، از نیمه دوم دیماه اطلاع رسانی می گردد.
اینو که دیدما بدجور عصبی شدم دوباره سوال کردم الان ، هنوز جوابش نیومده ، اومد اینجا اعلام می کنم.
سایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) نتایج کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۲ تکمیل ظرفیت ارشد آزاد ۹۲ مرحله دوم در آذر ماه خواهد بود چرا که انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، نوبت دوم برای بهمن سال ۹۱ از روز چهارشنبه مورخ ۲۲ آذر ماه آغاز شد و تا شنبه ۲ دی ماه ادامه داشت .
http://www.phdazmoon.net/%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-university-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-92-93.html
متن کاملتر را در این لینک بخوانید:
این خبر مربوط به چند وقت پیش هست که آقای اقبالی اعلام کردند.یعنی طبق زمانی که اعلام کردند،باید در آذر،تکمیل ظرفیت بگیرند،خودشون گفتند.سلام اقا سعید...ممنون که این متن رو گذاشتین...ولی من متوجه نشدم چی شده؟
من که از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد پرسیدم,این جواب رو دادند:
" تکمیل ظرفیت دوم ارشد حدودا دی(اواسط دیماه) براساس اعلام نیاز واحدها اطلاع رسانی میشود اخبار این سایت را پیگیری کنید همان زمان اطلاع رسانی خواهد شد "
من که آزاد ثبت نام نکردم دقیق نمیدونم اما مسلما این چیزها و میخواندبچه ها من برا نیمسال دوم واحد علوم تحقیقات قبول شدم که از فردا تا 27 آذر ثبت نامشه. کسایی که نیمسال اول بودن میشه بگید دقیقا چه مدارکی برا ثبت نام لازمه؟
چه باحال همین الان میخواستم لینک خبرش رو بزارم ماشالا فعالیت شما آبجیتاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام کنکور دکتری 93 این دانشگاه از 30 آذرماه در سامانه www.azmoon.org آغاز می شود. آزمون دکتری 93 دانشگاه آزاد پیش از کنکور دکتری سازمان سنجش و در روزهای پنجشنبه و جمعه 24 و 25 بهمن ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد. همچنین فرایند ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 این دانشگاه، 30 دی ماه سال جاری آغاز می شود. کنکور کارشناسی ارشد سال آینده برگزار و ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 92 نیز از دی ماه سال جاری فعال می شود.
http://www.mehrnews.com/detail/News/2195597