نتایج اولیه و تکمیل ظرفیت ارشد آزاد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آگرین

عضو جدید
ایشالله همه نتیجه دلخواه رو بگیریم...همه امسالشد انتظار برای جواب ارشد ازاد...حالا ببینیم تکمیل ظرفیت چی میشه!؟!

مسجد جامع

کاربر فعال
سلام. خیلی تحلیل زیبایی از ازمون امسال ارائه دادید.طیب ا... انفاسکم کلی خندیدم البته به همراه گریه!

آخرین ویرایش:

far gol

عضو جدید
پرسش من از سایت دانشگاه ازاد:با سلام زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد92 چه موقعی است؟؟

جواب : تکمیل ظرفیت دوم ارشد حدودا دی براساس اعلام نیاز واحدها اطلاع رسانی میشود اخبار این سایت را پیگیری کنید همان زمان اطلاع رسانی خواهد شد /

بعد از گذشت ده روز مجددا پرسش من از همین سایت:با سلام ثبت نام برای تکمیل ظرفیت نیم سال دوم (بهمن ماه) چه زمانی اعلام می شود؟؟

جواب:باسلام، مشخص نیست، در صورت وجود تکمیل ظرفیتی در آینده، از نیمه دوم دیماه اطلاع رسانی می گردد.

اینو که دیدما بدجور عصبی شدم دوباره سوال کردم الان ، هنوز جوابش نیومده ، اومد اینجا اعلام می کنم.

simin_sm

کاربر فعال
پرسش من از سایت دانشگاه ازاد:با سلام زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد92 چه موقعی است؟؟

جواب : تکمیل ظرفیت دوم ارشد حدودا دی براساس اعلام نیاز واحدها اطلاع رسانی میشود اخبار این سایت را پیگیری کنید همان زمان اطلاع رسانی خواهد شد /

بعد از گذشت ده روز مجددا پرسش من از همین سایت:با سلام ثبت نام برای تکمیل ظرفیت نیم سال دوم (بهمن ماه) چه زمانی اعلام می شود؟؟

جواب:باسلام، مشخص نیست، در صورت وجود تکمیل ظرفیتی در آینده، از نیمه دوم دیماه اطلاع رسانی می گردد.

اینو که دیدما بدجور عصبی شدم دوباره سوال کردم الان ، هنوز جوابش نیومده ، اومد اینجا اعلام می کنم.

این دفعه جواب میدن کدوم تکمیل ظرفیت؟:biggrin:
:mad:

far gol

عضو جدید
این دفه بدجور ازم عصبانی شدن.
سوال:با سلام زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد92 چه موقعی است؟؟

جواب:با سلام نیمه دی ماه اطلاع رسانی میشود

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دفه بدجور ازم عصبانی شدن.
سوال:با سلام زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کارشناسی ارشد92 چه موقعی است؟؟

جواب:با سلام نیمه دی ماه اطلاع رسانی میشود
نیمه دوم دی ماه نتایجش رو باید اعلام کنند وگرنه برای ثبت نامش باید از اخر آذر اقدام کنند

simson

عضو جدید

در صورت وجود تکمیل ظرفیتی در آینده?!!!! :(
يعني ممكنه نباشه اصلا؟!

bahador memari

عضو جدید
واقعا امسال کارشون رو اعصابه
پارسال 22 آذر تکمیل ظرفیت ( سری دوم ) شروع شد و 13 دی نتایجش اعلام شد !!!!!!!!!!!!!!!!
حالا امسال شاممممممس ما ببین چی شد از دی ماه تازه می خوان ببینن تکمیل ظرفیت بذارن یا نه :mad:

saeed.yadollahi

عضو جدید
[h=3]سایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) نتایج کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۲ تکمیل ظرفیت ارشد آزاد ۹۲ مرحله دوم در آذر ماه خواهد بود چرا که انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، نوبت دوم برای بهمن سال ۹۱ از روز چهارشنبه مورخ ۲۲ آذر ماه آغاز شد و تا شنبه ۲ دی ماه ادامه داشت .[/h]http://www.phdazmoon.net/%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-university-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-92-93.html
متن کاملتر را در این لینک بخوانید:

آگرین

عضو جدید
سایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) نتایج کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۲ تکمیل ظرفیت ارشد آزاد ۹۲ مرحله دوم در آذر ماه خواهد بود چرا که انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، نوبت دوم برای بهمن سال ۹۱ از روز چهارشنبه مورخ ۲۲ آذر ماه آغاز شد و تا شنبه ۲ دی ماه ادامه داشت .

http://www.phdazmoon.net/%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-university-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-92-93.html
متن کاملتر را در این لینک بخوانید:

سلام اقا سعید...ممنون که این متن رو گذاشتین...ولی من متوجه نشدم چی شده؟

saeed.yadollahi

عضو جدید
سلام اقا سعید...ممنون که این متن رو گذاشتین...ولی من متوجه نشدم چی شده؟
این خبر مربوط به چند وقت پیش هست که آقای اقبالی اعلام کردند.یعنی طبق زمانی که اعلام کردند،باید در آذر،تکمیل ظرفیت بگیرند،خودشون گفتند.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ایشالا که میگیرند چون تو آبان ماه طبق خبری که از سازمان مرکز آزمون گذاشتم تو همین تایپیک اعلام شده بود که تکمیل ظرفیت دوم برای بهمن ماه گرفته خواهد شد. اینم متن خبرش
خبر جدید در 92/08/04 : ناصر اقبالی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: مرحله دوم تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد سال 92 در دی ماه آغاز و پذیرفته شدگان از بهمن ماه سال جاری به کلاسهای درس می روند.

برخی جزئیات مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم تحصیلی، اعلام شد.

به گزاش خبرنگار مهر، مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری تا دو ماه آینده آغاز می شود.
تکمیل ظرفیت مرحله دوم با مجوز وزارت علوم و بر اساس سقفی که این وزارتخانه برای پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اعلام می کند، صورت می گیرد.
تکمیل ظرفیت در برخی رشته های دارای مصاحبه نیز انجام می شود.
این مرحله از پذیرش دانشجو در سایر رشته ها بستگی به اعلام نیاز واحدهای دانشگاهی دارد، در مرحله دوم تکمیل ظرفیت، واحدهای دانشگاهی پس از محاسبه میزان ظرفیت نسبت به تکمیل ظرفیت اقدام می کنند.
به گزارش مهر، در مرحله نخست تکمیل ظرفیت 400 رشته محل جدید دانشگاه آزاد برای نخستین بار مجوز پذیرش دانشجو دریافت و نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کرد

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
میشه یه نفر کد رشته محل های دوره قبل کارشناسی ارشد معماری دانشگاه ازاد رو بزاره.
میخواستم ببینم کجاها رو داره تو ایران
مرسییییی

saeed.yadollahi

عضو جدید
من که از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد پرسیدم,این جواب رو دادند:
" تکمیل ظرفیت دوم ارشد حدودا دی(اواسط دیماه) براساس اعلام نیاز واحدها اطلاع رسانی میشود اخبار این سایت را پیگیری کنید همان زمان اطلاع رسانی خواهد شد "

far gol

عضو جدید
من که از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد پرسیدم,این جواب رو دادند:
" تکمیل ظرفیت دوم ارشد حدودا دی(اواسط دیماه) براساس اعلام نیاز واحدها اطلاع رسانی میشود اخبار این سایت را پیگیری کنید همان زمان اطلاع رسانی خواهد شد "

اره منم که چندفه پرسیدم همین جوابو دادن ، دوباره باسی انتظار بکشیم تا 15 16 دی !!!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخواست کد رشته محل های کارشناسی ارشد معماری دانشگاه ازاد اسلامی

درخواست کد رشته محل های کارشناسی ارشد معماری دانشگاه ازاد اسلامی

سلام دوستان.کد رشته محل های کارشناسی ارشد معماری دانشگاه ازاد رو میخواستم.
که چه شهر هایی دانشگاه ازاد تو مقطع ارشد معماری پذیرش میکنه.
ممنون میشم یکی از رو دفترچه اگه داره واسم مال پارسال یا... رو بفرسته.
مرسی:gol::gol::gol:

Arc370

عضو جدید
بچه ها من برا نیمسال دوم واحد علوم تحقیقات قبول شدم که از فردا تا 27 آذر ثبت نامشه. کسایی که نیمسال اول بودن میشه بگید دقیقا چه مدارکی برا ثبت نام لازمه؟

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من برا نیمسال دوم واحد علوم تحقیقات قبول شدم که از فردا تا 27 آذر ثبت نامشه. کسایی که نیمسال اول بودن میشه بگید دقیقا چه مدارکی برا ثبت نام لازمه؟
من که آزاد ثبت نام نکردم دقیق نمیدونم اما مسلما این چیزها و میخواند
1.شناسنامه وکارت ملی وکپی از تمام برگ ها
2. اصل مدرک کارشناسی یا گواهی موقت ان با کپی
3. ریز نمرات وتاییده تحصیلی که الیته این رو از خود دانششگاه علوم تحقیقات احتمالا نامه میگیرین مبرین دانشگاه کارشناسیتون اونها پست میکنند براشون
4. عکس که تعداد دیگه یا 6 تاست یا 8 تا
5. احتمال داره شهریه ثابت هم بگند پرداخت کنید که حدودا 1/100/000 باید باشه دیگه
یه پرینتم از برگه قبولیتون بگیرین بد نیست;)

mahfo

کاربر بیش فعال
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام کنکور دکتری 93 این دانشگاه از 30 آذرماه در سامانه www.azmoon.org آغاز می شود. آزمون دکتری 93 دانشگاه آزاد پیش از کنکور دکتری سازمان سنجش و در روزهای پنجشنبه و جمعه 24 و 25 بهمن ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد. همچنین فرایند ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 این دانشگاه، 30 دی ماه سال جاری آغاز می شود. کنکور کارشناسی ارشد سال آینده برگزار و ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 92 نیز از دی ماه سال جاری فعال می شود.
http://www.mehrnews.com/detail/News/2195597

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام کنکور دکتری 93 این دانشگاه از 30 آذرماه در سامانه www.azmoon.org آغاز می شود. آزمون دکتری 93 دانشگاه آزاد پیش از کنکور دکتری سازمان سنجش و در روزهای پنجشنبه و جمعه 24 و 25 بهمن ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد. همچنین فرایند ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 این دانشگاه، 30 دی ماه سال جاری آغاز می شود. کنکور کارشناسی ارشد سال آینده برگزار و ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 92 نیز از دی ماه سال جاری فعال می شود.
http://www.mehrnews.com/detail/News/2195597
چه باحال همین الان میخواستم لینک خبرش رو بزارم ماشالا فعالیت شما آبجی:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا