نتایج اولیه و تکمیل ظرفیت ارشد آزاد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahshid m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .بچه ها میشه بگید ارشد چطوریه ؟؟؟؟؟؟ ارزش خوندن داره یا فقط وقت گذرونیه ؟؟؟؟؟؟؟
آخه مرددم بخوام شرکت کنم یا نه ؟؟؟؟؟:confused:

معمارباشی

عضو جدید
سلام .بچه ها میشه بگید ارشد چطوریه ؟؟؟؟؟؟ ارزش خوندن داره یا فقط وقت گذرونیه ؟؟؟؟؟؟؟
آخه مرددم بخوام شرکت کنم یا نه ؟؟؟؟؟:confused:
راستش رو بخوای من هنوز ترم اولم و نمی تونم دقیق و مطمئن بگم ...
ولی حس می کنم ارشد اونی نبوده که بچه ها دنبالش بودن ... نمی دونم چرا ولی انگار خیلی با اون چیزی که برای خودمون ساخته بودیم فرق داره ... خوب طبیعتا مباحث به سمت نظری و پژوهشی شدن پیش رفتن ... بجرات می گم اسمش اینه که 2 روز در هفته کلاس داری ولی کامل کل هفته ات رو درگیر کار های دانشگاه می شی ... اگر اهل پژوهش و مقاله نویسی و ... نیستی ... اگه فکر می کنی قراره تو ارشد چیزی بیش از لیسانس یاد بگیری اصلا سمتش نیا ! اگه کار بیرون داری و از کارت راضی هستی مطمئن باش اگه خوب کار کنی تو محیط کار واقعی بیشتر چیزی یاد می گیری ... ولی اگه هدفت تدریس و پژوهش و ... هست اگه دوست داری نظریه بدی و حرف بزنی ! بیا بخون برای ارشد !

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی از دانشگاه هایی که تکمیل ظرفیت آوردن،خبر داره؟!!!
هنوز زوده کسی هم خبری نخواهد داشت چون دست خود مرکز آزمونه که بگه چقدر هردانشگاه برداره نه خود دانشگاه تو آزاد دست دانشگاه ها نیست اصلا مجبوریه:D
یک ماه کمتر صبر کنید میاد تکمیل ظرفیت ثبت نامش ایشالا

mahboooobeh

عضو جدید
کسی از دانشگاه هایی که تکمیل ظرفیت آوردن،خبر داره؟!!!
دانشگاه ازاد گرگان رو خبر دارم که ارشد اورده....برای بهمن هم دانشجو میگیره!!!!
http://isna.ir/fa/news/92071308283/ایجاد-رشته-جدید-کارشناسی-ارشد-معماری-در-دانشگاه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دانشگاه ازاد گرگان رو خبر دارم که ارشد اورده....برای بهمن هم دانشجو میگیره!!!!
http://isna.ir/fa/news/92071308283/ایجاد-رشته-جدید-کارشناسی-ارشد-معماری-در-دانشگاه

چ خبر گذاریه هااااا...ما ک گزگانیم هفته پیش با خبر شدیم:biggrin:میگم حالا ما ک مجاز شدیم و جو ما رو گرفت نرفتیم اسکیس بدیم ماها ک نمی تونیم تو تکمیل شرکت کنیم؟؟
این جوووو بود آخه...الان تو شهر خودم مثل یچه آدم میتونستم درس بخونماااااااا....

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چ خبر گذاریه هااااا...ما ک گزگانیم هفته پیش با خبر شدیم:biggrin:میگم حالا ما ک مجاز شدیم و جو ما رو گرفت نرفتیم اسکیس بدیم ماها ک نمی تونیم تو تکمیل شرکت کنیم؟؟
این جوووو بود آخه...الان تو شهر خودم مثل یچه آدم میتونستم درس بخونماااااااا....
جو سراسری گرفته بودت خب یه اسکیس میدادی چیزیت ازت کم میشد اخه؟ نه جواب من رو بده کم میشد؟؟:mad::D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
جو سراسری گرفته بودت خب یه اسکیس میدادی چیزیت ازت کم میشد اخه؟ نه جواب من رو بده کم میشد؟؟:mad::D

کم ک نمیشد لامصب تهران رفتنش زور بود اصلا حوصله نداشتم....بعدم فکر نمیکردم آراد مجاز بشم آخه تو 20 مین اول هر چی عشقم کشید ج دادم و بعدش کیک ساندیس خوردم:biggrin:

mahfo

کاربر بیش فعال
خدا هیچ مسلمونی رو نا امید نکنه یکی یه چیزی بگه تو این صفحه سکوت ترسناکی حاکم شده:):D:cool::confused::confused::confused::confused:

ان شاالله تا 20 روز دیگه تکمیل ظرفیت تکلیفش مشخص میشه و ههمون از بلاتکلیفی در میایم.پارسال مثل اینکه 22 آذر ثبتنام تکمیل ظرفیت شروع شده.فقط امیدوارم رشته محل هاش شامل همه واحدها بشه:)

simson

عضو جدید
ان شاالله تا 20 روز دیگه تکمیل ظرفیت تکلیفش مشخص میشه و ههمون از بلاتکلیفی در میایم.پارسال مثل اینکه 22 آذر ثبتنام تکمیل ظرفیت شروع شده.فقط امیدوارم رشته محل هاش شامل همه واحدها بشه:)
با اين بد شانسي كه ما امسال آورديم و با تراز بالا مردود شديم.... گمون نكنم عزيزم واحد درست حسابي اي تكميل بذاره.... :(

mahfo

کاربر بیش فعال
با اين بد شانسي كه ما امسال آورديم و با تراز بالا مردود شديم.... گمون نكنم عزيزم واحد درست حسابي اي تكميل بذاره.... :(

آخه پارسال تهران تو شهریور هر واحد22 نفر گرفت.بعدشم مهر تکمیل ظرفیت گذاشت و حدودا 30 نفر گرفت.بعد دوباره تو بهمنم 28 نفر گرفت که جمعا میشه 70 نفر.یعنی امسال درواقع به جای اینکه تکمیل ظرفیت مهر بگیره همون شهریور 50 نفر گرفت.و با توجه به اینکه سال به سال ظرفیتشون زیاد میشه و از پول بدشون نمیاد.به احتمال زیاد امسالم میگیرن.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه پارسال تهران تو شهریور هر واحد22 نفر گرفت.بعدشم مهر تکمیل ظرفیت گذاشت و حدودا 30 نفر گرفت.بعد دوباره تو بهمنم 28 نفر گرفت که جمعا میشه 70 نفر.یعنی امسال درواقع به جای اینکه تکمیل ظرفیت مهر بگیره همون شهریور 50 نفر گرفت.و با توجه به اینکه سال به سال ظرفیتشون زیاد میشه و از پول بدشون نمیاد.به احتمال زیاد امسالم میگیرن.
تازه این آماری هست که رسانه ایش میکنند وگرنه تعداد خیلی بیشتر از این حرفاست

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچین همشون تکمیل ظرفیت بردارند که ایشالا همه بچه های جایی که دوست دارند قبول شند:smile:

simson

عضو جدید
عزيزم خدا كنه اينجوري باشه! علوم تحقيقاتم تكميل بذاره كه انقدر حرص بي انصافي كه در حقمون شده رو نخوريم!
ولي يكي از دوستاي من كه تهران غرب قبول شده مي گه سر كلاسامون ١٢٠ نفريم! جاي سوزن انداختنم نيست!!

mahfo

کاربر بیش فعال
عزيزم خدا كنه اينجوري باشه! علوم تحقيقاتم تكميل بذاره كه انقدر حرص بي انصافي كه در حقمون شده رو نخوريم!
ولي يكي از دوستاي من كه تهران غرب قبول شده مي گه سر كلاسامون ١٢٠ نفريم! جاي سوزن انداختنم نيست!!

120 نفر؟مطمینی؟ شما ترازت چند شده؟

simson

عضو جدید
120 نفر؟مطمینی؟ شما ترازت چند شده؟
من تراز مرحله اولم ٦٩٠٠ بود، واسه علوم تحقيقات، ولي مرحله دوم ترازم شد ٦٠٠٠ مردود شدم!:(
اره، ١٢٠ نفر، البته مي گفت همشون ورودي جدىد نيستن ولي خيلين خلاصه!

simson

عضو جدید
بچه ها من يه جا شنيدم تو تكميل بعضي ها رو ذخيره اعلام مي كنن! ذخيره يعني چي؟؟؟

mahshid m

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من يه جا شنيدم تو تكميل بعضي ها رو ذخيره اعلام مي كنن! ذخيره يعني چي؟؟؟

یعنی اگر کسی نرفت ویا پشیمون شد به صورت sms از ذخیره ها استفاده میکنن مثل پارسال که شاهد این کار بودیم ولی علنی نکرده بودنش.

simson

عضو جدید
یعنی اگر کسی نرفت ویا پشیمون شد به صورت sms از ذخیره ها استفاده میکنن مثل پارسال که شاهد این کار بودیم ولی علنی نکرده بودنش.
يعني يه واحد پايين ترو بزنيم كه يه وقت ذخيره نشيم؟! كه از اينجا مونده و از اونجا رونده نشيم؟!

simson

عضو جدید
كسي مي دونه تكميل ظرقيت پارسال از چه تاريخي شروع شده و چه واحدايي تو تهران تكميل داشتن و ظرفيتشون چقدر بوده؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا