راستش رو بخوای من هنوز ترم اولم و نمی تونم دقیق و مطمئن بگم ...سلام .بچه ها میشه بگید ارشد چطوریه ؟؟؟؟؟؟ ارزش خوندن داره یا فقط وقت گذرونیه ؟؟؟؟؟؟؟
آخه مرددم بخوام شرکت کنم یا نه ؟؟؟؟؟![]()
هنوز زوده کسی هم خبری نخواهد داشت چون دست خود مرکز آزمونه که بگه چقدر هردانشگاه برداره نه خود دانشگاه تو آزاد دست دانشگاه ها نیست اصلا مجبوریهکسی از دانشگاه هایی که تکمیل ظرفیت آوردن،خبر داره؟!!!
دانشگاه ازاد گرگان رو خبر دارم که ارشد اورده....برای بهمن هم دانشجو میگیره!!!!کسی از دانشگاه هایی که تکمیل ظرفیت آوردن،خبر داره؟!!!
دانشگاه ازاد گرگان رو خبر دارم که ارشد اورده....برای بهمن هم دانشجو میگیره!!!!
http://isna.ir/fa/news/92071308283/ایجاد-رشته-جدید-کارشناسی-ارشد-معماری-در-دانشگاه
جو سراسری گرفته بودت خب یه اسکیس میدادی چیزیت ازت کم میشد اخه؟ نه جواب من رو بده کم میشد؟؟چ خبر گذاریه هااااا...ما ک گزگانیم هفته پیش با خبر شدیممیگم حالا ما ک مجاز شدیم و جو ما رو گرفت نرفتیم اسکیس بدیم ماها ک نمی تونیم تو تکمیل شرکت کنیم؟؟
این جوووو بود آخه...الان تو شهر خودم مثل یچه آدم میتونستم درس بخونماااااااا....
جو سراسری گرفته بودت خب یه اسکیس میدادی چیزیت ازت کم میشد اخه؟ نه جواب من رو بده کم میشد؟؟![]()
خدا هیچ مسلمونی رو نا امید نکنه یکی یه چیزی بگه تو این صفحه سکوت ترسناکی حاکم شده![]()
با اين بد شانسي كه ما امسال آورديم و با تراز بالا مردود شديم.... گمون نكنم عزيزم واحد درست حسابي اي تكميل بذاره....ان شاالله تا 20 روز دیگه تکمیل ظرفیت تکلیفش مشخص میشه و ههمون از بلاتکلیفی در میایم.پارسال مثل اینکه 22 آذر ثبتنام تکمیل ظرفیت شروع شده.فقط امیدوارم رشته محل هاش شامل همه واحدها بشه![]()
با اين بد شانسي كه ما امسال آورديم و با تراز بالا مردود شديم.... گمون نكنم عزيزم واحد درست حسابي اي تكميل بذاره....![]()
تازه این آماری هست که رسانه ایش میکنند وگرنه تعداد خیلی بیشتر از این حرفاستآخه پارسال تهران تو شهریور هر واحد22 نفر گرفت.بعدشم مهر تکمیل ظرفیت گذاشت و حدودا 30 نفر گرفت.بعد دوباره تو بهمنم 28 نفر گرفت که جمعا میشه 70 نفر.یعنی امسال درواقع به جای اینکه تکمیل ظرفیت مهر بگیره همون شهریور 50 نفر گرفت.و با توجه به اینکه سال به سال ظرفیتشون زیاد میشه و از پول بدشون نمیاد.به احتمال زیاد امسالم میگیرن.
همچین همشون تکمیل ظرفیت بردارند که ایشالا همه بچه های جایی که دوست دارند قبول شندبا اين بد شانسي كه ما امسال آورديم و با تراز بالا مردود شديم.... گمون نكنم عزيزم واحد درست حسابي اي تكميل بذاره....![]()
همچین همشون تکمیل ظرفیت بردارند که ایشالا همه بچه های جایی که دوست دارند قبول شند![]()
عزيزم خدا كنه اينجوري باشه! علوم تحقيقاتم تكميل بذاره كه انقدر حرص بي انصافي كه در حقمون شده رو نخوريم!آخه پارسال تهران تو شهریور هر واحد22 نفر گرفت.بعدشم مهر تکمیل ظرفیت گذاشت و حدودا 30 نفر گرفت.بعد دوباره تو بهمنم 28 نفر گرفت که جمعا میشه 70 نفر.یعنی امسال درواقع به جای اینکه تکمیل ظرفیت مهر بگیره همون شهریور 50 نفر گرفت.و با توجه به اینکه سال به سال ظرفیتشون زیاد میشه و از پول بدشون نمیاد.به احتمال زیاد امسالم میگیرن.
عزيزم خدا كنه اينجوري باشه! علوم تحقيقاتم تكميل بذاره كه انقدر حرص بي انصافي كه در حقمون شده رو نخوريم!
ولي يكي از دوستاي من كه تهران غرب قبول شده مي گه سر كلاسامون ١٢٠ نفريم! جاي سوزن انداختنم نيست!!
من تراز مرحله اولم ٦٩٠٠ بود، واسه علوم تحقيقات، ولي مرحله دوم ترازم شد ٦٠٠٠ مردود شدم!120 نفر؟مطمینی؟ شما ترازت چند شده؟
بچه ها من يه جا شنيدم تو تكميل بعضي ها رو ذخيره اعلام مي كنن! ذخيره يعني چي؟؟؟
يعني يه واحد پايين ترو بزنيم كه يه وقت ذخيره نشيم؟! كه از اينجا مونده و از اونجا رونده نشيم؟!یعنی اگر کسی نرفت ویا پشیمون شد به صورت sms از ذخیره ها استفاده میکنن مثل پارسال که شاهد این کار بودیم ولی علنی نکرده بودنش.