دوستان واسه زبان چی خوندین بخونیم؟ خیلیا میگن فقط تخصصی یعنی ۵۰۴ واقعا نخونیم؟
بچه ها...؟! این تکمیل ظرفیت چجوری یه عذه تهران قبول شدن تو رشته های دیگه؟یکی از دوستام تهران مرکز قبول شده روانشناسی یکیم طراحی صنعتیمثکه فقط بچه های معماری زیادین...واالللللااااااا
کسی ثبت نام نکرده؟ شهریه چقدر بود؟
نه 8 واحد بیش از 2 تومن در میاد دانشگاه آزاد شهریه ثابتش نزدیک به یک ودویست هست خودش. این پول رو شاید اللحساب گرفتنمن یکی از دوستام ثبت نام کرد 8 واحد بهش دادن وشده تومن 1762000
نه 8 واحد بیش از 2 تومن در میاد دانشگاه آزاد شهریه ثابتش نزدیک به یک ودویست هست خودش. این پول رو شاید اللحساب گرفتن
قطعا علی الحساب بوده ،من الان 9 واحد گرفتم نزدیک 3 تومن میشههی با خودم میگم واقعا رفتنش ارزش داره یا نه !!! اگه ثبت نام اولیه ام رو انجام نداده بودم شاید از رفتن صرف نظر میکردم ،امید به خدا ولی واقعا آدم نمیدونه تو این مملکت چی درسته چی غلط !
فکر نکنم چون پارسال دوستان من ثبت نام میکردن اونم با شهریه ثابت کمتر حدود دو میلیون دویست شده بود. مبلغ بهش اضافه میشه یا شاید چون طراحی ندارید مبلغش این شدهاما من ثبت نام کردم 8 واحد شد 1800000 کامل.مگه چه درسی برداشتین که شد 3 تومن
قطعا علی الحساب بوده ،من الان 9 واحد گرفتم نزدیک 3 تومن میشههی با خودم میگم واقعا رفتنش ارزش داره یا نه !!! اگه ثبت نام اولیه ام رو انجام نداده بودم شاید از رفتن صرف نظر میکردم ،امید به خدا ولی واقعا آدم نمیدونه تو این مملکت چی درسته چی غلط !
من 8 واحد گرفتم با شهریه ثابتم شده 1750000 .طرحم گرفتم...