mahfo
کاربر بیش فعال
كسي مي دونه تكميل ظرقيت پارسال از چه تاريخي شروع شده و چه واحدايي تو تهران تكميل داشتن و ظرفيتشون چقدر بوده؟!
پارسال 22 آذر شروع شده.علوم تحقیقات و تهران غرب و تهران شمال و تهران جنوب...علوم تحقیقات 28 نفر گرفته
كسي مي دونه تكميل ظرقيت پارسال از چه تاريخي شروع شده و چه واحدايي تو تهران تكميل داشتن و ظرفيتشون چقدر بوده؟!
منم ترازم 6700 بود شد6200...البته من کلا اسکیس بلد نبودممن تراز مرحله اولم ٦٩٠٠ بود، واسه علوم تحقيقات، ولي مرحله دوم ترازم شد ٦٠٠٠ مردود شدم!
اره، ١٢٠ نفر، البته مي گفت همشون ورودي جدىد نيستن ولي خيلين خلاصه!
بچه ها من يه جا شنيدم تو تكميل بعضي ها رو ذخيره اعلام مي كنن! ذخيره يعني چي؟؟؟
من میگفتم این آمار رو یه نفری بود تو تایپیک میگفت دروغ میگیمن تراز مرحله اولم ٦٩٠٠ بود، واسه علوم تحقيقات، ولي مرحله دوم ترازم شد ٦٠٠٠ مردود شدم!
اره، ١٢٠ نفر، البته مي گفت همشون ورودي جدىد نيستن ولي خيلين خلاصه!
28 نفر زد میگیره اما واسه ثبت نام بیش از 50 نفر رفته بودندپارسال 22 آذر شروع شده.علوم تحقیقات و تهران غرب و تهران شمال و تهران جنوب...علوم تحقیقات 28 نفر گرفته
تو تكميل بهمن؟28 نفر زد میگیره اما واسه ثبت نام بیش از 50 نفر رفته بودند
عين حقيقته! عجيبه! ولي سر من اومد!! يعني اسكيس رو منفي داده بودن بهم اين نمي شد!من میگفتم این آمار رو یه نفری بود تو تایپیک میگفت دروغ میگی
شما كه اسكيستو خوب دادي! چون درسته كه ترازت كم شده ولي رتبت بهتر شده از مرحله ي اول! اين كه تراز كم شه واسه رتبه ي يكم ممكنه اتفاق بيفته! مهم رتبته كه بهتر شده!منم ترازم 6700 بود شد6200...البته من کلا اسکیس بلد نبودمو با اختلاف 1 نفر مردود شدم
![]()
شما كه اسكيستو خوب دادي! چون درسته كه ترازت كم شده ولي رتبت بهتر شده از مرحله ي اول! اين كه تراز كم شه واسه رتبه ي يكم ممكنه اتفاق بيفته! مهم رتبته كه بهتر شده!
خيلي خوب تر از من داديد اسكيسو لا اقل! من از ٥٢ شدم ٧٢! حالام نمي دونم اصن به تكميل اميدوار باشم يا نه....آره رتبه اولم 116 بود بعد شد 47,نمیدونم ممکنه چند داده باشن بهم,کلا امسال خودشونو راحت کزدن درصدارم ننوشتن!ولی مثلا نوشته رتبه آخرین فرد قبول 47 به معنی این نیست که 47 نفر گرفته...از کارای این دانشگاه آزاد آدم هیچ وقت سر در نمیاره
خيلي خوب تر از من داديد اسكيسو لا اقل! من از ٥٢ شدم ٧٢! حالام نمي دونم اصن به تكميل اميدوار باشم يا نه....
آره بابا رفیقم قبول شده بود واسه ثبت انم رفت دیده بود غوغاست اونجاتو تكميل بهمن؟
يعني با تراز٦٠٠٠ ممكنه علوم تحقيقات قبول شم؟![]()
سلام ، این اطلاعیه تکمیل ظرفیت پارسال برای بهمنه البته سال 91 برای مهر هم تکمیل ظرفیت داشتنكسي مي دونه تكميل ظرقيت پارسال از چه تاريخي شروع شده و چه واحدايي تو تهران تكميل داشتن و ظرفيتشون چقدر بوده؟!
انتخاب های اولیه ( داخل دفترچه آزمون )1391 | تکمیل ظرفیت سری اول - مهر1391 | تکمیل ظرفیت سری دوم - بهمن ماه 1391 |