بچه ها لطفا کمک کنید.... شبانه ها واقعا خوابگاه نمیدن؟؟ شیراز، اصفهان ...؟
تهران که ظاهرا نداده... پس شبانه ها چکار کنن؟
خوب معلومه خونه اجاره می کنن...
بچه ها لطفا کمک کنید.... شبانه ها واقعا خوابگاه نمیدن؟؟ شیراز، اصفهان ...؟
تهران که ظاهرا نداده... پس شبانه ها چکار کنن؟
مشاور ايوانخانه آقاي فروزانفر ميگه مدرس بهتره ولي منم حس ميكنم علم و صنعت شناخته شده ترهبعد تهرانو بهشتی علم وصنعتو بزن شک نکن
با اين قيمت اجاره خونه توو تهران !!!! اگه شرايط ماليتون خووب نيس بهتره براي اجاره خونه تهران نياين چون خيلييييييي امسال متاسفانه گرون شدهخوب معلومه خونه اجاره می کنن...
دوستان، معماری داخلی هنر تهران (کرج) چجوریا هست؟خوبه؟کسی اطلاعی داره؟
کسی اطلاعی نداره؟دوستان، معماری داخلی هنر تهران (کرج) چجوریا هست؟خوبه؟کسی اطلاعی داره؟
مشاور ايوانخانه آقاي فروزانفر ميگه مدرس بهتره ولي منم حس ميكنم علم و صنعت شناخته شده تره
کسی خبر داره بین المللی قزوین هزینه ی شبانه ش خیلی زیاده یا تو مایه های شبانه ی بقیه دانشگاه هاست؟
دوستان به نظر شما من روزانه دانشگاه کاشان رو به شبانه های تهران ترجیح بدم یا نه؟ با توجه به این که ساکن قم هستم
بچه ها ترتیب اولویت بین گرایش های علم وصنعت چطوریه؟چرا انقد تخصصیه گرایشا؟
الان من اولویتشو اینجوری حس میکنم:
1.پایدار
2.مسکن
3.فناوری
4 و 5:بین آموزشی فرهنگی با بهداشتی درمانی شک دارم کدوم کاربردی تره..میشه راهنمایی کنید؟ممنون![]()
بستگي داره مثلا يكي دانشگاه واسش مهمتر از رشتس پس اول دانشگاه تهرانو ميزنه رشته هاشو بعد بهشتي و .... اما يكي هست عاشق داخليه پس اول داخلي تهرانو هنر تهرانو ميزنه ، ميتوني قاطي بزني مثلا : ١.معماري تهران ٢.داخلي تهران ٣. معماري بهشتيسلام
کسی می دونه واسه انتخاب رشته باید اول همه ی معماری ها رو بزنم بعد منظر رو با میشه بین هم بزنم. راستش من چیز زیادی از اسکیس منظر نمی دونم .منظر شدم 600 ، معماری 1400. بنظرتون چیکار کنم ؟ منظر بزنم؟
توجه ویژه : كليه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون تحصيلات تكميلي سال 1392 توجه داشته باشند با توجه به اعلام دانشگاهها و موسسات براي حذف يا اصلاح رشته و يا ظرفيت جديد، اصلاحيه دوم اين سازمان درخصوص دفترچه راهنماي انتخاب رشته ازساعت 16:00 روز شنبه مورخ 28/2/92 بر روي سايت قرار خواهد گرفت. ضرورت دارد داوطلبان با مشاهده اين اصلاحيه در صورت تمايل نسبت به ويرايش انتخاب رشته خود در آن تاريخ اقدام نمايند.
با توجه به اطلاعیه سنجش گفته اقدام به ویرایش کنید !!! پس حتما می شه ویرایش کرد !!!
پس چرا من این اطلاعیه رو توی سازمان سنجش ندیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز ترتیب پر شدن دانشگاه ها سال پیش در گرایش معماری به این صورت بود. البته این فقط نشون دهنده اینه که اقبال عمومی به سمت کدوم دانشگاه هاست و شاید تا حدودی سطح علمی دانشگاه ها رو هم نشون بده اما شما باید با توجه به علاقه خودتون انتخاب کنین.
روزانه تهران
روزانه بهشتی
شبانه تهران
تربیت مدرس
هنر تهران کرج
علم و صنعت
هنر اصفهان
تربیت دبیر رجایی تهران
بين المللي امام خميني /ره /-قزوين
یزد و شیراز و گیلان و کاشان تقریبا همزمان بعد از اینها پر میشه
همدان و شاهرود و زنجان
اردبیل
سبزوار
آخر از همه ایلام
البته پارسال دانشگاه فردوسی مشهد و باهنر کرمان نبودند و تازه امسال اضافه شدند.
دوستان میشه یه نفر این دانشگاه ها رو از نظر سطح علمی و اینا برای من اولویت بندی کنه. من خیلی به داشگاه ها اشنا نیستم. نمی دونم کدوم رو اول بزنم.
رشت - بابلسر - سبزوار - سمنان - شاهرود - زنجان - همدان -قزوین
عذر خواهی می کنم جا افتاد صد در صد بعد از هنر اصفهان
کلا معماری دانشگاه کاشان زیر نظر شهید بهشتی هست و چند استاد پروازی از اونجا هم داره
سطح لیسانسش خیلی بالاست و رتبه های برترش هر سال بدون کنکور میرن شهید بهشتی ولی اطلاعی از ارشدش ندارم
دوستان عزیز ترتیب پر شدن دانشگاه ها سال پیش در گرایش معماری به این صورت بود. البته این فقط نشون دهنده اینه که اقبال عمومی به سمت کدوم دانشگاه هاست و شاید تا حدودی سطح علمی دانشگاه ها رو هم نشون بده اما شما باید با توجه به علاقه خودتون انتخاب کنین.
روزانه تهران
روزانه بهشتی
شبانه تهران
تربیت مدرس
هنر تهران کرج
علم و صنعت
هنر اصفهان
تربیت دبیر رجایی تهران
بين المللي امام خميني /ره /-قزوين
یزد و شیراز و گیلان و کاشان تقریبا همزمان بعد از اینها پر میشه
همدان و شاهرود و زنجان
اردبیل
سبزوار
آخر از همه ایلام
البته پارسال دانشگاه فردوسی مشهد و باهنر کرمان نبودند و تازه امسال اضافه شدند.
خودم پیداش کردم گرایش فنی مدرس مربوط به ساخت و اجرای ساختمانه و گرايش فنآوری ضمن توجه به مباحث عمومی رشته معماری به طور مشخص بر طراحی فنی ساختمان و روشهای بهينه ساخت آثار معماری و استفاده از تکنولوژیهای مناسب در طراحی، ساخت و بهره برداری از بنا تاکيد میورزد.فقط یکی بگه هنر تهران سطح علمیش بهتره یا هنر اصفهان؟؟؟؟؟[کسی میدونه گرایش (فناوری) علم و صنعت دقیقا چیه؟یا گرایش دانشگاه تربیت مدرس که گرایش( فنی ) اسمش؟؟راستی هنر تهران سطح علمیش بهتره یا هنر اصفهان؟؟؟؟؟
خودم پیداش کردم گرایش فنی مدرس مربوط به ساخت و اجرای ساختمانه و گرايش فنآوری ضمن توجه به مباحث عمومی رشته معماری به طور مشخص بر طراحی فنی ساختمان و روشهای بهينه ساخت آثار معماری و استفاده از تکنولوژیهای مناسب در طراحی، ساخت و بهره برداری از بنا تاکيد میورزد.فقط یکی بگه هنر تهران سطح علمیش بهتره یا هنر اصفهان؟؟؟؟؟[
چون دانشجویان بیشتر معلم هستند و جو فرق داره به نظر من بهتره بعد دانشگاهای تهران، هنر اصفهان و تبریز بزنیم. البته نظر بندست. از اعضای هیئت علمیشون استادم شده...