بچه ها داشتن بحثشو میکردن
یکی میگفت بریم باغ یکی دیگه
اون یکی میگفت بریم پیست
منم گفتم خطرناکه حسن نرین این جاهای خطرناک
ولی اگه قضیه جدی شد بوگو تا جا پیشنهاد بدم
و سوم اینکه همه نمیانآره باغ و پیست گزینه های خوبی نیستن 1- همه نمیان 2-همه نمیان
جدیه بوگو
اقایون خانوما
یه جای عمومی باشه
باغ چیه دیه.بعدشم اینجوری خیلی بهتره
ببین اقا امیر من که نی دونم کیا قراره بیاند.اول یه امار بگیر بعد بوگو تا بوگمخب یه پیشنهاد بده ؟
خب شما بگو کجاها مد نظرت هست آدماش خوداشون پیدا میشن !ببین اقا امیر من که نی دونم کیا قراره بیاند.اول یه امار بگیر بعد بوگو تا بوگم
سلام بچه ها کوه صفه خوبه.
؟؟؟؟
دوررررررررررررررهسلام بچه ها کوه صفه خوبه.
؟؟؟؟
کوهم خوبه
خب من خیلی وقت نیست که اینجا میام.یه خانومی pm داد که بریم باغ جمعه ایی.بعد من بهشون گفتم که در جریان نیستم.بعد گفتتن که امیر شوما رو گفته .دیه من باقیشو نیدوونم.اهان شوما از کجا منو گفته بیدیخب شما بگو کجاها مد نظرت هست آدماش خوداشون پیدا میشن !
راستی من اسمم به شما نگفته بودم از کجا فهمیدی ؟
احتمالا کسه دیگه بوده . من اتفاقا کاملا با باغ مخالفم . اصلا درست نیست باغ کسی بخوایم بریم . خوبیت ندارهخب من خیلی وقت نیست که اینجا میام.یه خانومی pm داد که بریم باغ جمعه ایی.بعد من بهشون گفتم که در جریان نیستم.بعد گفتتن که امیر شوما رو گفته .دیه من باقیشو نیدوونم.اهان شوما از کجا منو گفته بیدی
دورررررررررررررره
فکر کنم سمانه جون گفته و احتمالا یه امیر دیگه رو گفتهخب من خیلی وقت نیست که اینجا میام.یه خانومی pm داد که بریم باغ جمعه ایی.بعد من بهشون گفتم که در جریان نیستم.بعد گفتتن که امیر شوما رو گفته .دیه من باقیشو نیدوونم.اهان شوما از کجا منو گفته بیدی
احتمالا کسه دیگه بوده . من اتفاقا کاملا با باغ مخالفم . اصلا درست نیست باغ کسی بخوایم بریم . خوبیت نداره
نه دیگه سارای خدایش کوه خوبه از کلیسا که بهت خیلی نزدیک تره
کوه که خوبه
کوه کجا؟
من میگم بریم زیر دریا
جای خوبیه ها
وای چه نی نی نازی. خیلی خوشگله.
منم موافقم اما شنا بلد نیستم
نترس بیا شنا هم خودم یادت میدم
فوقش ..............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
میتینگ بچه های تهران ( ما چند نفری ها ) | همشهری ها! | 3 | ||